Şimdi Ara

5800 da V40 DAN KAYNAKLANAN ŞARJ SÜRESİ SORUNU ÇÖZÜLDÜ :) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
264
Cevap
0
Favori
20.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: H.G.A

@NomadCRY
    Malesef indiremiyorum arkadaşım. Yİnede çok çok sağol. Denemeye devam edeceğim.

Neden indiremiyorsun.Ben şimdi bir daha denedim indirebiliyor.Ama neyse şu anda bir de 4shared a upoad ediyorum.4shared i bilen bilir.Kesin çözüm.Artık oradan indirirsiniz.Ama ben hala 2shared den niye indiremediğinizi anlayamadım.

@ hyprosoft

Arkadaşlar rapid free indiremedikleri için başka bir site upload ı istediler.Şu anda 4shared de nupload ediyorum birde.Oradan indirebileceksiniz.Ama 2shared dan de inmesi gerek aslında.Renge göre kurulum değişmiyor.Sadece use ini yi seçtikten sonra listeden red i seçmeniz yeterli.Bir fark olmayacak.

4shared uploadı % 50. Bu sefer indirememeniz imkansız inşaallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 21 Şubat 2010; 21:02:43 >

• indirme bende çok geç başladı. Bu sebebten yanılgıya düşmüşüm. 50 KB ortalama ile çekiyorum.
    Mersi @NomadCRY
  • error booting phone hatasi alirsaniz gecmis olsun.bol bol resetler tlf. Box driver hatasini da o pkey dosyasini jafin kurulu oldugu dosyada usb jfk driver mi ne var onun icine atarak halldein.
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizza

error booting phone hatasi alirsaniz gecmis olsun.bol bol resetler tlf. Box driver hatasini da o pkey dosyasini jafin kurulu oldugu dosyada usb jfk driver mi ne var onun icine atarak halldein.

Arkadaşlar ben yaptım yalnız box driver hatası vermişti ama ben devam ettirmiştim olmuştu yalnız senin dediğin yöntemle bir daha deneyecektim ama dediğin şeyi anlamadım hangi dosyayı nereye atıyoruz açıklayıcı anlatırsan sevinirim

Box driver hatası vermeden yaparsam daha doğru olacak sanki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 21 Şubat 2010; 22:58:54 >
  • @NomadCRY
    Teşekkür ederim. Rar içindekinleri tek tek çıkarttım. Ve hallettim. Çok sağol. :)
  • quote:

@NomadCRY
    Teşekkür ederim. Rar içindekinleri tek tek çıkarttım. Ve hallettim. Çok sağol. :)

Bir şey değil her zaman forum yardımlaşma içindir
    Şimdi benimde senden bir yardım isteğim olacak

yalnız bende ikinci denememde box driver hatası verdi.İlk denememde yanlışlıkla kırmızı olmuştu telefon.Maviye dönüştürmek isterken box driver hatası verdi.O hatayı nasıl giderdin.Bir de Windows 7 mi senin sitem.Benim ki 7

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 21 Şubat 2010; 23:41:34 >

• bu kullanılan program ile yüklenen yazılımlarda mavi-kırmızı-bordo-yeşil-pembe diye bir ayrım olmaz.orada bulunan renk ibareleri sadece içindeki birkaç temayı değiştirir.firmware üzerinde hiçbir farklılık yoktur.

NSU ile yapılan firmware güncellemesinden tek farkı bu programın telefon içindeki firmware in kısımlarını belli bir sıra ile silmesi ve daha sonra bunları sıfırdan tekrar yüklemesi.NSU ise sadece firmware deki farklı-değiştirilmiş kısımları düzeltir-ekler.

telefona son firmware i NSU ile yükleyip daha sonra elle bir format atarsanız yine aynı şeyi yapmış olursunuz tahminimce.phoenix ile yüklemekte aynı işlem olur.
  • Arkadaşlar ben hallettim ama ikinci denememde box driver hatası aldım.Bu sorunu nasıl çözebileceğimi ayrıntılı bir şekilde bir arkadaş anlatabilir mi?

ufs_drivers filan denedim olmadı
  • arkadaşlar dosyaları rapidshare'e upload ediyorsunuz ama premium hesabımız olmadığı için indiremiyoruz

kerembak_06

http://rapid-share.com/files/335652727/RM-356_EMEA_40.0.005_v12.0_5800.exe

bunun hotfile alternatifini koymamışsın dostum

teşekkürler,
  • quote:

Orijinalden alıntı: ykurtulus

arkadaşlar dosyaları****'e upload ediyorsunuz ama premium hesabımız olmadığı için indiremiyoruz

kerembak_06

http://rapid-share.com/files/335652727/RM-356_EMEA_40.0.005_v12.0_5800.exe

bunun hotfile alternatifini koymamışsın dostum

teşekkürler,

Dostum hemen azıcık yukarıya bakarsan 2shared a upload edilmiş dosyaları görürsün.Hepsi onun içinde.Biraz araştıarlım öyle mesaj yazalım değil mi.

• @NomadCRY

C:\Program Files\ODEON\JAF\JAF USB Driver

Bu dizindeki dosyaları

C:\WINDOWS\system32
    ve
    C:\WINDOWS\system32\drivers

klasörüne kopyalayarak sorunu halletmiştim. Box driver bu şekilde hata vermedi. Daha doğrusu boxdriver hatası vermedi.
    Sistemim XP
    Windows 7 için UAC ayarını kapamalısın diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizza

error booting phone hatasi alirsaniz gecmis olsun.bol bol resetler tlf. Box driver hatasini da o pkey dosyasini jafin kurulu oldugu dosyada usb jfk driver mi ne var onun icine atarak halldein.

ben de bu işlemi yaparken dediğin error booting phone hatasi aldım ama sonra tekrar flasha tılayıp başlattım oldu ve dediğin gibi telefonum bol bol resetlenmiyor
  • arkadaşlar bu işlemi yatıktan sonra 3 gün şarjım gitti
    şimdi aynı yöntemle hack yaptım acaba bu hack yöntemiyle yine şarj sorunu yaşayacakmıyım bilen varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: auafina47

arkadaşlar bu işlemi yatıktan sonra 3 gün şarjım gitti
    şimdi aynı yöntemle hack yaptım acaba bu hack yöntemiyle yine şarj sorunu yaşayacakmıyım bilen varmı

oh ne güzel yav hadi hayırlı olsun benimki 2 gün gidiyo.
    hack nasıl yapılıyor ki bu yöntemle? hack yapınca ne oluyor bide
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk_murat

quote:

Orijinalden alıntı: auafina47

arkadaşlar bu işlemi yatıktan sonra 3 gün şarjım gitti

oh ne güzel yav hadi hayırlı olsun benimki 2 gün gidiyo.
    hack nasıl yapılıyor ki bu yöntemle? hack yapınca ne oluyor bide

Benimde 3 gün gitti onu demiyorum aynı bu yönteme benzer bir şekilde hack ediliyor bu yöntemi kullandıktan sonra yine ilk baştaki gibi şarj sorunu yaşarmıyım onu soruyorum
    hack yaptıktan sonra her türlü programı sorun karşılaşmadan yükleyebiliyorsun

• Evet durumu açıklıyorum :)

17 saat oldu sadece biraz oyun oynadım hareket sensörlü halada oynuyorum ve şarj full gözüküyor.Bu yöntem işe yaradı gibi gerçekten.Çok sevindim.İnşaallah böyle devam eder.Normalde şarjının çoktan bitmesi gerekirken hala full şarjda.Herkese çok teşekkürler.

@ H.G.A.

Ne oldu şarj süresi arttı mı sende
  • Şarj süresi bende de arttı gibi lakin.

Telefon arada restart atıyor arkadaşlar. :) Bir an da renkler gidiyor sonra beyaz ekran. Tata aaa telefon yeniden başlamış. Bunu arada hep yapıyor. Önceden yoktu.

bu V40 a ( burası için konuşmuyorum ) geçti geçeli bu dert başımda. Ne dersiniz bu durum için? Varmı böyle restart atan?
  • quote:

Şarj süresi bende de arttı gibi lakin.

Telefon arada restart atıyor arkadaşlar. :) Bir an da renkler gidiyor sonra beyaz ekran. Tata aaa telefon yeniden başlamış. Bunu arada hep yapıyor. Önceden yoktu.

bu V40 a ( burası için konuşmuyorum ) geçti geçeli bu dert başımda. Ne dersiniz bu durum için? Varmı böyle restart atan?

bugün benimkide ilk defa aynı sorunu verdi ..
  • Haygi geçmiş olsun hyprosoft

:D
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.