Şimdi Ara

5800 Ekran Jelatini

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Nokia 5800 daki ekran üzerinde çok ince bir jelatin var ( telefon ilk geldiğinde üzerinde olan çizgili değil). Bu jelatini kaldırsam ekran hassaslığı artar mı? Ya da ekranda çizilme problemi yaşar mıyım?

• ben aldığım ilk gün çıkardım ve jelatinsiz kullanıyorum. normal kullanımda çizik olmaz dostum. kılıfsız rahatlıkla cebime koyup çıkarıyorum şu an hiçbir çizik yok
  • bencede çıkar saten kullanımdan dolayı aşınıyor.yada aşınmasını bekle sen bilirsin
  • jelatinsiz kılıfsız kullanıyorum sadece parmak izinde sorun oluyor
  • Evet bendede vardı o ince jelatin. 1Süre sonra aşındı ve çıkardım şuan rahatlıkla kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: altaysinnar

Arkadaşlar selamlar,
    Nokia 5800 daki ekran üzerinde çok ince bir jelatin var ( telefon ilk geldiğinde üzerinde olan çizgili değil). Bu jelatini kaldırsam ekran hassaslığı artar mı? Ya da ekranda çizilme problemi yaşar mıyım?

Benim aldığımda sadece o çizgili jelatin vardı. ekranın dokunmatik özelliği için ince bi jelatinimsi şey var(dokunduğunuzda ufak bi içe esneme yapar) eğer ondan bahsediyosan aman diyim, gerçi çıkarmak nerdeyse imkansız ama. Bende anlattığın jelatin olmadığından olayı kavrayamadım ama nasıl rahat ediyosan öyle kullan, ömür boyu bizle yaşıyıcak değiller ya hem sakınılan göze çöp batar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.