Şimdi Ara

Apple Watch Ekran Çiziği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
4.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Apple saatin ekranındaki çizikler için bir çözüm var mı? Bir çok sıvı, jel vs.. görüyorum ama işe yarayacağını düşünmüyorum. Sonuçta çizik, fiziksel bir hasar.
    Ekran değişimi yapılıyor mu? Orjinal olmayan servisler gördüm. Bunlara da güvenemiyorum. Apple kendisi ekran değiştirir mi?
    Teşekkürler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Apple Watch Ekran Çiziği Giderme

Apple Watch'unuzun ekranında çizikler olması can sıkıcı olabilir. Ancak endişelenmeyin, bu çizikleri gidermek için uygulayabileceğiniz birkaç yöntem mevcuttur.

Apple Watch Ekran Çizik Giderme Yöntemleri:

• Diş Macunu: Az miktarda diş macununu hafifçe nemlendirilmiş bir beze sürün ve dairesel hareketlerle çiziğe uygulayın. Ardından nemli bir bezle temizleyin.
    • Vazelin: Vazelini bir pamuk çubuğa sürün ve çiziğe uygulayın. Birkaç saat bekletin ve ardından temiz bir bezle silin.
    • Araba Cila Kremi: Çizik, yüzeyselse araba cila kremi kullanabilirsiniz. Bir pamuk çubuğa veya mikrofiber beze az miktarda cila uygulayın ve hafifçe dairesel hareketlerle çiziğe sürün.
    • Profesyonel Çizik Giderme Hizmetleri: Çizik derin veya genişse profesyonel bir çizik giderme hizmeti almanız gerekebilir. Bu hizmetler genellikle Apple Store veya yetkili tamir merkezleri tarafından sunulur.

Önemli İpuçları:

• Çizik giderme işlemine başlamadan önce Apple Watch'unuzu kapatın ve şarj cihazından çıkarın.
    • Her zaman yumuşak ve temiz bezler kullanın ve aşırı basınç uygulamayın.
    • Çizikleri gidermeye çalışırken asla aşındırıcı maddeler veya kimyasallar kullanmayın.
    • Çizikler giderildikten sonra ekran koruyucu kullanarak daha fazla çizilmeyi önleyin.

Çizikler tamamen giderilemeyebilir, ancak bu yöntemleri deneyerek görünürlüklerini azaltabilir ve Apple Watch'unuzun genel estetiğini iyileştirebilirsiniz. Çizik giderme işlemine başlamadan önce Apple Watch'unuzun garanti kapsamında olduğundan emin olun, çünkü bazı yöntemler garantiyi geçersiz kılabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Çizik kılcal ise bence değişim, tamire gerek yok. Keşke fotoğraf atsaydınız.

Ekran tuz buz olduysa başka çare yok zaten.

• Bir hafta önce sıfır almıştım. Duvara çarptım. Kösesinde ufak bir çizik oluştu. Bir haftalık cihaz olduğundan çiziksiz kullanmak istiyorum. Orjinal apple servisi camını değiştiriyor mu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • radyohead R kullanıcısına yanıt

Bildiğim kadarıyla orijinal servisler ekran değişimi yapmıyor, sadece cihaz değişimi yapıyorlar. Ama piyasada cam değişimi yapanlar var diye biliyorum, isterseniz bir araştırın. Bence ufak bir şey ise çok önemsemeye gerek yok, zaman içerisinde zaten bu tip ufak tefek şeyler olacak ve ister istemez o ekran çizilecek.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ALINIK Apple Watch s9 BOŞ KUTU
    11 ay önce açıldı
    Apple watch kutu açılışı
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.