Şimdi Ara

5800 GÜNCELLEME SONRASI SOFT FORMAT MI? HARD FORMAT MI?(ÇÖZÜLDÜ) (USTALAR YARDIM!) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
3.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Demekki korkulacak bir şey yokmuş...

Bak bu alışkanlık yapar; Demedi deme...:-))
  • quote:

Orijinalden alıntı: xconnect

EEeeeee...

eyvah eyvah yandık desene hocam acaba cfw işinede bulassam mı ne
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadry

quote:

EEeeeee...

bulaşmadığın hata

• quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

quote:

quote:

EEeeeee...

bulaşmadığın hata

yahu yapmayın etmeyin girmeyin kanıma

• korkacak bişey yok yav ben 10larca kez yaptım kendime hatta msnden milletede 10larca kez yaptım bugüne kadar hiç sorun çıkmadı boşuna öyle kullanma hakkını ver telefonun c6 yazılımına geç
  • quote:

korkacak bişey yok yav ben 10larca kez yaptım kendime hatta msnden milletede 10larca kez yaptım bugüne kadar hiç sorun çıkmadı boşuna öyle kullanma hakkını ver telefonun c6 yazılımına geç

waay sende bir dexter hayranısın haa guzel

ee hocam diyelim gecmeye karar verdık. bir sürü cfw var. encok sunrise ve pandora yı tavsıye ettıklerını okudum. sen ne dersin bu konuda?
  • quote:

quote:

korkacak bişey yok yav ben 10larca kez yaptım kendime hatta msnden milletede 10larca kez yaptım bugüne kadar hiç sorun çıkmadı boşuna öyle kullanma hakkını ver telefonun c6 yazılımına geç

ee hocam diyelim gecmeye karar verdık. bir sürü cfw var. encok sunrise ve pandora yı tavsıye ettıklerını okudum. sen ne dersin bu konuda?

forumdaki biçok cfwyi denedim hepsi birbirine yakın pek farkları yok genel olarak şuanda kendi hazırladığım cfwyi kullanıyorum ben hangisi kafana yatarsa onu kur sen bu aralar clubhit(nicki bu veya buna yakın)'in cfw'ye iyi diyorlar
    bu arada evet dexter candır canandır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sentez* -- 19 Ocak 2011; 2:54:40 >

• quote:

quote:

quote:

forumdaki biçok cfwyi denedim hepsi birbirine yakın pek farkları yok genel olarak şuanda kendi hazırladığım cfwyi kullanıyorum ben hangisi kafana yatarsa onu kur sen bu aralar clubhit(nicki bu veya buna yakın)'in cfw'ye iyi diyorlar
    bu arada evet dexter candır canandır

simdilik cfw yi askıya aldım. bi sure orjinalligin tadını cıkarayım zaten fazla surmez sıkılırım birgun myphone diye bi uygulama varmıs iphone arayuzunu gibi demısler. kullandın mı hıc tavsıye eder mısın bulasmamı hiç dersin?

• kullandım evet sadece menüyü değiştiriyor bir kasma falanda söz konusu olmuyordu hoşuna giderse dene kaybetceğin bişey yok
     5800 GÜNCELLEME SONRASI SOFT FORMAT MI? HARD FORMAT MI?(ÇÖZÜLDÜ) (USTALAR YARDIM!)

şöyle birşey işte
  • quote:

kullandım evet sadece menüyü değiştiriyor bir kasma falanda söz konusu olmuyordu hoşuna giderse dene kaybetceğin bişey yok
     5800 GÜNCELLEME SONRASI SOFT FORMAT MI? HARD FORMAT MI?(ÇÖZÜLDÜ) (USTALAR YARDIM!)

şöyle birşey işte

bide spb mobile shell varmıs (http://www.youtube.com/watch?v=1o6l9bBnEkg ) buda tanıtım videosu. hatta bu uygulama ovi magazada var. daha iyi diye okudum myphone uygulamasından. olmadı 2sinide kurayım deneyeyim. program cakısması gibi bi sorun cıkarmaz heralde? yada hangisini tavsiye edersin?

oooo bu spb mobile shell super bişey yaaa telefon feci bişey oldu yaa. ovi magazada 15 gunluk deneme surumu var indirdim hayran kaldım adeta. 15 gun dolsun signed dosyasını bulmam lazım. kullanmadıysanda sanada siddetle tavsıye ediyorum. hemde turkce kullanabılıyorsun mesela myphone da turkce destegı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadry -- 19 Ocak 2011; 3:35:55 >

• Güncelleme sonrasında soft veya hard hiç bir şekilde format işlemi yaptığı söylenemez cihazın. En temizi güncelleme yapmadan önce sadece kritik dosyaların (rehber,foto vs..) yedeğini almak, güncellemeden sonra hard format atmak ve sonrasında dosyaları tekrar yerine koymak olacaktır. Bu yöntemle ben 3 güncellemede de hiç sıkıntı yaşamadım.
  • Acaba hard format attığında hafıza kartındaki veriler sıfırlanan var mı hiç ?
    Ben kaçtır yedekleyip öyle format atıyorum, hafıza kartındaki veriler zaten aynen kalıyo hep...artık yedekmelemeden format atcam.
    tecrübeyle ...
    ~formatın hafıza kartıyla herangi bi ilgisi yoktur~
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.