Bildirim
5800 GUNCELLEMEDEN SONRA BATARYA 1 GUNDE BITIYOR
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: warking
Arkadaslar guncellmeden sonra batarya 1 gunde bıtıyor muzık felan bırsey dınlemıyorum toplasan 1 saat konusmuyoum.
ne olmuş olabilir ??
format atmadıysan at duzelır bendede aynısı olmustu cunki,ekran ışıyını kıs tema efeklerinı kapat 3g kulanmıyorsan kapat sarj suresın arttığını goreceksın. -
Hard format atacaksın kırmızı+yeşil+kamera+açma kapama tuşlarını el sıkışma resmi gelene kadar basılı tut.
Bu arada şarjın daha uzun gitmesi için 3g yi kullanmadığın zamanlarda kapa ekran parlaklığını en düşüğe getir ekran titreşimini kapa.Wireless aramasını açık bırakma bluetooth ve gps i açık bırakma.
Aşağıda arkadaşl tema efktlerini kapa demiş. Hayır yanlış. Tema efktlerinin pek bir etkisi bulunmuyor ve telefona güzellik katan da bu tema efektleri zaten. Tema efektlerini aç kardeşim. -
doğru format atmamıştım telefona hafıza kartını cıkarıp mı atıyorum ? -
beyler formatı duzgun attıgımı nerden anlayacağım :(
kapandı acıldı -
ben formatta attim zamanin da. ne 3g açık ne wireless. ekra parkaliği en düşükte. günde 100 mesaj anca yaziyorum. gece yatarken şarja takiyorum bidahaki gece 1 veya 2 diş kalmiş oluyor. telefonu aldığım 1 ayi geçti. napcam bilmiyorum. bi yardim edin bana da beyler.
teli ilk aldığımda v40 idi. v50 yükselttim. format falan attm hepsini. -
bende bekliyorum:)
normal sarjın gidiş süresi ne kadar onu bile hatırlamıyorum bir evde sarj aletı var bırde işte :( -
quote:
Orijinalden alıntı: warking
beyler formatı duzgun attıgımı nerden anlayacağım :(
kapandı acıldı
Eğer rehebrin,notların ve mesajların silinmişse hard format atılmış demektir. -
kartı cıkarıp mı cıkarmadan mı
kartı cıkarıp denedım ama sankı bı fark yok yapamadım galıba
yeşil kırmızı foto ve power düğmeleri aynı anda bastım pın sorana kadar bastım -
Abi bu format atma olayı ne oluyor?? Ben x6 telefonuma en son güncellemeyi yükledim ama format atmadım güncelleme sonrası??
Format atmak ne işe yarıyor ne avantajı var.. Ayrıca format atmakla telefon ayarlarındaki Orjinal ayarlara dön ( fabrika ayarlarına dön ) seçeneği arasındaki fark nedir??
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X