Şimdi Ara

telefon sarjda gözüküyor fakat sarj olmuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
146.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bunun sebebi nedir ? orjin batarya kayıp ebayden aldıgım iki bataryayı kullanıyordum böyle bir sorun yoktu fakat son 24 saattir ne kadar sarjda durursa dursun yüzdesi artmıyor 2 saat dursun yüzde 30 gözüküyor kapatıp acıyorum yüzde 5 oluyor tekrar bir sapıttı bu konuda bunun sebebi nedir yardım edebilirmisiniz ne yapmalıyım

• Aynı sorunu yaşadım. Usb kablodan kaynaklı başka kablo dene istersen. Şarj oluyor gibi gösteriyor olmuyordu kablo değiştirdim düzeldi. Bir olasılıkta usb girişi bozulmuştur. Umarım kablodandır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaPkIn -- 30 Eylül 2012; 20:38:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen suan tasınabilir harddiskimin kablosuyla deniyorum sarj oluyor ama o kabloda cok kısa.Kaliteli sarj edebilir bir kablo nasıl edinirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: chrizs07

aynen suan tasınabilir harddiskimin kablosuyla deniyorum sarj oluyor ama o kabloda cok kısa.Kaliteli sarj edebilir bir kablo nasıl edinirim ?

bendede aynı sorun var kablodan kaynaklı kardes, sahibnden.com dan satınalabilirsin 10 lira bise
  • bende de aynı sorun vardı %40 a cıkıp %2 ye iniyodu kabloyu yeni degistirdigimden sorun ondan kaynaklı degildi (orj. s2 usb kablosu) hem de usb de sıkıntısız sarj oluyor ve veri iletisimi yapıyordu sarj aletini anneminkini kullandım (se xperia neo v sarj aleti) sınıntısız calısıyor suan

• bende de aynı sorun var adaptör bozuldu sanırım bilgisayardan şarj ediyorum sürekli
  • bende de aynı sorun vardı. başta çok endişElendim. tek sorun adaptör. herhangi bi telefoncudan 5 ila 10 lira gibi bi fiyata yeni bir şarj cihazı alarak tamamen kurtulabilirsiniz bu dertten. bir de batarya kalibrasyon sıkıntısı olabiliyor yeni cihazda. o da ya kullandıkça kendiliğinden düzeliyor ya da kalibrasyon diye bi olay varmış ben daha yapmadım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tuth T kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar forumda yeniyim nasıl konu acıldıgını bılmedıgım ıcın yanıt olarak vermek ıstedım bu konu hakkında bırazda olsa bılgısı olan vardır benım telefonum sony erıcson ne v telefonun sarj soket gırısı bozuldu bende garantisi bittigi için telefoncuya goturdum oda yapmıs soketı degıstırmıs ve ondan sonra olay basladı benım telefon sarja taktıgımda sadece %0 gozukuyor ve degısmıyor sarj aletınde takılı ıken sıkıntı yok acık duruyor ama sarj cıhazından cıkarttıgımda anında kapanıyor telefoncuya tekrar gosterdım bırsey bulamadılar batarydan dedıler onuda degıstırdım kablo dedıler onuda aldım ve halen aynı sorun %0 telefon boyle duruyor hıc sarj olmuyor bılen vrsa sorunu cevap versın lutfen yoksa telefon cope gıdecek
    @tuth @tuth
  • Aynı sorun bendede var kablodan bro

• ali__efe kullanıcısına yanıt
    Soketin lehimlerindendir. Düzgün yapmamıştır lehimi. çok kıl bir iş o.
  • Biri bana şu lanet t60 şarjının dolarken yüzde cubugu gösterge ayarını söyleyesin ya ne biçim bi tel icat etmişiniz ya

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.