5800 telefonuma hava durumu ile ilgili bilgiler verebilecek bir kısayol programı arıyorum. Çeşitli sitelerde onlarca benzeri program var ama bunlar istediklerim değil. Benim istediğim mevcut tema değişmeden ana ekrana eklenebilecek bir program. handy filan demeyin . Kuruyorsunuz 2. bir ana ekran programı olarak çalışıyorlar. Benim istediğim vista da olduğu gibi kenar çubuğu şeklinde olması. Sürekli ana ekranda görünmesi. Tıpkı bir wallpaper gibi. Önerilerinizi bekliyorum.
olsa iyi olurdu. şöyle 2-3 saatte bir nete bağlansa güncellese...
Bahsettiğin olay mümkün değil. Daha bilgili ve tecrübeli arkadaşların cevabını bekleyelim yine de. Symbian' ın en büyük eksikliklerinden biri bu bence. Arayüzü istediğiniz gibi kişiselleştiremiyorsunuz.
Dostum s60 v5 lerde maalesef şuan için öyle uygulamalar mevcut değil ancak sana nokia'nın kendi eklentisini tavsiye edebilirim."Burda ve şimdi" adı altında bir uygulama. gayet kullanışlı.
şimdi önce nokia mağaza uygulamsını telefondan guncelleyorsun sonra ovi mağazaya girip ordan cepte hava uygulmasını indiriyosun ilk basta smart face player dıye bır uygulamayı yukluyor sonrası tamamdır.İstediğin şehri seç ve hava durumunu al.Ayrıca cepte haber ve daha pek cok uygulama ücretsiz
Arkadaşlar bu durum ücretsizmidir Ben yarın nokia shop a gidicem versiyon yükseltirmeye telefonumu bunu da yükletebilir miyim öyleyse ordan?
japonlar bunu yapmış, var yani böyle bir program ama adamlar sadece kendi bölgelerine yapmışlar açıkcası. ve programı da japonca yapmışlar.. malesef şu an için böyle bir program yok. sadece programı çalıştırıp hava durumunu kontrol edebileceğin çok güzel bir program var. tavsiye ederim ama kesinlikle. saat saat hava sıcaklığını bile gösterebiliyor gün boyu. zaten kaynağın ve programın adını duymuşsundur AccuWeather.com .
Uzun lafın kısası 5800 a bir çok konuda olduğu gibi bu konudada işe yarar bir şey yükleyemiyoruz anlaşılan.
benim arkadaşa önerdiğim de bu program zaten. ama isteğinin bu olmadığını anladığım için belirtmedim..
quote:
Orijinalden alıntı: viper37
Uzun lafın kısası 5800 a bir çok konuda olduğu gibi bu konudada işe yarar bir şey yükleyemiyoruz anlaşılan.
neymiş işe yarar yüklenmeyen? alın size canavar gibi program: http://gallery.mobile9.com/f/1243081/ illaki hava durumunu öğrenmek istiyorsanız bunu yüklemenizede gerek yok.ovi mapsa girin görün.
quote:
Orijinalden alıntı: SinanBest
quote:
Orijinalden alıntı: viper37
neymiş işe yarar yüklenmeyen? alın size canavar gibi program: http://gallery.mobile9.com/f/1243081/ illaki hava durumunu öğrenmek istiyorsanız bunu yüklemenizede gerek yok.ovi mapsa girin görün.
Ben diyorum Ankara .... Arkadaş benim istediğim program falan değil . nasılki tarih ve saat ana ekranda ; hava durumu ikonu da öyle olmalı. Yoksa hava durumu prıgramım var zaten.
olsa çok güzel olurdu hele n97 teması olsa off off
Keşke olsaydı, çok büyük eksiklik.
malesef istedin sekilde widget yok bende bir cok program denedim icinden wigdet cikmasinida istedim ama olmadi. cozum degil anma sbpshell de var hava durumu widget i. bu seferde sbpshell e sarj dayanmiyor...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme