Şimdi Ara

5800 ilginc sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar cihaz yazılım sürümü v52.0.007 son sürüm kurulu.ve tekrar kurdum.
    ama söyle bir sorunum var çözemedim.
    arama yaptığım zaman veya arama geldiğinde dokunmatik hoparlör etkin tusu aktif olmuyor
    yan taraftaki kaydırma tusundan ekranı kapatıp actığımda hoparlör etkin kısmı calışıyor.
    bununla ilgili ne yapabilirim çözüm sunabilecek olan varmı

• Hard Format
  • malesef hard format bir işe yaramıyor
    hoparlör etkin ve arama kapat dokunmatik calışmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elitemre -- 13 Mart 2011; 16:40:01 >
  • Tuş kilidindeyken arama geldiğinde aramayı aç, ve tuş kilidini aç diye iki çubuk çıkması gerekli.
    Aramayı açınca tuşlar kilitli olduğu için haliyle ekran dokunmatiği işe yaramıyor tuş kilidinide açmanız gerekiyor.
    Normal bir durum yani.
  • Telefonu yan çevir
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmaXXenoN

Tuş kilidindeyken arama geldiğinde aramayı aç, ve tuş kilidini aç diye iki çubuk çıkması gerekli.
    Aramayı açınca tuşlar kilitli olduğu için haliyle ekran dokunmatiği işe yaramıyor tuş kilidinide açmanız gerekiyor.
    Normal bir durum yani.

hocam iste arama yapayım ister arama gelsin ekran dokunmatiğindeki tuşlar aktif olmuyor. baska arkadaslarımdada var onlarınkini test ettim onlarda bir sıkıntı yok.
    illaki yandan açıp kapayınca ekran aktif oluyor.yazılım güncelleme,format vs yaptım düzelmedi.
  • CFW Yükle Kardeşim Uğraşma Orjinal Yazılımla Bak Keyfine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pesidelphia

CFW Yükle Kardeşim Uğraşma Orjinal Yazılımla Bak Keyfine.

bugun nokia cluba gittim en az 10 gun en fazla 30 iş günü sürer istanbula gönderilecek dendi.
    senin tavsiyenle araştırıp CFW bulup yukledim sorun düzeldi tşk.ler Pesidelphia
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.