Tuş kilidini açınca ekran çizgi çizgi olduğu için 5800'ı servise gönderdim. Bugün geldi ama şimdide sürekli kendi kendine kapanıp açılıyor, reset atıyor. Hafıza kartını biçimlendirmeye çalıştım ama yine reset atınca hafıza kartını çıkardım ama yine reset atmaya devam etti. CFW yükledim belki yazılımdandır diye ama yine düzelmedi. Tekrar servise mi göndermeliyim?
evet gönder. birçok 5800 da bu reset olayını duyuyorum. arkadaşımda sıfır aldı 1 hafta sonra gönderdi bu sorundan ötürü . bendede 5800 var. maşallah forumda yazılan hiç ama hiçbir sorun yok. tek sorunu ışık sızması ve kasa acıklıgıydı fakat iğne girmezdi o açıklıga okadar azdı yani. garantiye gönderdim. geldiğinde sizinki gibi olması değişik sorunlar cıkarmasından korkuyorum. garantinin bitmesinede 7 ay kaldı
Tamam yarın telefoncuya geri veririm, tekrar göndermesi için servise , şimdi orjinal yazılımı geri yükledim ama hala devam ediyor göndermekten başka çarem kalmadı. Hafıza kartsız da kullandım sorun onda da değilmiş, hatta sim kartsız da kullandım onda da sorun yok Kasa açıklığı ve ışık sızması bende de var üstüne bir de kalem takma yeri kırık ama onlara artık alıştım şu reset olayını çözsünler yeter Zaten yaz gelsin telefonu değiştirecem androidli iyi bişey alacam büyük ihtimalle HTC marka
5800 ekran çizgi çizgi olma ve reset atma sorunu ilk çoktığından beri var. Biran önce kurtulmaya bak bence....
servisten geldikten sonra benim de batarya 1 günden fazla gitmemeye başladı..Bütün tasarruf ayarlarını yaptım.teli teslim aldığımda arka kapağın tek tırnağını da kırmış beceriksizler..Bu arada çizgi çizgi olma sorunu ben de de var..