Şimdi Ara

5800 Mesaj sorunu (Yardımcı olana çok dua etcem:)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şöyle bir sorunum var mesaj geliyor ama numara olarak çıkıyor cevapla diyemiyorum o tuş pasif durumda aynı zamanda mesajın geldiği saat telefonun saatinden 2 saat ilerde gösteriyor ne olmuş olabilir hard format atsam düzelir mi? ayrıca resim ve videolarımında silinmesini istemiyorum yardım lütfen

• resim ve vdiyolarına bişe olmaz hard format at yeşi kırmızı kamera açma kapama tuşlarına bir bas nokıa yazısı gelene kadar. Sorun kalmaz
  • Numara çıkma sebebi numaranın sadece sim hafızasında olmasından kaynaklanıyor. O kayıdı telefon hafızasına da kopyalarsanız sorun düzelir. Cevapla seçeneğinin çıkmaması bazen olabiliyor bir çözümü yok sanırım.
  • hard format atınca telefon hafızasına kayıtlı telefon numaralarımda silinmez dimi ?
  • silinir rehberini ovi suite le yedekle... hard format atmadan önce...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scherlook -- 23 Şubat 2011; 23:30:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: scherlook

silinir rehberini ovi suite le yedekle... hard format atmadan önce...

kardeşim nasıl yapıcaz onu kısaca anlatabilirmisin
  • ovi suite bilgisayarında kurulu ise (kurulu değilse google a nokia ovi suite yaz çıkar indir kur) usb yle teli bilgisayara bağla bağlantı şeklini sorar ordan pc suite seç sonra pc suite i aç ordan rehberi tıkla... ordan rehberi senkronla de tamam... yada turkcell hat kullanıyorsan yedek yaz 2222 ye gönder gelen bağlantıdan tcell yedek uygulamaını indir... ordanda yedekleyebilirsin rehberi formattan sonra tekrar aynı msjı gönderip aynı uygulamayı indirip rehberini geri yükleyebilirsin.... yalnız telin wap ayarlarını yap çünkü tcel yedek uygulaması başka bağlantı şeklini kabul etmiyor...

haydi kolay gele....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scherlook -- 23 Şubat 2011; 23:58:56 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eğer onları yapmamışsanız aynı numaranın rehberde iki kere olmadığını bir kontrol edin onun yüzünden numaranın gözükmesi olabilir.
  • Hat avea mı ? çünkü zaman kayması bende de var bazen düzeliyor bazen ileri gösteriyor mesaj saatini.
  • çok teşekkür ettim anlatımın için dediklerini aynen yaptım hard format attım ama yine olmadı gibi görünüyor msj geldiğinde anlıcam şimdi rehberde 2 kez kayıtlı diil yaaa öyle olunca +90.. olarak çıkıyor.. bendeki direk 090535.. böyle çıkıyor yani üzerine filan tıklayıp arama filanda ypamıyoruz. hattımda turkcell bu arada, gelişmeleri bildiricem yeniden..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.