Şimdi Ara

5800 V40

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ale_ale_0011 -- 28 Haziran 2010; 20:06:43 >

• şimdi ben de buna benzer konu açtım kardeş
  • sanırım kırmızı için daha güncelleme çıkmadı reinstall'ı göremiyoruz

çıktığı zaman 0559083 bu kodla yapabileceğiz

şimdilik sanırım yapabilecek birşey yok

en azından nokia shop'a bir uğrayıp sorarım

olmazsa kırmızı için update çıkınca tekrar yükleriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ykurtulus -- 20 Şubat 2010; 21:52:29 >
  • Bilgisayara yükleyeceğiniz Nokia Ovi Suite yazılımı ile tekrar yükleme yapabilirsiniz.
    "Güncellemeleri kontrol et" deyip kullandığınız yazılımı tekrar yükleyebilirsiniz.

Eğer telefonunuzda kod değiştirip yükleme yaptıysanız belki yeni V40 yazılımını görmeyebilir.

Nokia Ovi Suite yeni versiyonunu denemenizi şiddetle öneririm.
    Çünkü yazılıma bir sürü yeni özellik gelmiş durumda;
    Mesela telefonunuzda yüklü bulunan yazılımların yeni versiyoru çıkmış ise onlarıda bilgisayar üzerinde güncelliyor.

Yeni çok güzel bir özellik; internet üzerinde ovi.com da telefon rehberinizi yedekleyebilirsiniz.
    Çelefon çalınırsa, bozulursa veya yedek aldığınız bilgisayar göçerse başka bir Nokia model telefona tekrar geri yükleyebilirsiniz. İnternette rehberiniz hep saklı durur, isterseniz herhangi bir yerden mobil cihaz üzerinden bilgisayar olmasa bile yedeğinizi senkron yaparsınız.

fotoğraf paylasımı, rehber düzenleme - yedekleme, maps haritalar, bulduğunuz mobil yazılımları otomatik telefona yükleme özelliği marifetlerinden sadece birkaçı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xconnect -- 20 Şubat 2010; 21:52:29 >

• merhaba

benim topicte bir arkadaş kırmızı için bu kodu önerdi 0559298

denedim reinstall çıktı yükledim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CİTROEN C5 NAVİGASYON EKRANI
    14 yıl önce açıldı
    ^^Yeni Nokia 5610 XpressMusic^^
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.