Şimdi Ara

[5800-v51][C6'N97 CFW SERiSi][2EV EKRANI-OViMAPS306+T9][SiMPLE STYLE & FLAG'97][HACK-MOD-JAF-UDA] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
695
Cevap
1
Favori
33.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 Olarak değiştireceğiz sonra ismini nasıl düzenleriz_?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GsliKahraman

1 Olarak değiştireceğiz sonra ismini nasıl düzenleriz_?

benim rofs2 yi indirip içerisinde araştırma yapsan görmen lazımdı aslında.

private\10202be9\101F8798.txt
    Aynı dosyada 2ci satır.""" arasına istediğiniz ismi yazabilirsiniz.
    0x2 string "Flag'97" 16777216 cap_rd=alwayspass cap_wr=WriteDeviceData
    10102be9 klasörü ile ilgili hem benim hem de birol hocamın verdiği sözlükler var.konunun 5 ci sayfasından itibaren,indirip incelemenizi tavsiye ederim.Araştırarark da bu bilgilere ulaşmanız mümkün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f@tih -- 17 Eylül 2010; 22:58:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: f@tih

quote:

10102be9 klasörü ile ilgili hem benim hem de birol hocamın verdiği sözlükler var.konunun 5 ci sayfasından itibaren,indirip incelemenizi tavsiye ederim.Araştırarark da bu bilgilere ulaşmanız mümkün.

Bilgi için çok teşekkürler hocam.Yeni versiyonumda kullanacağım.

• quote:

quote:

Çok sağol abi. Zaten sözlük yer imlerimde kayıtlı duruyor. Merak ettiğimde açıp bakıyorum. Ama tercihlere bakmak aklıma gelmedi

• fatih hocam bug yok demişsin acaba şeye bakarmısın temayı değiştirince xm tuşu çalışmaya devam ediyormu. birol hocanın fw sinde tema değiştirince xm tuşu bozuluyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tyler Durden

fatih hocam bug yok demişsin acaba şeye bakarmısın temayı değiştirince xm tuşu çalışmaya devam ediyormu. birol hocanın fw sinde tema değiştirince xm tuşu bozuluyordu.

Tüm temalarda XM tuşu çalışıyor,örnek resimdeki XM görüntüsü de zaten sonradan kurulan iND190 Dark temaya ait.
  • Evet tema değişince xm tuşunda herhangi bir bozulma olmuyor. f@tih hocam emeğine sağlık açılış-kapanış ekranıyla gönlümü çeldin vallaha
  • quote:

Orijinalden alıntı: TÜRK.rew

Evet tema değişince xm tuşunda herhangi bir bozulma olmuyor. f@tih hocam emeğine sağlık açılış-kapanış ekranıyla gönlümü çeldin vallaha

Güle güle kullan kardeşimCFW nin yapımı bir haftadan fazla sürdü.Test edilmesi de ayrıca bir hafta sürdükten sonra burada yayınlandı.
  • Xm tuşu çok yakında birisi bir program yükler bişi yapar çalışmaz yazar buraya. Çünkü hala kimse bulamadı sorunun neden kaynaklandığını.

Misal bende (Blitz) hiç çalışmamazlık etmedi ama başkaları çalışmadı diyor sonra çalıştı diyor çok garip.
  • quote:

quote:

fatih hocam bug yok demişsin acaba şeye bakarmısın temayı değiştirince xm tuşu çalışmaya devam ediyormu. birol hocanın fw sinde tema değiştirince xm tuşu bozuluyordu.

Tüm temalarda XM tuşu çalışıyor,örnek resimdeki XM görüntüsü de zaten sonradan kurulan iND190 Dark temaya ait.

ya mesela default tema kullanıyosunuz sonra başka bir temayı seçip telefonu kullanıyorsunuz bir süre sonra mediabar gidiyor. bu şekilde denermisiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: aresmar

Xm tuşu çok yakında birisi bir program yükler bişi yapar çalışmaz yazar buraya. Çünkü hala kimse bulamadı sorunun neden kaynaklandığını.

Misal bende (Blitz) hiç çalışmamazlık etmedi ama başkaları çalışmadı diyor sonra çalıştı diyor çok garip.

Sorunun kaynağı belli aresmar kadeşim.Bazı modlarla birlikte değişen kanak (rsc) dosyaları.Bazı uygulamalar kapatılmaya çalışırken veya açılmaya çalışılırken ;bir diğer uygulamanın çalışması engellenip kapatılıyor ve bundan da en fazla nasibini alan XM tuşu ile Slide tuşu nasibini alıyor.Bunlaın önüne geçeceğim diye kaynak dosyalarını da modifiye etmekzorunda kaldım.Artık her şart altında XM ve slide tuşları çalışıyor.
    Ama sonradan kurulan 3cü parti bazı Task yazılımları bu uygulamaları kapatabiliyor.yine de dikkatli olmak lazım.

quote:

quote:

quote:

ya mesela default tema kullanıyosunuz sonra başka bir temayı seçip telefonu kullanıyorsunuz bir süre sonra mediabar gidiyor. bu şekilde denermisiniz.

Denedim yakardeşim,bir değil on,on değil belki yirmi tema denedim.Hem siz şimdi bana kızdı diyeceksiniz ama;darılmaca gücenmece olmasın : siz okuduğunuzu anlıyor musunuz Allah aşkına ?Bakın yukarıda kırmızı ile üzerinden geçtim.

• Ya problemi anlıyorumda artık cidden takmıyorum çünkü abartılıyor. Bende daha bir kere çalışmamazlık etmedi. 1.2'yi çıkardığımdan beri kapatmadan kullandım bir kere xm tuşu uçmadı gitmedi.

Bu yüzden artık cidden orası çalışmıyor burası çalışmıyor diyenler pek umrumda değil. Bunu yazanlara bakıp kullanmıyacaklarsa o da umrumda değil artık açıkçası. Benim telefonumda çalışıyor mu çalışıyor ben kendim için yaptım mı ilk olarak yaptım.
    E sorun yok o zaman

Zaten bir daha da bu şekilde uzun uzadıya hiç uğraşmam. Ne zamanım ne sabrım yeter. Ne de eşim beni affeder.

Yaparım koyarım isteyen kullanır

• quote:

Orijinalden alıntı: aresmar

Ya problemi anlıyorumda artık cidden takmıyorum çünkü abartılıyor. Bende daha bir kere çalışmamazlık etmedi. 1.2'yi çıkardığımdan beri kapatmadan kullandım bir kere xm tuşu uçmadı gitmedi.

Bu yüzden artık cidden orası çalışmıyor burası çalışmıyor diyenler pek umrumda değil. Bunu yazanlara bakıp kullanmıyacaklarsa o da umrumda değil artık açıkçası. Benim telefonumda çalışıyor mu çalışıyor ben kendim için yaptım mı ilk olarak yaptım.
    E sorun yok o zaman

Zaten bir daha da bu şekilde uzun uzadıya hiç uğraşmam. Ne zamanım ne sabrım yeter. Ne de eşim beni affeder.

Yaparım koyarım isteyen kullanır

Özet budur.bu kadar basit.

• Fatih abicim PM atmıştım farketmedin sanırım bakarsan sevinirim.
  • Hehe bende atmıştım Fatih Abi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ottomans1453

Hehe bende atmıştım Fatih Abi

Eğer arkadaş listesinde değilsen direk siliyor

Allah'tan arkadaş listesindeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 18 Eylül 2010; 19:51:41 >
  • Güzel bir çalışma olmuş. Tebrikler
  • şimdiye kadar hiç bir cfwde ( ilk c6lar hariç) xm tuşu sıkıntısı yaşamadım

• Ayrıntılar ilk mesajda.

• fatih uçmuşun yine :) hayırlı olsun kardeşim. reklam yap biraz reklam imzanda bile yok cfw en.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.