Şimdi Ara

[5800-v51][C6'N97 CFW SERiSi][2EV EKRANI-OViMAPS306+T9][SiMPLE STYLE & FLAG'97][HACK-MOD-JAF-UDA] (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
695
Cevap
1
Favori
33.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mstfckmk

quote:

Orijinalden alıntı: f@tih

quote:

burda da seni buldum fatih hocam c6 yazılımında t9 la ilgili bi gelişme var mı acaba

quote:

Hoşgeldin kardeşim.Nasılsın ? Maalesef T9 eski tas eski hamam kardeşim.

hamdolsun hocam hoşbulduk. çok şükür iyiyim. t9 da bi gelişme olmaması çok kötü yaa. çok mu zor bunu eklemek çok merak ediyorum. eğer uğraş gerekiyorsa ben buna uğraşmaya varım. yeter ki nasıl yapılması gerektiğini söyle hocam sana zahmet.

T9 türkçe dll dosyası üzerinde çalışmak gerekiyor.Maalesef 5800'nki C6 ile uyum sağlamıyor.inan bu konuda bir bilgim yok.Açıkçası beni aşan bir konu.Coderlar yapar ancak diye düşünüyorum.Resource hack programları ile olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f@tih -- 22 Eylül 2010; 1:07:50 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

burda da seni buldum fatih hocam c6 yazılımında t9 la ilgili bi gelişme var mı acaba

quote:

Hoşgeldin kardeşim.Nasılsın ? Maalesef T9 eski tas eski hamam kardeşim.

hamdolsun hocam hoşbulduk. çok şükür iyiyim. t9 da bi gelişme olmaması çok kötü yaa. çok mu zor bunu eklemek çok merak ediyorum. eğer uğraş gerekiyorsa ben buna uğraşmaya varım. yeter ki nasıl yapılması gerektiğini söyle hocam sana zahmet.

T9 türkçe dll dosyası üzerinde çalışmak gerekiyor.Maalesef 5800'nki C6 ile uyum sağlamıyor.inan bu konuda bir bilgim yok.Açıkçası beni aşan bir konu.Coderlar yapar ancak diye düşünüyorum.Resource hack programları ile olabilir.

hmm. anladım hocam. çok sağol yine de. yapacak bi şey yok. c6 fw kullanmam olur biter.

• ya ızıne gıtık kaç gün oldu bı bakalım dedık gene neler olmus fatıh abı doktürmüs. abı elıne koluna sağlık emeklerın ödenmez.
    bı ara denerız müsaıt olunca.

not: laptopun klavyesının bazı tusları calısmadığı ıcın kelımeler hatalı gozukebılır. bunu ımzaya eklesem mı ne yapsam.

arkadaslar forumu ıncelerken hep sormak ıstedığım bı sey aklıma geldı. fatıh abının V.3.0 iPHONE STiL modundakı IPHONE menu stılı nasıl kullanıslı mı. sımdı bazı arkadaslar dıyecek en ıyı kararı sen verırsın kur dene dıye ama bu versıyon v50 bılıyorsunuz. ben sadece deneyen arkadasların fıkrını almak ıcın sormak ıstıyorum.

not: yukarıdakı not aynen geçerlı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat5555 -- 23 Eylül 2010; 0:17:45 >

• Emeğine sağlık usta sorunsuz kullanıyorum
  • fatıh abı ızındeyım hala dayanamadım yükledım bı sorun ıle karsılasmadım sankı bıraz yavas gıbı geldı bana. bana öyle gelmısde olabılır denemek ıçın yüklemıstım. gerı v51 sürümü yükledm. sarj süresı sankı hala aynı fazla uzun gıtmıyor gıbı. onun dısında bende bı sorun göremedım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat5555

ya ızıne gıtık kaç gün oldu bı bakalım dedık gene neler olmus fatıh abı doktürmüs. abı elıne koluna sağlık emeklerın ödenmez.
    bı ara denerız müsaıt olunca.

not: laptopun klavyesının bazı tusları calısmadığı ıcın kelımeler hatalı gozukebılır. bunu ımzaya eklesem mı ne yapsam.

arkadaslar forumu ıncelerken hep sormak ıstedığım bı sey aklıma geldı. fatıh abının V.3.0 iPHONE STiL modundakı IPHONE menu stılı nasıl kullanıslı mı. sımdı bazı arkadaslar dıyecek en ıyı kararı sen verırsın kur dene dıye ama bu versıyon v50 bılıyorsunuz. ben sadece deneyen arkadasların fıkrını almak ıcın sormak ıstıyorum.

not: yukarıdakı not aynen geçerlı.

ilk olarak teşekkürler kardeşim.V.3.0 iPHONE STiL v50 içindi.
    v51 için v3.5 çıkartmıştım ara sürüm olarak.v4.0 ise v51 için son çıkan sürüm olmuştu.Bunların hepsinde ortak özellik; iphone stil de olsa samsung widget ev ekranı tabanı üzerinde gadget.swf kullanmasıydı.Bu açıdan baktığınız da iphone veya bluespectrum HS kullanan gadget.swf ler dışında birçok gadget.swf alternatifleri de bulunmakta.Kısacası tek bir iPhone stil Ev ekranına bağlı kalmıyorsunuz.Bir aydır C6'97 türevlerini kullansam da aklım halâ v4.0 PROPER'de sanırım çok kısa zaman içinde geri dönüş yapacağım.

quote:

fatıh abı ızındeyım hala dayanamadım yükledım bı sorun ıle karsılasmadım sankı bıraz yavas gıbı geldı bana. bana öyle gelmısde olabılır denemek ıçın yüklemıstım. gerı v51 sürümü yükledm. sarj süresı sankı hala aynı fazla uzun gıtmıyor gıbı. onun dısında bende bı sorun göremedım.

Evet '97 tabanlı CFW lerde bir miktar yavaşlık var.Bu da Lillian'ın çok aktif olan C6 ayarlarını kendine göre modifiye etmesinden ve ayar çekmesinden kaynaklanıyor.Ayrıca ben de yan dönüş (Landscape rotate) hızlarını biraz kıstım.Bunun üzerine uygulamalarda arka planda çalışan bir taskman programı ve üstüne bazı kullanılan açık uygumaların eklendiğini de düşünürseniz bariz bir yavaşlama meydana eliyor.üstüne üstlük C6'dan port edilen ve maalesef PNHT tarafından RAM stabilizasyonu da sağlanamayan bu çakma C6 yazılımı üstüne hazırlanan C6'97 CFW lerin hız olarak ağır kaldığı konusunda çok haklısınız.
    Yorumlarınız için teşekkür ederim.

quote:

Orijinalden alıntı: seter

Emeğine sağlık usta sorunsuz kullanıyorum

Teşekkürler kardeşim.

• fatıh abı kardesıme bugün c6 aldık ve bug zannedılen bır sey fark ettım kurcalarken. kamerada resım çektım ve ekrana dokunurken bırden kamera zaten kullanımda dedı. aksam üzerı telefonun yazılımı v10 yüklüydü. NSU ıle v11 güncellemesını yukledım. aynı hatayla sımdılık karsılasmadım. onu paylasmak ıstedım.
  • quote:

fatıh abı kardesıme bugün c6 aldık ve bug zannedılen bır sey fark ettım kurcalarken. kamerada resım çektım ve ekrana dokunurken bırden kamera zaten kullanımda dedı. aksam üzerı telefonun yazılımı v10 yüklüydü. NSU ıle v11 güncellemesını yukledım. aynı hatayla sımdılık karsılasmadım. onu paylasmak ıstedım.

C6'97 CFW kullanmaktan artık sıkıldım ve dün gece v4.0 PROPER'e geri dönüş yaptım ve yeniden telefon kullanmaya başladığımı hissettim.C6'97 CFW kendi hazırladığımı da kullansam maalesef 5800 için doğan görünümlü şahin olmaktan öteye geçemiyor.

Kardeşinizin C6 sı hayırlı olsunkamera zaten kullanımda olayı;biliyorsunuz PNHT'nin ilk çıkardığı C6v.11 sürümünde de var.Sizin bu yazınızdan sonra benim aklıma gelen PNHT'nin v11 üzerinde değil de v.10 üzerinde çalıştğını çıkarıyorum.Kişisel düşüncem bu yönde.

Gelmek istediğim nokta ise şu ; her telefon kendi Firmware i üzerinde daha stabil sonuçlar veriyor.

• f@tih
    kardeş çok harika olmuş eline sağlık birol tr nin verdiği gelişim paketi vaR İÇİNDE

java runtime 2.1.8.beta PYTHON PACK Python S60 v2.0.0 PYTHON_ULTRAPOWERMODULEPACK.-E.SiGNED BUNLAR VAR YÜKLESEK BİR ŞEY OLURMU SORMADAN YÜKLEMEYEYİM DEDİM VEYA NE TAVSİYE EDRSİN CEVABIN İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKURLER İYİ ÇALIŞMALAR
  • quote:

Orijinalden alıntı: sduman

f@tih
    kardeş çok harika olmuş eline sağlık birol tr nin verdiği gelişim paketi vaR İÇİNDE

java runtime 2.1.8.beta PYTHON PACK Python S60 v2.0.0 PYTHON_ULTRAPOWERMODULEPACK.-E.SiGNED BUNLAR VAR YÜKLESEK BİR ŞEY OLURMU SORMADAN YÜKLEMEYEYİM DEDİM VEYA NE TAVSİYE EDRSİN CEVABIN İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKURLER İYİ ÇALIŞMALAR

Elbette yükleyebilirsin.Hiçbir problem olmaz.Aksine ; yükleyeceklerin zaten telefon için gerekli programlar.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sduman

f@tih

Elbette yükleyebilirsin.Hiçbir problem olmaz.Aksine ; yükleyeceklerin zaten telefon için gerekli programlar.

teşekkür ediyorum çalışmalarının devamını dilerim

• quote:

quote:

fatıh abı kardesıme bugün c6 aldık ve bug zannedılen bır sey fark ettım kurcalarken. kamerada resım çektım ve ekrana dokunurken bırden kamera zaten kullanımda dedı. aksam üzerı telefonun yazılımı v10 yüklüydü. NSU ıle v11 güncellemesını yukledım. aynı hatayla sımdılık karsılasmadım. onu paylasmak ıstedım.

C6'97 CFW kullanmaktan artık sıkıldım ve dün gece v4.0 PROPER'e geri dönüş yaptım ve yeniden telefon kullanmaya başladığımı hissettim.C6'97 CFW kendi hazırladığımı da kullansam maalesef 5800 için doğan görünümlü şahin olmaktan öteye geçemiyor.

Kardeşinizin C6 sı hayırlı olsunkamera zaten kullanımda olayı;biliyorsunuz PNHT'nin ilk çıkardığı C6v.11 sürümünde de var.Sizin bu yazınızdan sonra benim aklıma gelen PNHT'nin v11 üzerinde değil de v.10 üzerinde çalıştğını çıkarıyorum.Kişisel düşüncem bu yönde.

Gelmek istediğim nokta ise şu ; her telefon kendi Firmware i üzerinde daha stabil sonuçlar veriyor.

fatih abi v11 de gene aynı ve değişen bir şey yok.aynı uyarıyı kardeşim sürekli kullanırken aldığını söylüyor. hiç bir şey yapmıyor resim çekiyor ekranda butonların ekrana gelmesini bekliyor, sonra butonlar belirince de SİL e basıyor ve uyarı malum yazı çıkıyor. daha sonra istediği işlemi yapabiliyor. bilgin olması için aktarmak istedim.

c6'n97 mini vs. yani insan kullanırken telefonun orj. stabil fw sini her zaman arıyor gerçekten.

bu arada teşekkürler, senin yönlendirmenle artık bende fw ler ile uğraşmaya gömülmeye başladım. hatta ilk çalışmamı telefonuma yükledim sorun çıkarmadan kullanıyorum. şu izinden bir döneyim daha da kendimi vericem.

• quote:

fatih abi v11 de gene aynı ve değişen bir şey yok.aynı uyarıyı kardeşim sürekli kullanırken aldığını söylüyor. hiç bir şey yapmıyor resim çekiyor ekranda butonların ekrana gelmesini bekliyor, sonra butonlar belirince de SİL e basıyor ve uyarı malum yazı çıkıyor. daha sonra istediği işlemi yapabiliyor. bilgin olması için aktarmak istedim.

c6'n97 mini vs. yani insan kullanırken telefonun orj. stabil fw sini her zaman arıyor gerçekten.

bu arada teşekkürler, senin yönlendirmenle artık bende fw ler ile uğraşmaya gömülmeye başladım. hatta ilk çalışmamı telefonuma yükledim sorun çıkarmadan kullanıyorum. şu izinden bir döneyim daha da kendimi vericem.

C6 için Nokia'dan uygun yazılım beklemek şart o zaman.
    çalışmalarını bekliyorum kardeşim.
    Bu arada senin de ne bitmez izni varmş yahu

• Fatih hocam önceki konularda üstte 6 ikon olan Full Page isimli ev ekranının alt tarafına 3 ikon ekleme paketi vardı, sizde varsa paylaşırmısınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tyler Durden

Fatih hocam önceki konularda üstte 6 ikon olan Full Page isimli ev ekranının alt tarafına 3 ikon ekleme paketi vardı, sizde varsa paylaşırmısınız.

buyur kardeşim.
    http://hotfile.com/dl/73750660/840bc09/3_Ekstra_Buton.rar.html
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tyler Durden

Fatih hocam önceki konularda üstte 6 ikon olan Full Page isimli ev ekranının alt tarafına 3 ikon ekleme paketi vardı, sizde varsa paylaşırmısınız.

buyur kardeşim.
    http://hotfile.com/dl/73750660/840bc09/3_Ekstra_Buton.rar.html

Teşekkür ederim hocam.

• C6 için 2.HOME SCREEN

%90 hazır son testleri yapıyorum.En geç ; yarın bu saatlerde yüklemiş olurum.
  • quote:

C6 için 2.HOME SCREEN

nasıl birşey olacak _?

Yeni cfw mi geliyor yoksa home screen sadece mi?

SS varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: GsliKahraman

quote:

C6 için 2.HOME SCREEN

nasıl birşey olacak _?

Yeni cfw mi geliyor yoksa home screen sadece mi?

SS varmı

Yeni CFW geliyor 2ci EV Ekranı eklenmiş olacak.

OviMaps 3.06 yı da ekleyebilirim ama sürüm henüz beta olduğundan ve üstüne yeni çıkacak sürüm yüklenemeyecek olduğu için eklesem mi eklemesem mi diye tereddüt ediyorum.şu anda %51 yüklememeyi düşünüyorum.

• 3.06'nın PNHT'nin düzenlemiş olduğu sürümü var. Üzerine güncelleme yaparken Dahili Bileşen hatası vermiyor.

2. Ev ekranından hala birşey anlamadım. Widgetli 2. bir ev ekranı mı olacak yoksa flash ev ekranı mı eklenecek?

http://forum.pnht.org/showthread.php?922-Mod-Nokia-Maps-3.6-Seamless-Integration-into-ROFS
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.