Şimdi Ara

[5800-v51][C6'N97 CFW SERiSi][2EV EKRANI-OViMAPS306+T9][SiMPLE STYLE & FLAG'97][HACK-MOD-JAF-UDA] (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
695
Cevap
1
Favori
33.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Aang67

3.06'nın PNHT'nin düzenlemiş olduğu sürümü var. Üzerine güncelleme yaparken Dahili Bileşen hatası vermiyor.

2. Ev ekranından hala birşey anlamadım. Widgetli 2. bir ev ekranı mı olacak yoksa flash ev ekranı mı eklenecek?

http://forum.pnht.org/showthread.php?922-Mod-Nokia-Maps-3.6-Seamless-Integration-into-ROFS

widget-flash karışımı bir ev ekranı olacak
    verdiğin linki bir inceleyeyim bakayım kardeşim.Benim yüklediklerim hep dahili bileşen hatası verdi çünkü.

Bu arada pil kullanımı olarak CFW son bir haftalık denemelerimde aşağıdaki sonuçları elde ettim.

1-Normal kullanım olarak şarj 3 gün 12 saat gidiyor.
    2-Aktif kullanım 36-48 saat.
    3-Çok yoğun kullanım ise 16-24 saat arası gidiyor.

• İstersek kendi widgetli ekranını istersekte bu ev ekranını kullanabiliyoruz yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: GsliKahraman

İstersek kendi widgetli ekranını istersekte bu ev ekranını kullanabiliyoruz yani

Tam düşündüğün şekilde
  • Çok soru sormuyorum umarım ama bu bir ilk olduğu için şaşkınım

Şimdi bu cfw ile c6 cfwlerine ev ekranı ekleme olayıda geliyo yani sonradanda istediğimiz ekranı ekleyebilecek miyiz? (BlueSpectrum-Orange-Vodafone vsvs.)
  • Oooh süper olur o zaman

Abi ne yaptın sen ya
  • Hakatten fatihin dönüşü muhteşem olacak.. Dünyada ilk galiba...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haddat

Hakatten fatihin dönüşü muhteşem olacak.. Dünyada ilk galiba...

Dönüşü

O hep buradaydı
    Evet yapılan şey dünyada ilk bu olay dailyde filan paylaşılacak tamam tıklanma rekoru kırar üst konu olur
  • yeni ev ekranından 1-2 foto alabilirmyik :)
  • Konuya balıklama dalmak gibi olacak ama, aşağıdaki resimde işaretlediğim alan, ok ile gösterdiğim yere alınabilir mi ya da tamamen kaldırılabilir mi? Resimleri görür görmez direkt gözüm o üç noktacığa odaklandı da. :)

[5800-v51][C6'N97 CFW SERiSi][2EV EKRANI-OViMAPS306+T9][SiMPLE STYLE & FLAG'97][HACK-MOD-JAF-UDA]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dangerous -- 12 Ekim 2010; 21:21:48 >
  • quote:

Çok soru sormuyorum umarım ama bu bir ilk olduğu için şaşkınım

Şimdi bu cfw ile c6 cfwlerine ev ekranı ekleme olayıda geliyo yani sonradanda istediğimiz ekranı ekleyebilecek miyiz? (BlueSpectrum-Orange-Vodafone vsvs.)

Şu anda sadece flash tarzı ev ekanları eklenebiliyor. ne yazık ki şu anda eklenen flash ekranlar sınırlı.Ama bluespectrum ileri de olabileceğini düşünüyorum.Ama orange-voda filan da olursa süper olacak.

Aang-haddat-GS'li ;
    Yalnız bu bir ilk değil ; bunu hemen belirteyim.keşke ilk ben yapmış olsaydımBir yerlere de gitmedim hep buralardaydım.Sadece geride duruyordum biraz.yapılabilecek düzgün olduğunu düşündüğüm en son işimi 20.09.2010 tarhinde yaptım ve paylaştım.Bu konudaki Tüm Simple Style serisi;reklama ihtiyaç duymadan yaklaşık 2500 defa indirildi.Konunun aktif olmaması CFW lerin indirilmesine engel olmadı.Şu anda yapacağım ise bu seriyi bir kademe daha geliştirmek ; gördüğüm eksikleri ve minör sorunları daha da asgariye indirmek olacak.

HooMie ; bir önceki safada birkaç foto var.

dangerous ; flash dosyası bana ait değil ; flashlar hakkında pek bir bilgim de yok. Ama Aang ve TheLordword arkadaşlar belki bu konuya el atabilirler ileride.
    Sizin gösterdiğiniz yerin altına dokunduğunuzda ise ; sırası ile : arama-mesaj-rehber-menü vb. uygulamalar çalışıyor.

• Flash editlemeyi, flash konusunda kendisini gayet başarılı bulduğum kardeşime de yaptırabilirim sınavları yoksa bu aralar. Ama orjinal flash dosyaları lazım (.fla). Şahsi fikrim, eğer çıkartacaksanız da İngilizce yazan bölümleri şöyle adam akıllı bir Türkçeye çevirsek hiç de fena olmaz, orjinal fla dosyaları elinizdeyse eğer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dangerous

Flash editlemeyi, flash konusunda kendisini gayet başarılı bulduğum kardeşime de yaptırabilirim sınavları yoksa bu aralar. Ama orjinal flash dosyaları lazım (.fla). Şahsi fikrim, eğer çıkartacaksanız da İngilizce yazan bölümleri şöyle adam akıllı bir Türkçeye çevirsek hiç de fena olmaz, orjinal fla dosyaları elinizdeyse eğer.

Maalesef sadece elimde .swf dosyası mevcut.Dediğim gibi bu işlerden (flash) anlamıyorum.işinize yarayacaksa bu dosyayı gönderebilirim.
  • Ne yazıkki swf ile bir şey yapılamıyor. Sizin dosyanın orjinaline erişme olanağınız olabilir veya elinize orjinal fla dosyaları geçerse, dediğim gibi anlayan varsa onlar, yoksa kardeşimden rica ederim o bize yardımcı olur. Olursa da çok hoş olur.
  • Dört gözle beklemedeyim
  • quote:

Dört gözle beklemedeyim

Bende bekliyorum

O zaman buna şu provisual&properdeki blue spectrumda eklenebilir sanırım :D
    Mükemmel olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HTrmn -- 13 Ekim 2010; 15:31:00 >
  • @mbjk

Yukarıda pil sürelerini açıklamış f@tih abi

quote:

Bu arada pil kullanımı olarak CFW son bir haftalık denemelerimde aşağıdaki sonuçları elde ettim.

1-Normal kullanım olarak şarj 3 gün 12 saat gidiyor.
    2-Aktif kullanım 36-48 saat.
    3-Çok yoğun kullanım ise 16-24 saat arası gidiyor.
  • butun mesajlari alinti yapinca sorunuz daha mi etkili oluyor?
  • quote:

Dört gözle beklemedeyim

quote:

Bende bekliyorum

O zaman buna şu provisual&properdeki blue spectrumda eklenebilir sanırım :D
    Mükemmel olacak

Arkadaşlar Maalesef OviMaps'den kaynaklı bir günlük bir gecikme olacak.Özür dilerim.

BlueSpectrum eklenebiliyor fakat tam verimli çalışmıyor.

mbjk mesajınızı düzenlerseniz çok sevineceğim.Bu arada ;elbette flash ev ekranı kullanırken normal,aktif veya yoğun kullanınların hepsi için süreyi %25 daha az düşünmek gerekiyor.

• Fatih yaparsa en iyisinı yapar
  • Abi ne özrü.. Bende benim CFW'nin diğer menülü versiyonlarını yarına bıraktım.

OVI Maps'in gömülüp güncelleme hatası vermemesi çok iyi oldu ama. Bayağı yer kazancı sağlıyor.

Birde hani öneri olarak sunayım; N8 stili kinetik kaydırma ve kısa listelerde kaydırmayı iptal etmeyi yaparsan -v51'deki gibi- çok güzel olur bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aang67 -- 13 Ekim 2010; 20:19:00 >
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.