Şimdi Ara

[5800-v51][C6'N97 CFW SERiSi][2EV EKRANI-OViMAPS306+T9][SiMPLE STYLE & FLAG'97][HACK-MOD-JAF-UDA] (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
695
Cevap
1
Favori
33.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İmzaya bakılırsa sanırım nokia yı terk edecek izlenimi veriyor.. hayırlısı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haddat

İmzaya bakılırsa sanırım nokia yı terk edecek izlenimi veriyor.. hayırlısı...

2. telefon olarak kullanacaktır 5800dan vazgeçilir mi_?
  • quote:

İmzaya bakılırsa sanırım nokia yı terk edecek izlenimi veriyor.. hayırlısı...

sizden de hiç bir şey kaçmıyor ha. ikinizde haklısınız :) birde be nekliyim ; adam yazmış ilk sayfaya zaten ekleme v.s talebine cevap verilmicek isteyen kullanır. ben artık olgunluk dönemine girdim demek istemiş yani :)
    ama ben yinede bir tavsiyede bulunayım; cenversition, autoinstaller ve rom patcher türkçeleştirilseydi iyi olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mutluerol -- 20 Eylül 2010; 12:12:40 >
  • bi şey sorcam bunu ve nomadcry inkini yükleyen varmı? ikisi arasında hız hangisinde daha fazla? büyük olasılıkla nomadınkidir. ama yinede karşılaştırma yaparak yazarmısınız? yani kısaca buda nomadınki kadar hızlımı? yada daha kısa nomadınkine göre hız nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mutluerol

bi şey sorcam bunu ve nomadcry inkini yükleyen varmı? ikisi arasında hız hangisinde daha fazla? büyük olasılıkla nomadınkidir. ama yinede karşılaştırma yaparak yazarmısınız? yani kısaca buda nomadınki kadar hızlımı? yada daha kısa nomadınkine göre hız nasıl?

Nomadinkini de kullandım bunuda. Bir tartışma ortamı yaratmak istiemiyorum ama stabilite, hız vs. bu daha iyi geldi bana. Navigasyonda da f@tih'in yaptığı CFW daha çabuk uydu buldu. SEs codecleri konusunda da bu daha başarılı.

Benim görüşüm böyle. Şimdi fanboy'un biri hemen tartışma ortamı yaratmaz umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ottomans1453

quote:

bi şey sorcam bunu ve nomadcry inkini yükleyen varmı? ikisi arasında hız hangisinde daha fazla? büyük olasılıkla nomadınkidir. ama yinede karşılaştırma yaparak yazarmısınız? yani kısaca buda nomadınki kadar hızlımı? yada daha kısa nomadınkine göre hız nasıl?

Nomadinkini de kullandım bunuda. Bir tartışma ortamı yaratmak istiemiyorum ama stabilite, hız vs. bu daha iyi geldi bana. Navigasyonda da f@tih'in yaptığı CFW daha çabuk uydu buldu. SEs codecleri konusunda da bu daha başarılı.

Benim görüşüm böyle. Şimdi fanboy'un biri hemen tartışma ortamı yaratmaz umarım.

ottoman kardeşim nomadda biraz eleştiriye tahammülsüzlük var. Bu yüzden tartıştık 4 gün ceza yedim. Ama sonuçta adam harıl harıl çalışıyor ve iyi şeyler yapıyor. Ve veren el o nunki o yüzden bana sükunet düşer. seviyeli kıyaslama olaur bunda kötülük yokki. Yani herşey belli zaten. her cfw yide hatır için indiremeyiz. Kotalıyım zaten. nomadınki yüklü bende en önemli sorun benim için web browserde webde iken tam sayfa olunca köşedeki oka basınca en alt barın kaybolması ama sonradan kendiliğinden düzeliyor. Ottoman fatihinki yüklü ise sende bu sorun özellikle yoğun sayfalarda onunkinde de varmı? Denermisin?

• quote:

fatih uçmuşun yine :) hayırlı olsun kardeşim. reklam yap biraz reklam imzanda bile yok cfw en.

Teşekkürler kardeşim.Bilen biliyor,isteyen yükleyip kullanıyor.CFW'lerimin reklama ihtiyacı mı var?Herşey ortada
    @mutluerol- conversition, autoinstaller ve rom patcher türkçeleştirilseydi iyi olurdu.
    Sadece tek tuş kullanımlık programlar bunlar.Türkçeleşse nolur Türkçeleşmese ne olur ?

@Haddat @GSlikahraman samsung x660 ı eşim için arıyorum.çok uzun süredir kullanıyordu.fakat vadesi dolunca kaldırıp attık.yerine yine samsung C270 aldık ama x660 a alıştığı için onda ısrar ediyor.

quote:

quote:

Teşekkürler kardeşim

quote:

ottoman kardeşim nomadda biraz eleştiriye tahammülsüzlük var. Bu yüzden tartıştık 4 gün ceza yedim. Ama sonuçta adam harıl harıl çalışıyor ve iyi şeyler yapıyor. Ve veren el o nunki o yüzden bana sükunet düşer. seviyeli kıyaslama olaur bunda kötülük yokki. Yani herşey belli zaten. her cfw yide hatır için indiremeyiz. Kotalıyım zaten. nomadınki yüklü bende en önemli sorun benim için web browserde webde iken tam sayfa olunca köşedeki oka basınca en alt barın kaybolması ama sonradan kendiliğinden düzeliyor. Ottoman fatihinki yüklü ise sende bu sorun özellikle yoğun sayfalarda onunkinde de varmı? Denermisin?

Ottoman kardeşime sormuşsun ama ; söyleyeyim,tam sayfada alt sağdaki oka basınca en alta seçenekler ve kapat diye bir bar geliyor ve onun üstünde de 3 adet simgenin olduğu ikinci bir bar geliyor.bir süre sonra işlem yapılmazsa bu barlar kendiliğinden kayboluyor ve ekran yine tam sayfa konumuna geliyor.Eğer hata olarak grdüğün bu yazdıklarım ise bu bir hata değil zaten.FW in orjinalinin ve browser in kendi özelliği.

Flag'97 ve Simple Style'97 CFW ler 4 günde yaklaşık 150 defa yüklendi ve henüz bir hata bildirimi gelmedi.Ama sen kurar hata bildirirsin o ayrı tabi

Not : birazdan bir PM alacaksın

• quote:

Orijinalden alıntı: f@tih

quote:

fatih uçmuşun yine :) hayırlı olsun kardeşim. reklam yap biraz reklam imzanda bile yok cfw en.

Teşekkürler kardeşim.Bilen biliyor,isteyen yükleyip kullanıyor.CFW'lerimin reklama ihtiyacı mı var?Herşey ortada
    @mutluerol- conversition, autoinstaller ve rom patcher türkçeleştirilseydi iyi olurdu.
    Sadece tek tuş kullanımlık programlar bunlar.Türkçeleşse nolur Türkçeleşmese ne olur ?

@Haddat @GSlikahraman samsung x660 ı eşim için arıyorum.çok uzun süredir kullanıyordu.fakat vadesi dolunca kaldırıp attık.yerine yine samsung C270 aldık ama x660 a alıştığı için onda ısrar ediyor.

quote:

quote:

Teşekkürler kardeşim

quote:

Ottoman kardeşime sormuşsun ama ; söyleyeyim,tam sayfada alt sağdaki oka basınca en alta seçenekler ve kapat diye bir bar geliyor ve onun üstünde de 3 adet simgenin olduğu ikinci bir bar geliyor.bir süre sonra işlem yapılmazsa bu barlar kendiliğinden kayboluyor ve ekran yine tam sayfa konumuna geliyor.Eğer hata olarak grdüğün bu yazdıklarım ise bu bir hata değil zaten.FW in orjinalinin ve browser in kendi özelliği.

Flag'97 ve Simple Style'97 CFW ler 4 günde yaklaşık 150 defa yüklendi ve henüz bir hata bildirimi gelmedi.Ama sen kurar hata bildirirsin o ayrı tabi

Not : birazdan bir PM alacaksın

yok bahsettiğin bar konusu senin normal olanı onu biliyorum. anlatamadım sanırım. şimdi (özellikle yoğun web sayfalarında oluyor galiba bu yada yoğun olmayanlarda da oluyor, birde ilk zaman olup sonra kayboluyor bilmem yani ben böyle gözlemledim nomadcry da aynı şeyi söylemişti ama son nomad ın 1.2 yi yükledim sorun devam ediyor belki yarın kaybolur sorun belkide kaybolmaz bunun için seninkini yüklicem şimdi dosyaları indirdim çünkü benim için bu telefonda en önemli şey web) web sayfası açtık ilk önce dediğin gibi barlar tam ve belli süre sonra hani sadece ok kalıyor tam ekran oluyor işte o zaman mesela o barlardaki seçenekler geri butonları lazım oldu diyelim ne yapıyoruz oka tıklıyoruz. işte o zaman en alt bar kayboluyor seçenkeler ve geri butonları yani. ya web sayfası görünüyor orda, kaybolan yerde yani yada yan çevirine ev ekranının alt barı görünüyor menü seçenekler barı yani. işte sorun bu neyse.. bakalım seninkinde de olcakmı? bakıp yazarım yükleyince sonucu. pm nede cevap yazıyorum şimdi.

• quote:

yok bahsettiğin bar konusu senin normal olanı onu biliyorum. anlatamadım sanırım. şimdi (özellikle yoğun web sayfalarında oluyor galiba bu yada yoğun olmayanlarda da oluyor, birde ilk zaman olup sonra kayboluyor bilmem yani ben böyle gözlemledim nomadcry da aynı şeyi söylemişti ama son nomad ın 1.2 yi yükledim sorun devam ediyor belki yarın kaybolur sorun belkide kaybolmaz bunun için seninkini yüklicem şimdi dosyaları indirdim çünkü benim için bu telefonda en önemli şey web) web sayfası açtık ilk önce dediğin gibi barlar tam ve belli süre sonra hani sadece ok kalıyor tam ekran oluyor işte o zaman mesela o barlardaki seçenekler geri butonları lazım oldu diyelim ne yapıyoruz oka tıklıyoruz. işte o zaman en alt bar kayboluyor seçenkeler ve geri butonları yani. ya web sayfası görünüyor orda, kaybolan yerde yani yada yan çevirine ev ekranının alt barı görünüyor menü seçenekler barı yani. işte sorun bu neyse.. bakalım seninkinde de olcakmı? bakıp yazarım yükleyince sonucu. pm nede cevap yazıyorum şimdi.

bende böyle bir sorun olmadı.barlarda kayblma yok yani.ama bir müddet kullanmazsan kendiliğinden tam sayfa olup tekrar ok a tıklamak gerekiyor.kuracağım demişsin;istersen bir kur kontrol et bakalım.

Bu arada bir p.m daha gönderdim.

• evet yükledim ve şimdiye kadarki gördüğüm en iyi sürüm gerçekten olası hiç bir soruna rastlamadım. yalnız rom patchera sadece iki patch eklemişsin. buda sorun değil sanki çok kullanıyoruzda yamaları. :) istersek yükleriz değilmi? birde güncelleştirme otoamtikte galiba yeni yazılım buldu aa v 60 gelmişşş nerde bee :) şaka tabi. v31 i buldu ya nasıl olduki bu :) bundan sonra büyük sölemiyim ama çok önemli bir sorun yada çok iyi bir sürüm çıkmadıktan sonra değiştirmicem fw yi. bu ne ya her gün format atıyoz nerdeyse. format atmaktan telefonu kullanamıyoruz bi ağız tadıyla. neyse çok teşekkürler fatih.
  • quote:

evet yükledim ve şimdiye kadarki gördüğüm en iyi sürüm gerçekten olası hiç bir soruna rastlamadım. yalnız rom patchera sadece iki patch eklemişsin. buda sorun değil sanki çok kullanıyoruzda yamaları. :) istersek yükleriz değilmi? birde güncelleştirme otoamtikte galiba yeni yazılım buldu aa v 60 gelmişşş nerde bee :) şaka tabi. v31 i buldu ya nasıl olduki bu :) bundan sonra büyük sölemiyim ama çok önemli bir sorun yada çok iyi bir sürüm çıkmadıktan sonra değiştirmicem fw yi. bu ne ya her gün format atıyoz nerdeyse. format atmaktan telefonu kullanamıyoruz bi ağız tadıyla. neyse çok teşekkürler fatih.

Teşekkürler kardeşim.Güle güle kullan.Bir sorun yaşarsan haberim olsun.

• burda da seni buldum fatih hocam c6 yazılımında t9 la ilgili bi gelişme var mı acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mstfckmk -- 21 Eylül 2010; 3:19:01 >
  • f@tih usta eline yüreğine sağlık yine çok güzel bi sürüm çıkarmışsın..şimdi benim derdim maalesef batarya ömrü teli aldığımdan beri 2. günü görmedim desem yeridir bilmiyorum pilden mi telden mi işin içinden çıkamadım herneyse malum c6 lar daha da çok yiyor bataryayı ben de daily de falan c6 lı batarya fix li lilianguary nin uda sıyla birleşik bi cfw buldum eleman bunun en az 24 saat gideceğini iddia etmiş ama gel gör ki sonuç yine aynı.. velhasılı kelam tamam ben 3g yi falan yoğum kullanıyorum doğru ama olmuyor işte işe git gel bitmesin diye hatsız a al falan artık burama kadar geldi şu anda köprüdeyim zaten bilemiyorum çok da yüksek iyi de esiyor korkuyorum atlasam mı atlamasam mı şaka bi yana sen battery fix diyebileceğin birşey uyguladın mı acaba yada bu konuda bi iddian var mı pil kullanımı konusunda yani hayırlı geceler diliyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: PehlivanJedi

f@tih usta eline yüreğine sağlık yine çok güzel bi sürüm çıkarmışsın..şimdi benim derdim maalesef batarya ömrü teli aldığımdan beri 2. günü görmedim desem yeridir bilmiyorum pilden mi telden mi işin içinden çıkamadım herneyse malum c6 lar daha da çok yiyor bataryayı ben de daily de falan c6 lı batarya fix li lilianguary nin uda sıyla birleşik bi cfw buldum eleman bunun en az 24 saat gideceğini iddia etmiş ama gel gör ki sonuç yine aynı.. velhasılı kelam tamam ben 3g yi falan yoğum kullanıyorum doğru ama olmuyor işte işe git gel bitmesin diye hatsız a al falan artık burama kadar geldi şu anda köprüdeyim zaten bilemiyorum çok da yüksek iyi de esiyor korkuyorum atlasam mı atlamasam mı şaka bi yana sen battery fix diyebileceğin birşey uyguladın mı acaba yada bu konuda bi iddian var mı pil kullanımı konusunda yani hayırlı geceler diliyorum...

batarya yı uzatma modlu cfw ler var. ama sen bunu biliyorsun galiba. batarya olarak ise ben bu sorunu halletmek için ikinci bir batarya aldım yedekte full dolu durur her zaman birde küçük kılıf aldım taşımak için belime takıyorum markası eta idi galiba. ayrıca 1700,-1900 amperlik pillerde mevcutmuş. birisi bahsediyordu ama sanırım yurtdışında imiş.

• quote:

Peki n97 bararya 1500 mA olarak görünüyor... 5800 uyar mı bilgisi olan var mı?

benim aldığım eta marka pil 1000 amp mış la şimdi baktım. valla haddat bu konuyuda incelemeden karar vermemek iyi olur. yanar manar telefon
  • quote:

Orijinalden alıntı: mstfckmk

burda da seni buldum fatih hocam c6 yazılımında t9 la ilgili bi gelişme var mı acaba

Hoşgeldin kardeşim.Nasılsın ? Maalesef T9 eski tas eski hamam kardeşim.

quote:

Orijinalden alıntı: PehlivanJedi

f@tih usta eline yüreğine sağlık yine çok güzel bi sürüm çıkarmışsın..şimdi benim derdim maalesef batarya ömrü teli aldığımdan beri 2. günü görmedim desem yeridir bilmiyorum pilden mi telden mi işin içinden çıkamadım herneyse malum c6 lar daha da çok yiyor bataryayı ben de daily de falan c6 lı batarya fix li lilianguary nin uda sıyla birleşik bi cfw buldum eleman bunun en az 24 saat gideceğini iddia etmiş ama gel gör ki sonuç yine aynı.. velhasılı kelam tamam ben 3g yi falan yoğum kullanıyorum doğru ama olmuyor işte işe git gel bitmesin diye hatsız a al falan artık burama kadar geldi şu anda köprüdeyim zaten bilemiyorum çok da yüksek iyi de esiyor korkuyorum atlasam mı atlamasam mı şaka bi yana sen battery fix diyebileceğin birşey uyguladın mı acaba yada bu konuda bi iddian var mı pil kullanımı konusunda yani hayırlı geceler diliyorum...

Sağolasın kardeşim.değişik modlar uygulandı.Lillian'ın '97 si baz alındı.CFW de gözle görülür bir sorun yok.ben yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum.Batarya ise normal kullanımda 48 saat civarı gidiyo.Ama elbette 3G müzik fin dersen 24 saat gitmesi normaldir.
    Bir batarya yüzünden atlanır m yahu köprüden 3 cü parti yazılımlardan Battery extender ve LightCtrl biraz olsun katkı sağlıyorlar.5800 ın kaderi bu.Pili maalesef yetersiz kalıyor.

• Eline sağlık canım kardeşim,
    bu uda dosyası nedir? normalde 20kb gibi bi dosya bu ama senin cfwnde 22MB civarlarında, ne faydası var ne eksiği var biraz bahsedermisin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet184

Eline sağlık canım kardeşim,
    bu uda dosyası nedir? normalde 20kb gibi bi dosya bu ama senin cfwnde 22MB civarlarında, ne faydası var ne eksiği var biraz bahsedermisin?

Teşekkürler kardeşim.
    uda dosyasında ; cihaz için gerekli ve yüklenmesi gereken ön tanımlı kaynak ve bazı program ve dil dosyaları barındırılmaktadır.CFW Lillian'ın düzenlemiş olduğu '97Mini dosyaları taban alınarak yapıldı.uda dosyasının tarafımdan düzenlenmesinde ise bazı gereksiz dil dosyaları çıkartıldı ve kaynak dosyalarının bir ksımında düzenlemelere gidildi ve yeniden paketlendi.CFW nin kurulumunda Rofs2 dosyası ile tam uyumluluk sağlandı.
    bahsettiğiniz küçük KB lı dosya ile de kurulum yaparsınız ama rofs2 dosyası ile uyumluluk ve CFW'de stabiliteyi garanti edemem.Buı yüzden özel olarak yapmış olduğum CFWlere ait düzenlenmiş dosyaları kullanmanız ve başka dosyalar ile kurulum yapmamanız gerekmektedir.
    Umarım kafanızdaki soru işaretlerini biraz olsun giderebilmişimdir.

• Gayet açıklayıcı olmuş Teşekkür ederim alakan için :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: f@tih

quote:

Orijinalden alıntı: mstfckmk

burda da seni buldum fatih hocam c6 yazılımında t9 la ilgili bi gelişme var mı acaba

quote:

Hoşgeldin kardeşim.Nasılsın ? Maalesef T9 eski tas eski hamam kardeşim.

hamdolsun hocam hoşbulduk. çok şükür iyiyim. t9 da bi gelişme olmaması çok kötü yaa. çok mu zor bunu eklemek çok merak ediyorum. eğer uğraş gerekiyorsa ben buna uğraşmaya varım. yeter ki nasıl yapılması gerektiğini söyle hocam sana zahmet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mstfckmk -- 22 Eylül 2010; 1:02:30 >

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.