Şimdi Ara

[5800-v51][C6'N97 CFW SERiSi][2EV EKRANI-OViMAPS306+T9][SiMPLE STYLE & FLAG'97][HACK-MOD-JAF-UDA] (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
695
Cevap
1
Favori
33.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fATİH Geçmiş olsun senin içinde dua edeceğim...
  • Arkadaşlar gerçekten mesajlarınız beni duygulandırdı.Hepinze çok ama çok teşekkür ederim.Dualarınızı eksik etmeyin.Çünki ihtiyacım olacak

CFW yi akşam saatlerinde yayınlayacağım.OviMaps 3.06 - office - adobe dahili bileşen olarak gelecek.Bu üçünün kurulumla gelmesi ile birlikte C:\' de yaklaşık 30Mb kazancınız olacak.

PNHT'nin sadeleştirdiği ovimaps 3.06 sürekli hata verdi.üsteik yok dediği halde dahili bileşen olarak kalıyor.Daha önce de değişik forumlarda ve burada da birçok defa söyledim.Ovimaps i cfw ye gömersek dahili bileşen hatası verecektir diye.Denemelerimle de kanıtlamış oldum.Bu yüzden PNHT ninkini bir köşeye bıraktım ve 3.06 yı kendim düzenleyerek cfw ye ekledim.Ama bir dahili bileşen olarak.

Adobe nedense;çalıştığı halde pdf dosyalarını açmakta başarısız kalıyor.bir ihtimal adobeyi çıkarabilirim yazılımdan.Çalıştığına emin olduğunuz adobe varsa buradan gönderin lütfen.

Adobeli veya adobesiz çok küçük düzenlemeler kaldı.CFW'yi en geç 0:00 a kadar yayınlayacağım.

• Yahu sen sağlığınla ilgilensene. Kaçmıyor ya. Yok mu sana şöyle sağlam bir narkoz, vursunlar bir tane ondan ameliyata kadar baygın kalsan.

Bu arada, bu lanet ovimapsi tamamen çıkartamıyor muyuz, ya da E:\ ye kuramıyor muyuz yahu. Hiç sevemedim şu ovimapsi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: f@tih
    Arkadaşlar gerçekten mesajlarınız beni duygulandırdı.Hepinze çok ama çok teşekkür ederim.Dualarınızı eksik etmeyin.Çünki ihtiyacım olacak

CFW yi akşam saatlerinde yayınlayacağım.OviMaps 3.06 - office - adobe dahili bileşen olarak gelecek.Bu üçünün kurulumla gelmesi ile birlikte C:\' de yaklaşık 30Mb kazancınız olacak.

PNHT'nin sadeleştirdiği ovimaps 3.06 sürekli hata verdi.üsteik yok dediği halde dahili bileşen olarak kalıyor.Daha önce de değişik forumlarda ve burada da birçok defa söyledim.Ovimaps i cfw ye gömersek dahili bileşen hatası verecektir diye.Denemelerimle de kanıtlamış oldum.Bu yüzden PNHT ninkini bir köşeye bıraktım ve 3.06 yı kendim düzenleyerek cfw ye ekledim.Ama bir dahili bileşen olarak.

Adobe nedense;çalıştığı halde pdf dosyalarını açmakta başarısız kalıyor.bir ihtimal adobeyi çıkarabilirim yazılımdan.Çalıştığına emin olduğunuz adobe varsa buradan gönderin lütfen.

Adobeli veya adobesiz çok küçük düzenlemeler kaldı.CFW'yi en geç 0:00 a kadar yayınlayacağım.

Hocam Ovi Maps te ne gibi bir düzenleme yaptınız? Yani artık gömülü olduğu halde dahili bileşen hatası vermiyor mu? Tam anlamadım

• FATİH bazı sitelerde gördüm ne kadar doğru bilmiyorum flash ın 4.1 sürümü cıktıgı yazıyor.eger dogruysa cfw ye gömmen mümkünmü dısardan dahili bileşen hatası diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbjk -- 16 Ekim 2010; 21:54:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbjk
    FATİH bazı sitelerde gördüm ne kadar doğru bilmiyorum flash ın 4.1 sürümü cıktıgı yazıyor.eger dogruysa cfw ye gömmen mümkünmü dısardan dahili bileşen hatası diyor

C6/N97 yazılımında zaten dediğin sürüm bulunmakta ama maalesef bir halta yaramıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

quote:

Orijinalden alıntı: mbjk
    FATİH bazı sitelerde gördüm ne kadar doğru bilmiyorum flash ın 4.1 sürümü cıktıgı yazıyor.eger dogruysa cfw ye gömmen mümkünmü dısardan dahili bileşen hatası diyor

C6/N97 yazılımında zaten dediğin sürüm bulunmakta ama maalesef bir halta yaramıyor.

N8 e bile yeni kondugu yazıyor sitelerde yeni cıkmıs olabilceğini düşünmüştüm :)
  • occife ve Abode included - 2Home Screen [4x5] Hazır.Birazdan occife ve Abode ye ilave olarak ovimaps 3.06 entegreli 2HS CFW Linki verilecek.Ovimaps 3.06 için ayrı CFW hazırlamamın sebebi bu seçenekte Ndrive kurulamayacak olması.Ndrive tercih edenler Ovimaps'siz seçenekleri tercih edebilirler.

CFWleri [4x4] ve [ 3x4] kullanmak isteyenler grid dosyalarını kendileri değiştirerek değiştirerek CFW yi editleyebilirler.Maalesef şu an bunların uploadını yapamayacağım.Ancak yarın akşama

Kurulum her zamanki gibi olacak.Daha önceden upload etmiş olduğum uda ve core dosyaları ile birlikte flash atılacak.

CFW'LERE AİT ORTAK GÖRÜNTÜLER
    http://img28.imageshack.us/gal.php?g=000001d.jpg

İKİNCİ EV EKRANINA AİT GÖRÜNTÜLER - LİNK
    http://img258.imageshack.us/gal.php?g=scr000001c.jpg

AÇILIŞ ANiMASYONU

AÇILIŞ VE KAPANIŞ EKRANI
     [5800-v51][C6'N97 CFW SERiSi][2EV EKRANI-OViMAPS306+T9][SiMPLE STYLE & FLAG'97][HACK-MOD-JAF-UDA]

Occife ve Abode included - 2Home Screen [4x5] - iNDiR

Yenilikler :

-Açılış ve kapanış ekranları değişti.
    -Açılış animasyonu değişti.
    -Ouck Occife eklendi.(Dahili Bileşen)
    -Abode Reader Eklendi.(Dahili Bileşen)
    -Default Tema Dark IND90
    -Soundwaves Red eklendi (Mecburen)
    -Arka planda çalışan uygulamalar kaldırıldı.
    -Pin yazma ekranında yeşil tuş hatası giderildi.
    -Sürükle bırak yazısı : " Açmak için sürükleyin " olarak değiştirildi.
    -2ci Ev ekranı eklendi.Uygulamalar klasörü içinden "gadget" ikonundan çalıştırmanız gerekiyor.
    -ovistore son kurulum dosyası thinkchange c klasörüne kopyalandı.
    -Ana Ev Ekranına 20 Adete kadar uygulama ekleme imkanı
    -Yeni yamalar eklendi
    -ilk açılışta yaklaşık 55MB boş ram.
    -ilk açılışta C'de yaklaşık 77-79 Mb boş alan
    -Abode veOuick occife uygulaması ile C'de yaklaşık 20 Mb toplam kazanç
    -Abode veOuick occife ve OviMaps 3.06 uygulaması ile C'de yaklaşık 35 Mb toplam kazanç

Uygulamalar:

-2ci Ev ekranı
    -Jbak Taskman
    -Ramlbow (reg code sorarsa : 12345)
    -Bildirimler widgeti
    -HugeBattery Widgeti
    -QuickInfo

Bu 6 adet uygulama oto olarak ilk açılışta kurulacak.1-2 dakika beklemeniz gerekmekte.
    Saat ve tarihi kurulum sonrası kendiniz ayarlayacaksınız.

Değişen tüm özellikleri yazdım.Şu anda unuttuklarım varsa ilave ederim.Diğer Tüm özellikler FLAG'97 ve SiMPLE STYLE'97 CWF leri ile aynıdır.Lütfen başka neler değişti neler yeni diye tekrar sormayınız

Not: Eğer XM tuşu,Sesli komutlar ve Tuş sürükleme çalışmıyor diyen olursa

Menü düzeni değiştirme [4x4]-[3x4]-[4x5]

dosyayı - indir.Tercih ettiğiniz menü düzeni olan Grid klasörünü Resource içindeki Grid klasörünü silerek yenisini kopyala.Unutma sadece grid klasörü ve içindeki içerik kopyalanacak.[4x4]-[3x4]-[4x5] klasörleri kopyalanmayacak.Daha sonra CFW yi repack edip flash atabilirsiniz.Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f@tih -- 17 Ekim 2010; 2:02:52 >

• Süper olmuş inceliyorum hemen.
    Bu arada Bootscreeni tanıdım

Menüler sorun değil dosyaları değiştirmek kolay
    Sen kendine iyi bak. Yorma kendini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HTrmn -- 17 Ekim 2010; 0:45:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GsliKahraman

Süper olmuş inceliyorum hemen.
    Bootscreeni tanıdım

Teşekkürler kardeşim.Bootscreen NomadCry'ın konusundan aşırma.Sen vermiştin sanırım ?

Not: Eğer XM tuşu,Sesli komutlar ve Tuş sürükleme çalışmıyor diyen olursa
  • süperrrr çok teşekkürler f@tih hasta olmana rağmen bukadar zahmet edipte bize bu zevki yaşattığın için allah acil şifalar versin dualarımız seninle....
  • quote:

Orijinalden alıntı: regasoft

süperrrr çok teşekkürler f@tih hasta olmana rağmen bukadar zahmet edipte bize bu zevki yaşattığın için allah acil şifalar versin dualarımız seninle....

Teşekkürler kardeşim.Size [4x4] sözüm var unutmadım.Ama ancak yarın akşama upload edebilirim.
  • yok yok kardeşim olur mu öle şey sen zahmet etme bana anlat nokia editörden nasıl yapabilirim grid dosyalarının düzenini ben hallederim
  • quote:

yok yok kardeşim olur mu öle şey sen zahmet etme bana anlat nokia editörden nasıl yapabilirim grid dosyalarının düzenini ben hallederim

O halde dosyayı - indir.Tercih ettiğin menü düzeni olan Grid klasörünü Resource içindeki Grid klasörünü silerek yenisini kopyala.Unutma sadece grid klasörü ve içindeki içerik kopyalanacak.[4x4]-[3x4]-[4x5] klasörleri kopyalanmayacak.Daha sonra CFW yi repack edip flash atabilirsiniz.Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f@tih -- 17 Ekim 2010; 1:14:04 >

• quote:

quote:

yok yok kardeşim olur mu öle şey sen zahmet etme bana anlat nokia editörden nasıl yapabilirim grid dosyalarının düzenini ben hallederim

O halde dosyayı - indir.Tercih ettiğin menü düzeni olan Grid klasörünü Resource içindeki Grid klasörünü silerek yenisini kopyala.Unutma sadece grid klasörü ve içindeki içerik kopyalanacak.[4x4]-[3x4]-[4x5] klasörleri kopyalanmayacak.Daha sonra CFW yi repack edip flash atabilirsiniz.Kolay gelsin.

ALLAH Razı olsun kardeşim ellerine yüreğine sağlık inş.bian önce iyileşir yine bomba gibi cfw lerle forumu ayağa kaldırırsın iyi geceler a.e.o sağlıcakla kal...

• quote:

quote:

quote:

ALLAH Razı olsun kardeşim ellerine yüreğine sağlık inş.bian önce iyileşir yine bomba gibi cfw lerle forumu ayağa kaldırırsın iyi geceler a.e.o sağlıcakla kal...

Sen de saol kardeşim.15 dk ya kadar Ovimaps 3.06 seçeneği de ilk sayfaya eklenecek.Ayrıca ilk sayfaya CFW ile ilgili resimler ve Aklıma gelen diğer açıklamaları ekledim.Görüşmek üzere

• f@tih hocam ellerine sağlık yine bir ilki başarmışsın. yanlız rahatsızlığın üzdü beni Cenab-ı Allah tan acil şifalar diliyorum sana. ama sana birşey diyim tek doktora emanet etme kendini en az iki taneye daha git ben de 5 ameliyatlı bir gazi olarak nacizane önerimi sunuyorum sana.. gelelim meseleye şimdi hocam ben daily den n97mini nin batarya fix li bir türevini kurdum onu kullanıyorum aslında memnunum gerçi baktım siteye bir ben indirmişim ama gerçekten batarya süresi beni tatmin etti velhasılı kelam bir sorum olacak bu flash ekranın batarya süresine bir olumsuz etkisi oldu mu denemelerinde gerçi ne olursa olsun kuracağım bu sürümü öylesine sormuş oluyorum yani ama bir güzel cevap verirsen her telefonu elime aldığımda böyle sırıtarak kullanabilirim belki

• quote:

Orijinalden alıntı: PehlivanJedi

f@tih hocam ellerine sağlık yine bir ilki başarmışsın. yanlız rahatsızlığın üzdü beni Cenab-ı Allah tan acil şifalar diliyorum sana. ama sana birşey diyim tek doktora emanet etme kendini en az iki taneye daha git ben de 5 ameliyatlı bir gazi olarak nacizane önerimi sunuyorum sana.. gelelim meseleye şimdi hocam ben daily den n97mini nin batarya fix li bir türevini kurdum onu kullanıyorum aslında memnunum gerçi baktım siteye bir ben indirmişim ama gerçekten batarya süresi beni tatmin etti velhasılı kelam bir sorum olacak bu flash ekranın batarya süresine bir olumsuz etkisi oldu mu denemelerinde gerçi ne olursa olsun kuracağım bu sürümü öylesine sormuş oluyorum yani ama bir güzel cevap verirsen her telefonu elime aldığımda böyle sırıtarak kullanabilirim belki

İyi dileklerin için öncelikle teşekkür ederim kardeşim.Pil süresi ile ilgili 1 haftalık bir çalışmam oldu.Onları yenice ilk mesaja aldım kardeşim.Oradan bakabilirsin.Elbette Flash ev ekranı kullanımı belli bir miktarda pile etki ediyor.
    Kurmayı düşündüğün için de teşekkür ederim ama pil süresinde maalesef tatmin edici bir cvp veremiyorumİlk sayfaya bakıver

Şimdilik bu kadar arkadaşlar.Akşama görüşmek üzere.Hatalar sorunlar.sorular,değişik kaygılar olabilir.Yatayım kalkayım hepsine cvp vereceğimAma Lütfen ilk sayfayı dikkatli okuyun arkadaşlar.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sen de saol kardeşim.15 dk ya kadar Ovimaps 3.06 seçeneği de ilk sayfaya eklenecek.Ayrıca ilk sayfaya CFW ile ilgili resimler ve Aklıma gelen diğer açıklamaları ekledim.Görüşmek üzere

Gerçekten harika ötesi bi yazılım olmuş F@TİH kardeşim allahım seni bu forumdan ve bizlerden eksik etmesin şuan bu saatte bu güzel cfw yi kullanmanın tadını çıkartıyorum çok ama çok teşekkürler tekrar iyi geceler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi regasoft -- 17 Ekim 2010; 2:37:45 >

• eline sağlık. sabah ilk işim cfw yüklemek olacak :)

bu arada

[5800-v51][C6'N97 CFW SERiSi][2EV EKRANI-OViMAPS306+T9][SiMPLE STYLE & FLAG'97][HACK-MOD-JAF-UDA]

dikkatli bakınca kenarlar içe doğru mu giriyor yoksa saatin mi bi etkisi var :)
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.