Şimdi Ara

[5800-v51][C6'N97 CFW SERiSi][2EV EKRANI-OViMAPS306+T9][SiMPLE STYLE & FLAG'97][HACK-MOD-JAF-UDA] (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
695
Cevap
1
Favori
33.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

orjinal v51 ile bu cfw-ler (yani daha çok c6-n97 cfwleri) rofs2 içeriği farklı galiba değilmi? çünkü orjinal v51 fw de ne bahsetiğin grid klasörü var nede gridroot.mif yada menu.mif dosyaları var apps de.

yav allah aşkına orjinal v51 rofs2 de menu.mif yada gridroot.mif denen dosya nerde? ben ne apps de ne başka yerde bulamadım. onu başka cfw lerimde kullanmak istiyorumda. başka hiç bir yerde de yok. internette fala nyani.

birde hadi menü düzenini değiştirmek için bahsettiğiniz grid dosyası orjinal fw de nerde? bunu da sormuş olayım. büyük ihtimalle yoktur ama bu n97 tabanı olduğu için.

ve üçüncü soru, şimdi bu ovi maps 3.0.6 yı hangi cfw ye(orjinal yada n97 tabanlı) yüklersek ndrive çalışmayacakmı?

fatih Allah acilş şifalar versin. yeni iki evekranlı cfw en hayırlı olsun. emeklerin için çok teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: mutluerol
    fatih ve arkadaşlar;

orjinal v51 ile bu cfw-ler (yani daha çok c6-n97 cfwleri) rofs2 içeriği farklı galiba değilmi? çünkü orjinal v51 fw de ne bahsetiğin grid klasörü var nede gridroot.mif yada menu.mif dosyaları var apps de.

yav allah aşkına orjinal v51 rofs2 de menu.mif yada gridroot.mif denen dosya nerde? ben ne apps de ne başka yerde bulamadım. onu başka cfw lerimde kullanmak istiyorumda. başka hiç bir yerde de yok. internette fala nyani.

birde hadi menü düzenini değiştirmek için bahsettiğiniz grid dosyası orjinal fw de nerde? bunu da sormuş olayım. büyük ihtimalle yoktur ama bu n97 tabanı olduğu için.

ve üçüncü soru, şimdi bu ovi maps 3.0.6 yı hangi cfw ye(orjinal yada n97 tabanlı) yüklersek ndrive çalışmayacakmı?

fatih Allah acilş şifalar versin. yeni iki evekranlı cfw en hayırlı olsun. emeklerin için çok teşekkürler.

Evet farklı tabiki. Hatta çok farklı. Dediğin dosyalara baktım ben bulamadım yerlerini ama hackli bir V51 cfw si indirince onda var. Bir bak derim.

• hay ben bu ttnet in ya öf bee. akşamdan beri bağlantı yoktu. zaten arada bir böyle 10 saat falan gidiyor. şimdi geldi bu seferde sayfa da bazı görüntüleri göstermiyor. tazminat davası açmak lazım bu türktelekoma. 10 saat girmemi engelliyor kardeşim ya varmı böyle bir şey.

ee nomad sende bulamadın he menü.mif i:) desene bir işe giriştinmi biraz da azimli biriysen hep iş başa düşecek.

e bu ovi maps 3.0.6 yı orjinal fw yede yüklersek ndrive çalışmayacakmı? bunu yanıtlamamışsın.
  • quote:

hay ben bu ttnet in ya öf bee. akşamdan beri bağlantı yoktu. zaten arada bir böyle 10 saat falan gidiyor. şimdi geldi bu seferde sayfa da bazı görüntüleri göstermiyor. tazminat davası açmak lazım bu türktelekoma. 10 saat girmemi engelliyor kardeşim ya varmı böyle bir şey.

ee nomad sende bulamadın he menü.mif i:) desene bir işe giriştinmi biraz da azimli biriysen hep iş başa düşecek.

e bu ovi maps 3.0.6 yı orjinal fw yede yüklersek ndrive çalışmayacakmı? bunu yanıtlamamışsın.

Hayır yüklenir neden yüklenmesin. Fatih abi Ovi maps hata vermesin diye Ndrive ı engellemiş.

,mif dosyasını bulamadım demedimki buldum ya işte hackli v51 lerde var. Orijinallerinde de vardır ama nerede araştırmak lazım

• @f@tih
    öncelikle ''ALLAH'' acil şifalar versin..bir an önce sağlığına kavuşursun
    cfw çok güzel olmuş ellerine yüreğine sağlık tam isteğim gibi oldu
    tekrar acil şifalar
  • quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

quote:

hay ben bu ttnet in ya öf bee. akşamdan beri bağlantı yoktu. zaten arada bir böyle 10 saat falan gidiyor. şimdi geldi bu seferde sayfa da bazı görüntüleri göstermiyor. tazminat davası açmak lazım bu türktelekoma. 10 saat girmemi engelliyor kardeşim ya varmı böyle bir şey.

Hayır yüklenir neden yüklenmesin. Fatih abi Ovi maps hata vermesin diye Ndrive ı engellemiş.

,mif dosyasını bulamadım demedimki buldum ya işte hackli v51 lerde var. Orijinallerinde de vardır ama nerede araştırmak lazım

yav nomad ben orjinalde orjinal diyorum. sen buldum ya diyorsun. ötekileri zaten biliyoruz yerini yada dosyayı bulduktan sonra gerisi kolay zaten. orjinaldekini bulamıyorum. neyse ilgilendiğin için saol.

yav demin internet yine açılmıyordu. içimden küfrederek aradım telekomu. adam bir internet sayfası açarmısınız dedi. lap açıldı geldi bağlantı. ne garip ülkede yaşıyoruz ya. bizmi garibimiz ülkemi..? la havle..

• quote:

Orijinalden alıntı: M_aTRa_X

eline sağlık. sabah ilk işim cfw yüklemek olacak :)

bu arada

[5800-v51][C6'N97 CFW SERiSi][2EV EKRANI-OViMAPS306+T9][SiMPLE STYLE & FLAG'97][HACK-MOD-JAF-UDA]

dikkatli bakınca kenarlar içe doğru mu giriyor yoksa saatin mi bi etkisi var :)

Göz yanılsaması o,dikkatli bakınca ben de aynı şekilde gördüm.Saatle alakalı değil

Mutlu kardeşim senin yapmak istediklerinle ilgili kısaca şöyle söyleyeyim.Orj.FW lerde menü.mif dosyası yok.Zaten senin hackli v51 CFW lerde gördüğün menü.mif dosyasının da menü ve ikonlar ile bir alakası yok.O menü.mif dosyası yanlış hatırlamıyorsam Conversation programına ait olabilir.bir başka programa da ait olabilir.v51 de grid klasörü yok.sadece 3x4 menü düzeni var ve nerden müdahale edileceğini ben de bilmyorum.araştırılabilir bulunur sonunda ama v51 de 4x5 gibi bir düzen olsaydı şimdiye kadar PNHT zaten bize bırakmaz kendisi yapardı.Bence kasmaya gerek yok.
    Ovimaps 3.06 yı benim içine entegre etmiş olduğum 2ci seçenek haricindeki benim diğer tüm C6'97 CFWlerim ve diğer tüm CFW lerde Ndrive i çalıştırabilirsin.

quote:

yav demin internet yine açılmıyordu. içimden küfrederek aradım telekomu. adam bir internet sayfası açarmısınız dedi. lap açıldı geldi bağlantı. ne garip ülkede yaşıyoruz ya. bizmi garibimiz ülkemi..? la havle..

Kardeşim ayrıntıya girmeyeyim ama sorun sende bende onda şunda değil.Ülke'mizde biraz değil fazlası ile gariplik var.
    Deveye sormuşlar neren eğri ?

Allah'tan acil şifalar dileyenlere dua edenlere CFW yi beğenenlere tekrar teşekkürler.

24 saat içinde son yüklenen CFW'ler 100 ü aşkın indirilmiş.Yarısı yüklenmiş olsa en az 50 kişi yüklemiştir.Bir geri dönüş P.M ile oldu.O da videolar ile ilgili bir soru.Başka sorun yok gözüküyor.

PM lere şu sıralarda vakit ayıramıyorum.Kusura bakmayın.Şöyle bir genel okuyup geçtim.İsteyen herkes CFW'lerimin içeriklerinde er ne varsa istedikleri şekilde kullanabilir.Benden izin almanıza gerek yok.Adımı anarsınız bir köşede sevindirik olurum.

NomadCry dediğin şekilde de yapabilirsin ama CFW kurlumundan sonra elle kurulum yapmak gerekir.onun yerine CFW kurulumu ile birlikte kurulmasını sağlasan ve bunun için de buradaki programı kullansan bence daha iyi olacaktır.Ayrıca bunun için starter_background_apps.rsc dosyasını incelemen gerekiyor

• f@tih:

Mutlu kardeşim senin yapmak istediklerinle ilgili kısaca şöyle söyleyeyim.Orj.FW lerde menü.mif dosyası yok.Zaten senin hackli v51 CFW lerde gördüğün menü.mif dosyasının da menü ve ikonlar ile bir alakası yok.O menü.mif dosyası yanlış hatırlamıyorsam Conversation programına ait olabilir.bir başka programa da ait olabilir.v51 de grid klasörü yok.sadece 3x4 menü düzeni var ve nerden müdahale edileceğini ben de bilmyorum.araştırılabilir bulunur sonunda ama v51 de 4x5 gibi bir düzen olsaydı şimdiye kadar PNHT zaten bize bırakmaz kendisi yapardı.Bence kasmaya gerek yok.
    Ovimaps 3.06 yı benim içine entegre etmiş olduğum 2ci seçenek haricindeki benim diğer tüm C6'97 CFWlerim ve diğer tüm CFW lerde Ndrive i çalıştırabilirsin.

fatih ben menu.mif derken gridroot.mif ten bahsettim. hani ismini menu.mif yapıncada grdiroot.mif yapıncada şu simgelerin üstündeki meşgul halkasını çalıştıran dosya. menü düzenleri ile ilgili dosyalar değil yani. orjinalde diyorum bunu gridroot.mif yada menu.mif olarakta bulamadım.

ikincisi bu c6 , n97 tabanları web de bazı java ve flash içerikleri çalıştırmayı engelliyor galiba. mesela işbankası internet şubesi simgesine tıklayınca öylece duruyor açmıyor. ama orjinal v51 de açıyor. bir dene sonucunu paylaş bak.

• quote:

Orijinalden alıntı: f@tih

quote:

Orijinalden alıntı: M_aTRa_X

eline sağlık. sabah ilk işim cfw yüklemek olacak :)

bu arada

[5800-v51][C6'N97 CFW SERiSi][2EV EKRANI-OViMAPS306+T9][SiMPLE STYLE & FLAG'97][HACK-MOD-JAF-UDA]

dikkatli bakınca kenarlar içe doğru mu giriyor yoksa saatin mi bi etkisi var :)

Göz yanılsaması o,dikkatli bakınca ben de aynı şekilde gördüm.Saatle alakalı değil

quote:

Kardeşim ayrıntıya girmeyeyim ama sorun sende bende onda şunda değil.Ülke'mizde biraz değil fazlası ile gariplik var.
    Deveye sormuşlar neren eğri ?

Allah'tan acil şifalar dileyenlere dua edenlere CFW yi beğenenlere tekrar teşekkürler.

24 saat içinde son yüklenen CFW'ler 100 ü aşkın indirilmiş.Yarısı yüklenmiş olsa en az 50 kişi yüklemiştir.Bir geri dönüş P.M ile oldu.O da videolar ile ilgili bir soru.Başka sorun yok gözüküyor.

PM lere şu sıralarda vakit ayıramıyorum.Kusura bakmayın.Şöyle bir genel okuyup geçtim.İsteyen herkes CFW'lerimin içeriklerinde er ne varsa istedikleri şekilde kullanabilir.Benden izin almanıza gerek yok.Adımı anarsınız bir köşede sevindirik olurum.

NomadCry dediğin şekilde de yapabilirsin ama CFW kurlumundan sonra elle kurulum yapmak gerekir.onun yerine CFW kurulumu ile birlikte kurulmasını sağlasan ve bunun için de buradaki programı kullansan bence daha iyi olacaktır.Ayrıca bunun için starter_background_apps.rsc dosyasını incelemen gerekiyor

Sonradan kurulum yapma yolu daha basit gözüküyor Sağol hocam

• Ya süper olmuş ama 4*4 menü düzenini bekliyorum yüklemek için. Biri yapabilir mi ben pek anlayamadım nasıl yapılacağını. Aslında bilenler için çok basittir. O yüzden, şu modlama işinden anlayan birisi 4*4 menü düzenini eklese de bizde yüklesek. :)
  • teli bi kapadim actim 4 dis sarzi birden gitti yaw hic kapamamak lazim

bide su ovimaps konumu bi turlu bulamıyo illa internete 1 kurus kaptırcaz ndrive beles bende ovili kurmus bulundum patladi elimde

ve su surukleyince acilan tus kilidi velet calismiyo dun gece calısiyodu ne guzel simdi tık yok

bu arada tesekkur ederim msjin basında tesekkur etmem gerekirdi ama ben pek alisamadim be ustad

• @tibet 4x4 de gelecek.birkaç saat içinde hallederim.
    @judge denediğin için teşekkürler.ilk sayfayı okumadığın belli oluyor.taskman programları sürükleme tuşunu devre dışı bırakıyor diye yazdım.taskman programını kapatırsan tekrar çalışacaktır.ısınamadıysan değişik alternatifler forumumuzda mevcut.onları da deneyebilirsiniz
  • quote:

@tibet 4x4 de gelecek.birkaç saat içinde hallederim.
    @judge denediğin için teşekkürler.ilk sayfayı okumadığın belli oluyor.taskman programları sürükleme tuşunu devre dışı bırakıyor diye yazdım.taskman programını kapatırsan tekrar çalışacaktır.ısınamadıysan değişik alternatifler forumumuzda mevcut.onları da deneyebilirsiniz

aynen f@tih kardeşim bende kaldırdım taskman programını bu arada pm de bahsettiğim olayıda çözdüm E:/Filmler klasörü açarak

• Beyler cwf yi merak ettim nasıl birşey pc açamıyorum bazı özel sebeblerden
  • quote:

Orijinalden alıntı: regasoft

quote:

aynen f@tih kardeşim bende kaldırdım taskman programını bu arada pm de bahsettiğim olayıda çözdüm E:/Filmler klasörü açarak

Ben sene dedim di

quote:

Orijinalden alıntı: visivo

Beyler cwf yi merak ettim nasıl birşey pc açamıyorum bazı özel sebeblerden

merak etmicen kurucan kardeşim 2 gün dolmadan indirmeler 250 yi geçti.Daha şikayet filan gelmedi.
    Regasoft u tek geçiyorum bu arada

• quote:

Bu bana iyi bir fikir verdi Eğer benim düşündüğüm şey yüzünden yaptıysan bende bir deneyeyim

Dur dur deneyeyim hemen

• quote:

Orijinalden alıntı: Aang67

quote:

Bu bana iyi bir fikir verdi Eğer benim düşündüğüm şey yüzünden yaptıysan bende bir deneyeyim

Dur dur deneyeyim hemen

Senden de bişey saklanmıyor ha

• quote:

Senden de bişey saklanmıyor ha

Benden kaçmaz

Güzel oldu böyle, yapılacaklar listeme bunu da ekleyeyim
  • quote:

quote:

quote:

Ben sene dedim di

quote:

Orijinalden alıntı: visivo

Beyler cwf yi merak ettim nasıl birşey pc açamıyorum bazı özel sebeblerden

merak etmicen kurucan kardeşim 2 gün dolmadan indirmeler 250 yi geçti.Daha şikayet filan gelmedi.
    Regasoft u tek geçiyorum bu arada

Ayıp oluyo ama f@tih bak açıklarım herkese gerçeği

• neler donuyo ya? Gercekler filan?
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.