Bildirim
[5800-v51][C6'N97 CFW SERiSi][2EV EKRANI-OViMAPS306+T9][SiMPLE STYLE & FLAG'97][HACK-MOD-JAF-UDA] (31. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
ovi mapslı 4x4 sürümü kurdum yalnız radyo otomatik ayarlamada topu topu 3-4 tane istasyon ancak bulabiliyor açık havada tarama yaptırdım sonuç yine değişmedi,otomatik istasyon taramasında ya bulamıyor yada en fazla 3-4 tane istasyon buluyor şehrin merkezinde,bilgisi olan varmı konu hakkında? -
-
quote:
Orijinalden alıntı: promised
ovi mapslı 4x4 sürümü kurdum yalnız radyo otomatik ayarlamada topu topu 3-4 tane istasyon ancak bulabiliyor açık havada tarama yaptırdım sonuç yine değişmedi,otomatik istasyon taramasında ya bulamıyor yada en fazla 3-4 tane istasyon buluyor şehrin merkezinde,bilgisi olan varmı konu hakkında?
Ben de ovimaps li olanı kullanıyorum ama evin içinde de açık havada da 20 in üzerinde istasyon buluyor. -
öyleyse bizim cihazdaki sorun nedir o zaman -
@f@tih
Aynı dosyalardan bahsetmiyoruz sanırım fatih 3.04 ile gelmiyor wifi tabanlı GPS. 3.06 içeriğinde mevcut sadece bu dosyalar (2001A981.cre, 2001A985.cre, ODNPPSY_2001A982.r14,ODNPPSY_2001A982.r01 vs..) dosyalar CFW içinde olduğu halde menüde görünmemesi dediğin dil dosyalasından kaynaklı olabilir incelemek gerek.
Soru : ilk cümlenizde bahsettiğiniz ; Cihazınıza neden 3.06 kurup denemiyorsunuz da olan bir özelliği deneyin ve bana söyleyin diyorsunuz anlayamadım.bu isteğin yeri bu başlık değil,üstelik siz bizim ustamızsınız böyle bir istekte bulunana kadar kendiniz deneyip görebilirdiniz.
Soruyu özelden sorabilrdim orda haklısın bende baştan FW atmamak için sormuştum genelden konu içinde bu soruyu fırsatı olup kontrol eden olur diye.
Sorumu zaten cvplamışsın menü içeriğinde görünmesede çalışıyor aktif demişsin cvbımı aldım. Ancak 3.06 dışındaki alt versiyonlu ovi maps larda bu böyle değil wifi/ağ bağlantısı gelmior ancak dışardan dosyaları ben C ye (tlfn hafz) atarak baştan FW atmadan uyguladığımı belirtim.
Edit: Ovi maps 3.06 olan CFW değiştirecekmişsin elimdeki ayıklı dosyayı göndereyim türkçe dosyası şuanda bende çalışıyor resmdede görüldüğü gibi bunu incele olmadı kendi CFW kullnabilirsin özelden msjlıyorum dosyaları... Kolay gelsin...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biroltr -- 21 Ekim 2010; 15:54:45 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: biroltr
@f@tih
Aynı dosyalardan bahsetmiyoruz sanırım fatih 3.04 ile gelmiyor wifi tabanlı GPS. 3.06 içeriğinde mevcut sadece bu dosyalar (2001A981.cre, 2001A985.cre, ODNPPSY_2001A982.r14,ODNPPSY_2001A982.r01 vs..) dosyalar CFW içinde olduğu halde menüde görünmemesi dediğin dil dosyalasından kaynaklı olabilir incelemek gerek.
Soru : ilk cümlenizde bahsettiğiniz ; Cihazınıza neden 3.06 kurup denemiyorsunuz da olan bir özelliği deneyin ve bana söyleyin diyorsunuz anlayamadım.bu isteğin yeri bu başlık değil,üstelik siz bizim ustamızsınız böyle bir istekte bulunana kadar kendiniz deneyip görebilirdiniz.
Soruyu özelden sorabilrdim orda haklısın bende baştan FW atmamak için sormuştum genelden konu içinde bu soruyu fırsatı olup kontrol eden olur diye.
Sorumu zaten cvplamışsın menü içeriğinde görünmesede çalışıyor aktif demişsin cvbımı aldım. Ancak 3.06 dışındaki alt versiyonlu ovi maps larda bu böyle değil wifi/ağ bağlantısı gelmior ancak dışardan dosyaları ben C ye (tlfn hafz) atarak baştan FW atmadan uyguladığımı belirtim.
O dosyanın sorunlu olduğunun farkındaydım ama dediğim gibi düzltmeye hem fırsayt bulamadım hem de kullanımı etkilkemediği için üşenmiştim.Bahane ile düzeltip CFW leri akşama kadar upload edeceğim.
Uyarın için teşekkürler.
Ekleme : deneme için ovimapssiz CFW kurdum şimdi.üzerine de ovimaps 3.04 kurdum .3.04'de de wi-fiAğ seçeneği mevcut.
Dosyaları göndermene gerek yok.Zaten ben düzeltmiştim de ;dediğim gibi üşengeçlik işte.
-
@f@tih
Elindeki dışardan kurduğun ovimaps 3.04 custom paket olabilir yani oynanmış orjinal paket değildir.
Orjinal yazılımla gelen orjinal FW incelediğinde 3.04 versiyonda benim bahsettiğim dosyalar mevcut değil takıldık kaldık bu mevzuya var! yok! vaar! yoOok! yok bendeki ovide yok işteee... neyse dosyaları gönderdim özelden elinde bulunsun incelersin.
-
quote:
@f@tih
Elindeki dışardan kurduğun ovimaps 3.04 custom paket olabilir yani oynanmış orjinal paket değildir.
Orjinal yazılımla gelen orjinal FW incelediğinde 3.04 versiyonda benim bahsettiğim dosyalar mevcut değil takıldık kaldık bu mevzuya var! yok! vaar! yoOok! yok bendeki ovide yok işteee... neyse dosyaları gönderdim özelden elinde bulunsun incelersin.
Ben de hatırlıyorum 3.04'te vardı Wi-Fi'den konum bulma.
-
quote:
@f@tih
Vardı yahu
-
OviMaps 3.06 Konumlama Yöntemleri - WiFi/Ağ seçeneği aktif olduğu halde seçeneklerden gözükmüyordu.Sorun giderildi.Ovi Maps'a ait 3 adet CFW seçenekleri ilerleyen saatlerde sıra ile yüklenecek.Bu seçeneğe ayrıca birol kardeşimin 5800'dan C6'ya port ettiği T9 dosyaları da eklendi.Ovimaps içermeyen CFW lere ait 3 seçenek için de yarın akşama kadar T9'u ilave edip yüklemelerini tamamlarım. -
quote:
Orijinalden alıntı: f@tih
OviMaps 3.06 Konumlama Yöntemleri - WiFi/Ağ seçeneği aktif olduğu halde seçeneklerden gözükmüyordu.Sorun giderildi.Ovi Maps'a ait 3 adet CFW seçenekleri ilerleyen saatlerde sıra ile yüklenecek.Bu seçeneğe ayrıca birol kardeşimin 5800'dan C6'ya port ettiği T9 dosyaları da eklendi.Ovimaps içermeyen CFW lere ait 3 seçenek için de yarın akşama kadar T9'u ilave edip yüklemelerini tamamlarım.
3.6 wifi ile konumlama yaparken beni 5 km uzaklıkta görmüştü. -
quote:
Orijinalden alıntı: crazy_boy_28
quote:
Orijinalden alıntı: f@tih
OviMaps 3.06 Konumlama Yöntemleri - WiFi/Ağ seçeneği aktif olduğu halde seçeneklerden gözükmüyordu.Sorun giderildi.Ovi Maps'a ait 3 adet CFW seçenekleri ilerleyen saatlerde sıra ile yüklenecek.Bu seçeneğe ayrıca birol kardeşimin 5800'dan C6'ya port ettiği T9 dosyaları da eklendi.Ovimaps içermeyen CFW lere ait 3 seçenek için de yarın akşama kadar T9'u ilave edip yüklemelerini tamamlarım.
3.6 wifi ile konumlama yaparken beni 5 km uzaklıkta görmüştü.
Çıkartayım o zaman Wi-Fi konumlamayı ? -
Yok yok ben düzenlenmemiş sürüm için söylemiştim pardon -
quote:
Yok yok ben düzenlenmemiş sürüm için söylemiştim pardon
Ben de :şaka: yapmıştım zaten -
Yanlış anlaşılmayı pek sevmiyorum zaten şaka yaptığına sevindim -
quote:
Yanlış anlaşılmayı pek sevmiyorum zaten şaka yaptığına sevindim
Wi-Fi Konumlama düzeltilmiş olarak ;
OViMAPS 3.06 included - 2Home Screen+ T9 [3x4]
OViMAPS 3.06 included - 2Home Screen+ T9 [4x4]
OViMAPS 3.06 included - 2Home Screen+ T9 [4x5]
Linkler ilk sayfaya eklendi.
Ovimaps içermeyen CFW lere ait diğer 3 seçenek için de bu akşama kadar T9'u ilave edip yüklemelerini tamamlarım. .
T9 için birol kardeşime çok teşekkür ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f@tih -- 22 Ekim 2010; 14:48:49 >
-
fatih kardeşim occife nedir ? Office mi dir ? -
öncelikle herke4se selam vermek isterim. sonrasında da burda gördüğüm kadarıyla bi çok arkadaş bu CFW olayından iyi anlıyor.demek istediğim şu ki N73 le 5800ın kamerası özellikler vs bakımından aynı ama çekim kalitesi farklı.bu N73 ün kamera codek ini 5800 a uyarlamak mümkünmüdür acaba? -
Hocam benim bir sıkıntım var. Simple style 97 yi yükledim. ellerinize sağlık çatır çatır çalışıyor ancak Tercihlerde zil sesi seçerken mp3 lerimi görmüyor sadece telefon hafızasında yüklü olan zil sesleri gözüküyor. Tercihlerde zil sesi seçebilmek için ne yapmak gerekli acaba ?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X