Şimdi Ara

[5800-v51][C6'N97 CFW SERiSi][2EV EKRANI-OViMAPS306+T9][SiMPLE STYLE & FLAG'97][HACK-MOD-JAF-UDA] (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
695
Cevap
1
Favori
33.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: visivo
    Son 3 gündür sizin cwf yi deniyorum başarılı buldum ellerinize sağlık.

Nasıl dayandınız 3 gün cfw yüklemeden. Rejimdesiniz galiba.
  • Pc açma imkânı bulamadım bazı olaylar cereyan etti evde
  • internet radyo dinlerken tel çok ısınıyor neredeyse alev alacak.Bu cfw ile ilgili bir sorun mu tel ile mi alakalı çözemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrKnight -- 24 Ekim 2010; 11:55:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ΜΣ§UT™
    internet radyo dinlerken tel çok ısınıyor neredeyse alev alacak.Bu cfw ile ilgili bir sorun mu tel ile mi alakalı çözemedim.

Normal bende wifi den girerken filan devamlı oluyor bu orjinaldede durum aynı
  • Selamlar, simplestyle kullanıyorum ve çok memnunum. Fakat ufak bir problemim var, bu lightctrl programı anladığım kadarıyla tuş ışıklarındaki uyumsuzluğu bertaraf etmesi için konulmuş. işini de yapıyor ancak sık sık program default ayarlarına dönüyor kendi kendine ve sistemin ekran ışığına, tuş kilidine falan da karışmaya başlıyor. günde 3-4 defa baştan ayarlamam gerekiyor. kaldırmak istedim, yerine daha yeni bir sürümünü yüklemek istedim, ikisinde de "dahili bileşen" diyerek izin vermedi. acaba bunu harici bleşen olarak ayarlamanın, yahut toptan kaldırmanın kolay bir yolu var mıdır?

Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Indie
    Selamlar, simplestyle kullanıyorum ve çok memnunum. Fakat ufak bir problemim var, bu lightctrl programı anladığım kadarıyla tuş ışıklarındaki uyumsuzluğu bertaraf etmesi için konulmuş. işini de yapıyor ancak sık sık program default ayarlarına dönüyor kendi kendine ve sistemin ekran ışığına, tuş kilidine falan da karışmaya başlıyor. günde 3-4 defa baştan ayarlamam gerekiyor. kaldırmak istedim, yerine daha yeni bir sürümünü yüklemek istedim, ikisinde de "dahili bileşen" diyerek izin vermedi. acaba bunu harici bleşen olarak ayarlamanın, yahut toptan kaldırmanın kolay bir yolu var mıdır?

Şimdiden teşekkürler.

Çok bela bir program ben bir türlü kullanmayi öğrenemedim gerçi bir kere denedim telefon aptallasti bir dahada uğraşmadim

• Bir C6 CFW daha yaparsam LightCtrl yi kaldıracağım arkadaşlar.5800 CFW ler ile tam uyumluydu ama anlaşılan C6 lar ile sorunlu çalşıyor.
    internetRadio için ise ısınma normal arkadaşlar.sürekli veri iniyor ve pilden yiyor.
    visivo - Indie CFW için olumu yorumlarınıza teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f@tih -- 24 Ekim 2010; 15:17:38 >
  • fatih hocam yeni t9 lu versiyonu indiriyorum ama efecklerde degişme yok degilmi çok hoşuma gitti hem güzel hemde kasma yapmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: visivo

fatih hocam yeni t9 lu versiyonu indiriyorum ama efecklerde degişme yok degilmi çok hoşuma gitti hem güzel hemde kasma yapmıyor

effectler zoomefect modifiyeli kardeşim.En iyisinin şimdilik bu olduğunu düşünüyorum.
  • Fatih abi.PM'ine bakar mısın sana zahmet
  • arkadaşdan 5800mavi almayı düşünüyorum orjinal kurulu ama buradaki konulardan yükleme yapabiliyormuyuz sorun cıkarırmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: cevik kuvvet
    arkadaşdan 5800mavi almayı düşünüyorum orjinal kurulu ama buradaki konulardan yükleme yapabiliyormuyuz sorun cıkarırmı

çıkmaz.
  • Fatih üstadım CFW enfes ellerine sağlık lakin bir sorunum var Ovi Maps 4*5 menülü olanı yükledim akabindede NDrive'nin senin verdiğin PİPssiz halini yükledim yüklemede sorun yok ama programa tıklatığımda ingilizce "lütfen yeni versiyonu yükleyin,yardım için sitemizi ziyaret edin" diye uyarı veriyor önerin varmıdır bu konuda daha önceki FW lerde bu sorunu yaşamadım düzenli olaral hep çalıştı N DRİVE
  • quote:

Orijinalden alıntı: estami

Fatih üstadım CFW enfes ellerine sağlık lakin bir sorunum var Ovi Maps 4*5 menülü olanı yükledim akabindede NDrive'nin senin verdiğin PİPssiz halini yükledim yüklemede sorun yok ama programa tıklatığımda ingilizce "lütfen yeni versiyonu yükleyin,yardım için sitemizi ziyaret edin" diye uyarı veriyor önerin varmıdır bu konuda daha önceki FW lerde bu sorunu yaşamadım düzenli olaral hep çalıştı N DRİVE

Deneyip ,sorunsuz çalıştığını da görünce ondan sonra göndermiştim.Sis dosyasını kurmadan önce hafıza kartınıza Ndrive klasörünü içindekilerle birlikte kopyalamış mıydınız?Reis-i Eagles kardeşimizin sitesini incelerseniz ayrıntılı kurulum açıklamalar ile birlikte mevcut.Bir de şu var ; ben Ndrive i bir kere register edip o hali ile yedeğini hafıza kartında sürekli muhafaza ediyorm.Her flash sonrası artık register de sitemiyor.Ayrıca dediğiniz durum benim de başıma çok önceleri geldi.Programı register ederken yeni sürüm kontrolü yap diye bir seçenek var.Onu işaretlememeniz gerekiyor.Reis-i Eagles kardeşimizin sitesini incelemenizi kesinlikle tavsiye ederim.
    CFW yi beğendiğinize sevindim.Güle güle kullanın.

• quote:

Orijinalden alıntı: f@tih

quote:

Orijinalden alıntı: estami

Fatih üstadım CFW enfes ellerine sağlık lakin bir sorunum var Ovi Maps 4*5 menülü olanı yükledim akabindede NDrive'nin senin verdiğin PİPssiz halini yükledim yüklemede sorun yok ama programa tıklatığımda ingilizce "lütfen yeni versiyonu yükleyin,yardım için sitemizi ziyaret edin" diye uyarı veriyor önerin varmıdır bu konuda daha önceki FW lerde bu sorunu yaşamadım düzenli olaral hep çalıştı N DRİVE

Deneyip ,sorunsuz çalıştığını da görünce ondan sonra göndermiştim.Sis dosyasını kurmadan önce hafıza kartınıza Ndrive klasörünü içindekilerle birlikte kopyalamış mıydınız?Reis-i Eagles kardeşimizin sitesini incelerseniz ayrıntılı kurulum açıklamalar ile birlikte mevcut.Bir de şu var ; ben Ndrive i bir kere register edip o hali ile yedeğini hafıza kartında sürekli muhafaza ediyorm.Her flash sonrası artık register de sitemiyor.Ayrıca dediğiniz durum benim de başıma çok önceleri geldi.Programı register ederken yeni sürüm kontrolü yap diye bir seçenek var.Onu işaretlememeniz gerekiyor.Reis-i Eagles kardeşimizin sitesini incelemenizi kesinlikle tavsiye ederim.
    CFW yi beğendiğinize sevindim.Güle güle kullanın.

Elbette Ndrive'nin de yedeğini aldım normalde Flash atmadan Ovi Suite aracılığı ile hafıza kartımın yedeğini mutlaka alıp spnra FW yi yükledikten sonra geri yüklüyorum neden bu şekil oldu anlamadım...??

Son olarak ellerine sağlık mükemmel olmuş yazılım gerçekten...

• [FiNiTO][5800 için N97MnCFWs][C6'97-2EV EKRANI-OViMAPS306+T9]&[FLAG&SiMPLE STYLE][HACK-MOD-JAF-UDA]
  • OViMAPS 3.06'LI CFW iÇiN PiPS ÇIKARTILMIŞ NDRiVE DOSYASI

Bu dosyayı Eski Ndrive.sis dosyanız ile değiştirmeniz gerekiyor

arkadaşlar bunu nasıl yapacağız.
  • ustatlar şu n73 un kamera codek'i 5800 a olurmu acaba diye bi soru yöneltmistim cvp veren olsada ilgi görmedi sanırım uymuyor bu codek,ler birbirine,oysa kamera özellikleri aynı N73 le 5800in...
  • f@tih abi tekrar hoşgeldin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vahit.lafci -- 28 Ekim 2010; 12:38:03 >
  • fatih hoca ben yazı boyutunu büyük yaptım ayarlardan normalde 4X4 kullanıyordum menu görünümu 2X16 oldu ikonlar büyüdü güzel oldu ama neden oldu cwf özelliğimi bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clopin -- 29 Ekim 2010; 11:11:07 >
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.