Şimdi Ara

[5800-v51][C6'N97 CFW SERiSi][2EV EKRANI-OViMAPS306+T9][SiMPLE STYLE & FLAG'97][HACK-MOD-JAF-UDA] (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
695
Cevap
1
Favori
33.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: visivo

fatih hoca ben yazı boyutunu büyük yaptım ayarlardan menu görünümu 2X16 oldu güzel oldu ama neden oldu cwf özelliğimi bu

Oyuncak ettin telefonu
  • quote:

fatih hoca ben yazı boyutunu büyük yaptım ayarlardan menu görünümu 2X16 oldu güzel oldu ama neden oldu cwf özelliğimi bu

Nasıl yahu.Böyle özellik mi olur? Bir gariplik var.
  • ikonlar kocaman oldu yeminle
  • Arkadaş 2x3 ten bahsediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aang67
    Arkadaş 2x3 ten bahsediyor

yok ağa yan yana 2 tane büyük ikon var öyle 8 sıra aşağıya doğru gidiyor
  • quote:

quote:

Tamam o 2X3 zaten.

Benim anlamadığım yazı boyutunu değiştirince nasıl menü değişiyor

• Değişiyor. Ama benim 2x3 menü modlu CFW'de yalnızca menü büyük. Yazılarda büyüme olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

quote:

quote:

Tamam o 2X3 zaten.

senin fwde de öyle :D yap ayarlardan gör bak :D 2x3 oluyo

• quote:

Orijinalden alıntı: HooMie

quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

quote:

quote:

Tamam o 2X3 zaten.

senin fwde de öyle :D yap ayarlardan gör bak :D 2x3 oluyo

Valla oldu O zaman 2X3 menü modu bende de var. @ Aang67 sil 2X3 Türkiye'de ilk yazısını

• Emin abi kafan güzel mi :D 2 üst mesajı okuyuver. Her CFW'de var o ama yazılar büyüyor. Benimkinde yazılara etki etmeden direk CFW kurulduğunda oluyor. Yani 4x4, 4x5 menü modu gibi düşün.
  • f@tih usta tekrar teşekkür etmek istedim cfw için gerçekten yabancı forumlarda birsürü cfw denedim ama bi bunda radyoda donma sorunu yok ve hepsinden stabil, yeni haritayı da indirdim bt switch i de yükledim şimdi telefon harika oldu
  • Yani sadece DH'in değil dünyanın da stabil CFW görmeye hakkı var.Sağlığıma kavuşursam ; kurban bayramından sonra yeni projelerim olacak.
  • Yazıları büyütünce v51 de bile büyüyor iconlar.
    Ama küçültünce 4x5 olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: f@tih

Yani sadece DH'in değil dünyanın da stabil CFW görmeye hakkı var.Sağlığıma kavuşursam ; kurban bayramından sonra yeni projelerim olacak.

geçmiş olsun abi cfw yapacam die kendini heba etme
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheWorldLord

quote:

Yani sadece DH'in değil dünyanın da stabil CFW görmeye hakkı var.Sağlığıma kavuşursam ; kurban bayramından sonra yeni projelerim olacak.

Teşekkürler kardeşim,bu cuma

2ci ev ekranı kurulumla birlikte gelmeyen benim ve forumdaki tüm 2ci ev ekranı olmayan C6'97 CFW'leri ile kullanılmak üzere ;2ci ev ekranına ait sis dosyasını konunun ilk mesajına ekledim, indirebilirsiniz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TheWorldLord

quote:

Teşekkürler kardeşim,bu cuma

2ci ev ekranı kurulumla birlikte gelmeyen benim ve forumdaki tüm 2ci ev ekranı olmayan C6'97 CFW'leri ile kullanılmak üzere ;2ci ev ekranına ait sis dosyasını konunun ilk mesajına ekledim, indirebilirsiniz.

fatih hoca bende gps reset attırıyor neden acaba ne eksik.

• quote:

Yüklü programlarınızı gözden geçirin ve G-force ile temizlik yapın.Hard format elbette kesin çözüm.
    Maalesef telefon kullanım ve yükleme tarzınızı bilemediğim için daha fazla ayrıntılı yorum yapamıyorum.
  • quote:

quote:

Yüklü programlarınızı gözden geçirin ve G-force ile temizlik yapın.Hard format elbette kesin çözüm.
    Maalesef telefon kullanım ve yükleme tarzınızı bilemediğim için daha fazla ayrıntılı yorum yapamıyorum.

neyse aksam sıfırdan temiz kurulum yapayım en güzeli çokdandır flash atmıyorduk telefonun pası gitsın
  • fatih abi cfw güzel eline sağlık ama bi sorunum var video tv bölümünde trelefonumdaki video klipleri göstermiyor acaba neden olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: cowboy48

fatih abi cfw güzel eline sağlık ama bi sorunum var video tv bölümünde trelefonumdaki video klipleri göstermiyor acaba neden olabilir

Hafıza kartına Filmler veya videos adında bir klasör açıp film ve video kliplerini o klasörde topla.Hafıza kartını tak ve telefonunu kapatıp aç.şimdi bahsettiğin sorun kalmayacak.

Ekleme : film ve video kliplerin sadece 5800 için dönüştürülmüş mp4 formatında olmalıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f@tih -- 10 Kasım 2010; 23:20:30 >
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.