Şimdi Ara

[5800-v51][C6'N97 CFW SERiSi][2EV EKRANI-OViMAPS306+T9][SiMPLE STYLE & FLAG'97][HACK-MOD-JAF-UDA] (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
695
Cevap
1
Favori
33.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ΜΣ§UT™

fatih kardeşim occife nedir ? Office mi dir ?

E tabiki o.Yanlış yazmış Fatih abi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emperor1907

Hocam benim bir sıkıntım var. Simple style 97 yi yükledim. ellerinize sağlık çatır çatır çalışıyor ancak Tercihlerde zil sesi seçerken mp3 lerimi görmüyor sadece telefon hafızasında yüklü olan zil sesleri gözüküyor. Tercihlerde zil sesi seçebilmek için ne yapmak gerekli acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: f@tih

quote:

Hocam benim bir sıkıntım var. Simple style 97 yi yükledim. ellerinize sağlık çatır çatır çalışıyor ancak Tercihlerde zil sesi seçerken mp3 lerimi görmüyor sadece telefon hafızasında yüklü olan zil sesleri gözüküyor. Tercihlerde zil sesi seçebilmek için ne yapmak gerekli acaba ?

İki koldan şansımızı denedik. Sayenizde sorunları çözdük

• ya f@tih hocam bu jbak taskman a nasıl dayanabiliyorsunuz ya tamam bayağı bi seçenek özellik var ama kullanış sıfır ne yaptığını anlayamıyorsun yazılımda. bir diğer konu nasıl olur da böyle bir şahesere bt switch koymazsınız(kızma bak) . öteki bir konu da occife yazdığınız yerde bir de adobe yerine abode yazıyordu benim gözümden kaçmaz lütfen bu iki hatayı art arda nasıl yapabildiğinizi açıklayınız. (tabii hotfile ı kandırma taktiği de olabilir) eğer öyleyse beni kaale almayın.. bu arada firmware süper olmuş gerçi daha az önce kurdum ama o hissiyatı hemen aldım bir an tereddüt etmedim.

• quote:

İki koldan şansımızı denedik. Sayenizde sorunları çözdük

Nickler değişik ,baktım yazılar tastamam aynı.dedim bu bizim imparator

quote:

Orijinalden alıntı: PehlivanJedi

ya f@tih hocam bu jbak taskman a nasıl dayanabiliyorsunuz ya tamam bayağı bi seçenek özellik var ama kullanış sıfır ne yaptığını anlayamıyorsun yazılımda. bir diğer konu nasıl olur da böyle bir şahesere bt switch koymazsınız(kızma bak) . öteki bir konu da occife yazdığınız yerde bir de adobe yerine abode yazıyordu benim gözümden kaçmaz lütfen bu iki hatayı art arda nasıl yapabildiğinizi açıklayınız. (tabii hotfile ı kandırma taktiği de olabilir) eğer öyleyse beni kaale almayın.. bu arada firmware süper olmuş gerçi daha az önce kurdum ama o hissiyatı hemen aldım bir an tereddüt etmedim.

Jbak a ben çok alıştım.Kill özelliği var.Ram i gösteriyor.üstelik basit.basit olmasının yanında onlarca özelliği var.Ama herkece beğenilmeme olasılığına karşı dışarıdan yükleme seçeneğini tercih ettim,yazılıma gömmedim.uygulama yöneticisinden silinebiliyor.Renkler zevkler meselesi saygı duyuyorum.Bt switch bir daha ki cfw ye inşallah.Diğer konu ise bir hata değil ,özellikle o şekilde yazdım bazı sebeplerden.
    CFW yi kurup beğendiğiniz için teşekkür ederim.Herhangi bir sorun anında ben buralardayım

• Düzenlemiş olduğunuz Ovi Maps 3.06 dosyasını paylaşmanız mümkün mü acaba f@tih kardeşim.
  • öncelikle teşekkürler emekleriniz için, deneyimsiz bir kullanıcı olarak pek zorluk çekmeden hallettim dönüşüm işini. Simple olanını yükledim.

Ancak, daha önce çözümü verildiyse kusura bakmayın, şarj esnasında telefon kapalıyken kırmızı ışık ve multimedia barın ışığı sürekli yanmaya başladı. Bu bir bug mıdır, yoksa normal bir şey mi? flash işlemi bittikten sonra hard reset atmıştım.
  • @fatih kardeş
    ben eskiden kalma uda core dosyalarını kullandım sadece rofs2 yi indirdim ve bastım flashı bişey farkedermi sorun göremedim ama sorayım dedim
  • quote:

Düzenlemiş olduğunuz Ovi Maps 3.06 dosyasını paylaşmanız mümkün mü acaba f@tih kardeşim.

Mümkündür buyrun.

quote:

Orijinalden alıntı: Indie

öncelikle teşekkürler emekleriniz için, deneyimsiz bir kullanıcı olarak pek zorluk çekmeden hallettim dönüşüm işini. Simple olanını yükledim.

Ancak, daha önce çözümü verildiyse kusura bakmayın, şarj esnasında telefon kapalıyken kırmızı ışık ve multimedia barın ışığı sürekli yanmaya başladı. Bu bir bug mıdır, yoksa normal bir şey mi? flash işlemi bittikten sonra hard reset atmıştım.

O bir bug değil de C6 FW kendi özelliği.bu cfw'de o şekilde kalmasını tercih ettim.Sebebi de telin şarjda ve kapalı olduğunun belli olması amacı ve şarj bitince açmayı unutmamak için.Tel açıkken şarja koyarsanız bahsettiğiniz ışıklar yanmaz.Sonradan düzenlenebilir fakat CFW yi yeniden editlemek lazım.CFW editlemek hakkında tecrübeniz varsa ilgili dosyayı gönderebilirim.Flash sonrası hardresetten kaynaklanmıyor.Tercihiniz için ayrıca teşekkür ederim.

quote:

Orijinalden alıntı: visivo

@fatih kardeş
    ben eskiden kalma uda core dosyalarını kullandım sadece rofs2 yi indirdim ve bastım flashı bişey farkedermi sorun göremedim ama sorayım dedim

Eskiden kalma derken benim soradan düzenlediğim 23 Mb dosyamı yoksa orjinal 90 kb dosya mı ? birşey farketmez ama tam stabilite açısından düzenlemiş olduğum uda dosyası ile yükleseydin daha iyi olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f@tih -- 23 Ekim 2010; 1:00:30 >

• quote:

quote:

Düzenlemiş olduğunuz Ovi Maps 3.06 dosyasını paylaşmanız mümkün mü acaba f@tih kardeşim.

Mümkündür paylaşırım müsait kısa bir zamanda.Bu mesajı takip edin lütfen.Yükleme bitince Editleyeceğim..

quote:

Orijinalden alıntı: Indie

öncelikle teşekkürler emekleriniz için, deneyimsiz bir kullanıcı olarak pek zorluk çekmeden hallettim dönüşüm işini. Simple olanını yükledim.

O bir bug değil de C6 FW kendi özelliği.bu cfw'de o şekilde kalmasını tercih ettim.Sebebi de telin şarjda ve kapalı olduğunun belli olması amacı ve şarj bitince açmayı unutmamak için.Tel açıkken şarja koyarsanız bahsettiğiniz ışıklar yanmaz.Sonradan düzenlenebilir fakat CFW yi yeniden editlemek lazım.CFW editlemek hakkında tecrübeniz varsa ilgili dosyayı gönderebilirim.Flash sonrası hardresetten kaynaklanmıyor.Tercihiniz için ayrıca teşekkür ederim.

quote:

@fatih kardeş

Eskiden kalma derken benim soradan düzenlediğim 23 Mb dosyamı yoksa orjinal 90 kb dosya mı ? birşey farketmez ama tam stabilite açısından düzenlemiş olduğum uda dosyası ile yükleseydin daha iyi olurdu.

valla ilk cıkan pingu dosyasının içinden arakladım silmişim ne var ne yok

• Teşekkürler cevap için, rahatsız edici bir olay değil zaten.

Bir de genel olarak c6 firmwarei ile ilgili bir sorum olacak, menüden uygulama kaldırmamız mümkün değil sanırım bunda? uygulama ikonuna uzun süreli tıklayınca kaldırmak mümkün oluyordu 5800'de, ancak bunda beceremedim.

düzeltme: tamam buldum, benim hatam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Indie -- 23 Ekim 2010; 1:16:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kimbilir_01

öncelikle herke4se selam vermek isterim. sonrasında da burda gördüğüm kadarıyla bi çok arkadaş bu CFW olayından iyi anlıyor.demek istediğim şu ki N73 le 5800ın kamerası özellikler vs bakımından aynı ama çekim kalitesi farklı.bu N73 ün kamera codek ini 5800 a uyarlamak mümkünmüdür acaba?

bunu bende merak ediyorum olabilirmi acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkan1216

quote:

Orijinalden alıntı: kimbilir_01

öncelikle herke4se selam vermek isterim. sonrasında da burda gördüğüm kadarıyla bi çok arkadaş bu CFW olayından iyi anlıyor.demek istediğim şu ki N73 le 5800ın kamerası özellikler vs bakımından aynı ama çekim kalitesi farklı.bu N73 ün kamera codek ini 5800 a uyarlamak mümkünmüdür acaba?

bunu bende merak ediyorum olabilirmi acaba ?

Şu anda hiçbir fikrim yok.N73 FW indirip bakayım boş bir vaktimde.

• f@tih teşekkür ederim.
  • OViMAPS 3.06'LI CFW iÇiN PiPS ÇIKARTILMIŞ NDRiVE DOSYASI
    İlk Sayfaya Eklendi.
    Bu dosyayı Eski Ndrive.sis dosyanız ile değiştirmeniz gerekiyor.
    Artık Bu dosya ile OviMaps 3.06 ile birlikte NDrive kullanmaya devam edebileceksiniz.
  • fatih abi biraz konu dışı olacak ama pm de atamıyorum sana o yüzden burdan sormak istiyorum,

sorunum rompatcher auto özelliğini teli kapatıp açtığımda aktif edemiyorum.

yaptıklarımı söyleyim. aşağıdaki klasörleri oluşturdum.

- ROFS3\private\10003a3f\import\apps\RomPatcherPlus_reg.r01

- ROFS3\resource\starter_non_critical_1.rsc

- ROFS3\resource\apps\RomPatcherPlus.r01
    - ROFS3\resource\apps\RomPatcherPlus_aif.mif
    - ROFS3\resource\apps\RomPatcherPlusSvg.mif

- ROFS3\sys\bin\patcher.ldd
    - ROFS3\sys\bin\patcherShadow.ldd
    - ROFS3\sys\bin\RomPatcherEngine.dll
    - ROFS3\sys\bin\RomPatcher.exe
    - ROFS3\sys\bin\RomPatcherPlus.exe

bunları ekledikten sonra "starter_non_critical_1.rsc" dosyasını editleyerek "z:\sys\bin\RomPatcher.exe" satırını doğruladım.
    daha sonra scriptInit.txt dosyasına

MD C:\System\data\
    CD C:\System\data\
    CP Z:\System\data\RPPlus.dat" satırlarını yazarak bu dosyanın kopyalanmasını sağladım.

tabi RPPlus.dat dosyası "Z:\System\data\RPPlus.dat " adresinde var.

son olarak ROFS3\private\101f875a\import\[E0050C10].rsc dizinindeki
    "[E0050C10].rsc" içerisinde "!:\sys\bin\RomPatcherAuto.exe" satırını doğruladım.

bunları yapmama rağmen herhangi bir yamayı çalıştırarak add to auto yaptıktan sonra teli kapatıp açıyorum. yamayı kontrol ettiğimde yama deaktif oluyor çalıştığındaki gibi yeşil olmuyor.

• PM olarak yanıtladım.alıntı yapmazsan sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f@tih -- 24 Ekim 2010; 1:36:45 >
  • xm tuşunu bozan bazı programlar var sanırım bu her cwf de basıma geliyor 2 gun calıstı bugun baktım uçmuş format atınca düzeliyor
  • quote:

xm tuşunu bozan bazı programlar var sanırım bu her cwf de basıma geliyor 2 gun calıstı bugun baktım uçmuş format atınca düzeliyor

Taskman veya bazı pil optimizer programları sebep olabilir.Format atılınca orjinal yapıya geri döndüğü için 3cü parti programdan kaynaklanan hata ortadan kalkmış oluyor.Bu arada Hangi CFW yi kullanıyorsunuz ?
  • quote:

quote:

xm tuşunu bozan bazı programlar var sanırım bu her cwf de basıma geliyor 2 gun calıstı bugun baktım uçmuş format atınca düzeliyor

Taskman veya bazı pil optimizer programları sebep olabilir.Format atılınca orjinal yapıya geri döndüğü için 3cü parti programdan kaynaklanan hata ortadan kalkmış oluyor.Bu arada Hangi CFW yi kullanıyorsunuz ?

Son 3 gündür sizin cwf yi deniyorum başarılı buldum ellerinize sağlık.

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.