Şimdi Ara

[5800-v51][C6'N97 CFW SERiSi][2EV EKRANI-OViMAPS306+T9][SiMPLE STYLE & FLAG'97][HACK-MOD-JAF-UDA] (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
695
Cevap
1
Favori
33.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: regasoft
    Ayıp oluyo ama f@tih bak açıklarım herkese gerçeği

Açıkladım işte gerçekleri,şantaj haaa
    quote:

Orijinalden alıntı: GsliKahraman

neler donuyo ya? Gercekler filan?

Yok bişi.C6'97 lerin genel sorunu;videos klasöründen videoları görmüyor.onun çaresi de hafıza kartına Filmler diye bir klasör yaratıp film dosyalarını onun içine koymak çözüm oluyor.Şifreli olarak konuşuyorduk

• quote:

Orijinalden alıntı: f@tih

quote:

Orijinalden alıntı: regasoft
    Ayıp oluyo ama f@tih bak açıklarım herkese gerçeği

Açıkladım işte gerçekleri,şantaj haaa
    quote:

Orijinalden alıntı: GsliKahraman

neler donuyo ya? Gercekler filan?

Yok bişi.C6'97 lerin genel sorunu;videos klasöründen videoları görmüyor.onun çaresi de hafıza kartına Filmler diye bir klasör yaratıp film dosyalarını onun içine koymak çözüm oluyor.Şifreli olarak konuşuyorduk

Evtttt şantajjj karşılığında özel bi cfw istiyorum yoksa bütün ahali bilir f@tih sırlarını gece gece amma espirtüeliz yane neyse

• bende dün akşam şöyle bir şey oldu. cfw yaparken cfw yapanlar bilir bir şeyi defalarca test etmek için defalarca flash atmak gerekir bazan. işte böyle uğraşırken hepsi installserver ile hackli orjinal v51 rofs 2 leri ki hack haricinde işte ufak tefek farklar var yükleyince telefona, hackin çalışmadığını gördüm. oysa ilk yaptığımda hepsi çalışıyordu. çalışmamaya başladığında yaptığım tek farklı şeyse BB5 ekranında faktory set i işaretlemememdi. bunu yapınca sanırım telefona hacki engelleyici şeyler yükleniyor ve imzasız şeyler yüklemeye çalışınca hack çalışmadığı için yükleyemiyordum. hadi bunu anladımda o rofs2 bilgisayarda duruyor o rofs 2 yi açıyorum installserver bin içinde duruyormu diye bakıyorum yok olmuş :) bu nasıl oluyor?

şimdi ben o rofs 2 leri yanılgı ile installserver ile hacklemedimde hacklediğimi mi sandım da böyle oldu yoksa böyle değilse nasıl oluyorda installserver ile hackli iken o rofs 2 lerin içinden installserver dosyası yok oldu? ama o rofs 2 leri hacklemediğimi sanmıyorum. çünkü şundan eminimki hepsini aynı rofs2 den türettim deneme yaparken.

en sonunda ise hiç editlenmemiş rofs 2 yi aldım baştan yeniden hackledim ve editledim bu sefer sorun aşıldı ama bu sefer factory set i de işaretlemiştim.

bu tür sorulara biraz ustalık sorusu olduğundan pek yanıt verilmek istenmiyor galiba..? doğrumu? neyse isteyen verir yada deneye deneye öğreniriz.:)

• quote:

Orijinalden alıntı: mutluerol
    bende dün akşam şöyle bir şey oldu. cfw yaparken cfw yapanlar bilir bir şeyi defalarca test etmek için defalarca flash atmak gerekir bazan. işte böyle uğraşırken hepsi installserver ile hackli orjinal v51 rofs 2 leri ki hack haricinde işte ufak tefek farklar var yükleyince telefona, hackin çalışmadığını gördüm. oysa ilk yaptığımda hepsi çalışıyordu. çalışmamaya başladığında yaptığım tek farklı şeyse BB5 ekranında faktory set i işaretlemememdi. bunu yapınca sanırım telefona hacki engelleyici şeyler yükleniyor ve imzasız şeyler yüklemeye çalışınca hack çalışmadığı için yükleyemiyordum. hadi bunu anladımda o rofs2 bilgisayarda duruyor o rofs 2 yi açıyorum installserver bin içinde duruyormu diye bakıyorum yok olmuş :) bu nasıl oluyor?

şimdi ben o rofs 2 leri yanılgı ile installserver ile hacklemedimde hacklediğimi mi sandım da böyle oldu yoksa böyle değilse nasıl oluyorda installserver ile hackli iken o rofs 2 lerin içinden installserver dosyası yok oldu? ama o rofs 2 leri hacklemediğimi sanmıyorum. çünkü şundan eminimki hepsini aynı rofs2 den türettim deneme yaparken.

en sonunda ise hiç editlenmemiş rofs 2 yi aldım baştan yeniden hackledim ve editledim bu sefer sorun aşıldı ama bu sefer factory set i de işaretlemiştim.

bu tür sorulara biraz ustalık sorusu olduğundan pek yanıt verilmek istenmiyor galiba..? doğrumu? neyse isteyen verir yada deneye deneye öğreniriz.:)

Ben yanıt vereyim. Formatla onu

• @mutluerol söylediğin şeyler bana çok mantıksız geliyor. Nedense bunlar hep senin başına geliyor. Bana farketmeden yanlış yaptığın şeyler varmış gibi geliyor

Mesajını tamamiyle okumadım, anladığım bu
  • @mutluerol, yüksek ihtimalle dalgınlığınızın kurbanı oluyorsunuz bu hack işlemlerinde diye düşünüyorum. İnsanlık hali. 95 yılından beri windows yazılımlarını kullanmaktayım, bu güne kadar hiç bir dosyayı isteğim dışı kaybetmişliğim yok.
  • Merhaba arkadaşlar öncelikle Fatih kardeş çok geçmiş olsun Allah'tan acil şifalar dilerim. cfw yine beni cezbediyor fakat şimdi bir kaç sorum olacak (forumda bilen arkadaşlar cevap verebilir) Bu cfw lerde kullanılan ses codecleri nasıl? NomadCRY arkadaşımızın cfw sindeki codecler muhteşem normal 5800 dan daha güzel. Ses kalitesi benim için çok önemli :D telefonun cache dosyaları bu cfw de c: de mi? e: de mi? c: de olması telefonun hızını arttırmakta benim kanaatimce ki kendi hafızasına yazması karta yazmasından daha hızlı olduğundan mantıklı geliyor bana. Bir de bir arkadaşım nokia telefonlara android kurmayı başarmışlar dedi pek inanmadım en azından 5800 için doğru olduğunu sanmıyorum. Böyle bi durum olabilir mi? Gerçi çoğu symbian destekli uygulamayı kaybetmek demek ama sadece merak :D:D

Bu forumda insanlara nokianın veremediğini veren tüm cfw yapımcısı arkadaşlara tekrar teşekkürü bir borç bilirim...

• quote:

Orijinalden alıntı: SoulDreath

Merhaba arkadaşlar öncelikle Fatih kardeş çok geçmiş olsun Allah'tan acil şifalar dilerim. cfw yine beni cezbediyor fakat şimdi bir kaç sorum olacak (forumda bilen arkadaşlar cevap verebilir) Bu cfw lerde kullanılan ses codecleri nasıl? NomadCRY arkadaşımızın cfw sindeki codecler muhteşem normal 5800 dan daha güzel. Ses kalitesi benim için çok önemli :D telefonun cache dosyaları bu cfw de c: de mi? e: de mi? c: de olması telefonun hızını arttırmakta benim kanaatimce ki kendi hafızasına yazması karta yazmasından daha hızlı olduğundan mantıklı geliyor bana. Bir de bir arkadaşım nokia telefonlara android kurmayı başarmışlar dedi pek inanmadım en azından 5800 için doğru olduğunu sanmıyorum. Böyle bi durum olabilir mi? Gerçi çoğu symbian destekli uygulamayı kaybetmek demek ama sadece merak :D:D

Bu forumda insanlara nokianın veremediğini veren tüm cfw yapımcısı arkadaşlara tekrar teşekkürü bir borç bilirim...

İlk olarak iyi dileklerin için teşekkürler kardeşim.
    - Önceki CFW lerle tüm özellikleri aynı yani ses codecleri yenilendi.Dediğiniz gibi 5800 dan daha kaliteli bir ses var.Ayrıca NomadCry'ın CFW sinden sesleri daha iyi :şaka: :şaka: ses seviyesi Nomad kardeşiminki ile aynı.
    -Cahce leri C'de her zaman boş alan kalması amacı ile e:\ ye taşndı.Ama tel genel hızına (-) bir etkisi yok.
    -Android to 5800 konusunda hiçbir bilgim ve fikrim yok.bu konuda yorum yapmayayım.

ilgin için tekrar teşekkürler.Kolay gelsin.

• @f@tih
    sana bir soracağım önemli değil ama nokia ovi suite bağlanınca telefonu c6-00 olarak görüyor n97 mini görmesi gerekmiyormu
    birde nokia pc suite bağlanınca 5800 olarak görüyor neden?
    -garmin diğer cfw lerde calışıyordu ama bu cfw garmin acıyorum ama adres yazmaya gelince garmin donuyor acaba neden oluyor

sevgi ve saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maviay54 -- 19 Ekim 2010; 18:12:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maviay54
    @f@tih
    sana bir soracağım önemli değil ama nokia ovi suite bağlanınca telefonu c6-00 olarak görüyor n97 mini görmesi gerekmiyormu

Hayır C6 görmesi gerekiyor. Normal. Bir hata yok. N97 yazılımı olsa da bilgisayarın C6 olarak görmesi normal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 19 Ekim 2010; 18:11:39 >

• Orijinalden alıntı: f@tih

-FW C6 ,sadece versiyon isimlerinde oynama yapılıp '97 yazıldığı için o yüzden ovisuite doğrusunu görüyor.
    -PCsuite veya Ovisuite birkez bu teli 5800 algıladığı ve IMEI numarsaını da kayıt ettiğinden 5800 olarak görmeye devam ediyor.Bunlar ufak şeyler takmayın kafayı bu kadar
    -Garmini deneyip birazdan mesajı editleyeceğim.

kafayı taktığım yoksadece merak ettiğim için sordum
    cevapladın için teşekkürler
    sevgi ve saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: maviay54

@f@tih
    -garmin diğer cfw lerde calışıyordu ama bu cfw garmin acıyorum ama adres yazmaya gelince garmin donuyor acaba neden oluyor

sevgi ve saygılar

-FW C6 ,sadece versiyon isimlerinde oynama yapılıp '97 yazıldığı için o yüzden ovisuite doğrusunu görüyor.
    -PCsuite veya Ovisuite birkez bu teli 5800 algıladığı ve IMEI numarsaını da kayıt ettiğinden 5800 olarak görmeye devam ediyor.Bunlar ufak şeyler takmayın kafayı bu kadar
    -Garmin'de hiç bir problem yok kardeşim.Şebeke tabanlı açık denedim.Anında konumumu buldu.Ev ve gitmek istediğim 2 adet daha adres girdim onları da anında buldu.Hiç bir bekletme ,donma veya kilitlenme yaşamadım.

Kullandğım ovimaps yüklü olmayan sürüm.

Çözüm önerim ; ilk olarak soft format ,olmazsa ; hafıza kartına format ve sonrasında ise hafıza kartını takıp telefona kapatıp hard format atman olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f@tih -- 19 Ekim 2010; 18:47:04 >

• teşekkürler fatih ustam
    bunları deneyeceğim

sevgi ve saygılar______________
  • quote:

Orijinalden alıntı: visivo

quote:

Orijinalden alıntı: mutluerol
    bende dün akşam şöyle bir şey oldu. cfw yaparken cfw yapanlar bilir bir şeyi defalarca test etmek için defalarca flash atmak gerekir bazan. işte böyle uğraşırken hepsi installserver ile hackli orjinal v51 rofs 2 leri ki hack haricinde işte ufak tefek farklar var yükleyince telefona, hackin çalışmadığını gördüm. oysa ilk yaptığımda hepsi çalışıyordu. çalışmamaya başladığında yaptığım tek farklı şeyse BB5 ekranında faktory set i işaretlemememdi. bunu yapınca sanırım telefona hacki engelleyici şeyler yükleniyor ve imzasız şeyler yüklemeye çalışınca hack çalışmadığı için yükleyemiyordum. hadi bunu anladımda o rofs2 bilgisayarda duruyor o rofs 2 yi açıyorum installserver bin içinde duruyormu diye bakıyorum yok olmuş :) bu nasıl oluyor?

Ben yanıt vereyim. Formatla onu

evet kardeş ve diğer bu soruma yanıt veren arkadaşlar, sanırım o şaibeli rof2 leri hackli rofs 2 den türetmemişim. :) dalgınlıkla installserveri koymamışım galiba diğer editlemeleri yapıp. şimdi sırf kanıtlamak için denedimde BB5 ekranında factory set i işaretlemeden bu seferki flashta hack devrede :) ama eğer bilmiyorsanız bir ipucu factory set i işaretlemezseniz Quick office orjinal olarak uygulamalara geliyor. :) bu kesin yalnız isteyen denesin. ha birde rihanna internete geliyor. factory set i işaretlemeyenleri çok seviyormuş rihanna bacımız ziyarete geliyormuş

• usta 3x4 ne zaman eklencek kaç gündür bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ultimate_QzaN

usta 3x4 ne zaman eklencek kaç gündür bekliyorum

Hepsi eklendi kardeşim.Burdan yazmayı unutmuşum.Keşke ilk sayfayı kontrol etseydin
  • fatih abi öncelikle geçmiş olsun, allah sana şifalar versin.

yeni cfw süper gibi ilk fırsatta deniyecem (ne de olsa izinden döndüm )şuan nöbetçiyim sayfayı incelerken baya bi hoşuma gitti görüntüler yorumlar hep olumlu. bende baya bi uzun zaman format atmam diyordum. bu arada boot secreen görüntüsünü bende kendi fw de youtube dan indirdiğim videoyu bir convert programı ile gif yaparak fw içerisine atmıştım. galiba NomadCry da aynı görüntüyü kullanmış. benim beğendiğim bir açılış ekranının tutulması da hoşuma gitti.
  • Şimdi ben cfw yi kurdum gayet güzel hızlı fakat pips ve qt gibi bileşenleri kuramadım bir nedeni var mı? Bir de c6 tabanlı cfw lerde nedense başıma mesaj yollarken arada sırada özellik desteklenmiyor hatası verip yollayamama olayı gelmekte. Telefonu baştan kapatıp, açınca düzeliyor... Tekrar geçmiş olsun Fatih kardeşim. Forumda cfw hazırlayan arkadaşlara ve onların emeklerine saygı duyanlara saygılar sevgiler :D ... Bu cfw leri bir gün göremiyeceğiz diye çok korkuyorum. :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat5555

fatih abi öncelikle geçmiş olsun, allah sana şifalar versin.

yeni cfw süper gibi ilk fırsatta deniyecem (ne de olsa izinden döndüm )şuan nöbetçiyim sayfayı incelerken baya bi hoşuma gitti görüntüler yorumlar hep olumlu. bende baya bi uzun zaman format atmam diyordum. bu arada boot secreen görüntüsünü bende kendi fw de youtube dan indirdiğim videoyu bir convert programı ile gif yaparak fw içerisine atmıştım. galiba NomadCry da aynı görüntüyü kullanmış. benim beğendiğim bir açılış ekranının tutulması da hoşuma gitti.

Teşekkürler Murat kardeşim.Hangi boot görüntüsünden bahsettiğini tam anlayamadım.Nomad'ın kullandığı birkaç tane var.link verirsen ben de bakayım.Beki ileride ben de kullanırım

quote:

Orijinalden alıntı: SoulDreath

Şimdi ben cfw yi kurdum gayet güzel hızlı fakat pips ve qt gibi bileşenleri kuramadım bir nedeni var mı? Bir de c6 tabanlı cfw lerde nedense başıma mesaj yollarken arada sırada özellik desteklenmiyor hatası verip yollayamama olayı gelmekte. Telefonu baştan kapatıp, açınca düzeliyor... Tekrar geçmiş olsun Fatih kardeşim. Forumda cfw hazırlayan arkadaşlara ve onların emeklerine saygı duyanlara saygılar sevgiler :D ... Bu cfw leri bir gün göremiyeceğiz diye çok korkuyorum. :D

Pips ve C++ librarie lerin ovimaps yüklü olan sürümde dahili bileşen olması normal.çünki ovimaps gömülü ve bu bileşenler ovimapsin ayrılmaz parçası olarak cfw içerisinde yüklü.Ama öbür cfw'de böyle birşey yok. Mesaj yollayan birisi değilim fazla ama,yolladığım mesajlarda bu sıkıntıya denk gelmedim.Belki kurulu bazı programlar sebep oluyordur.İyi dileklerin için teşekkürler.Biz burda olduğumuz müddetçe cfw leri görmeye devam edeceksiniz,bir şüpheniz olmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f@tih -- 20 Ekim 2010; 15:20:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: f@tih

Pips ve C++ librarie lerin ovimaps yüklü olan sürümde dahili bileşen olması normal.çünki ovimaps gömülü ve bu bileşenler ovimapsin ayrılmaz parçası olarak cfw içerisinde yüklü.Ama öbür cfw'de böyle birşey yok. Mesaj yollayan birisi değilim fazla ama,yolladığım mesajlarda bu sıkıntıya denk gelmedim.Belki kurulu bazı programlar sebep oluyordur.İyi dileklerin için teşekkürler.Biz burda olduğumuz müddetçe cfw leri görmeye devam edeceksiniz,bir şüpheniz olmasın.

Çok teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.