Şimdi Ara

[5800-v51][C6'N97 CFW SERiSi][2EV EKRANI-OViMAPS306+T9][SiMPLE STYLE & FLAG'97][HACK-MOD-JAF-UDA] (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
695
Cevap
1
Favori
33.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GsliKahraman

@mbjk

Yukarıda pil sürelerini açıklamış f@tih abi

quote:

Bu arada pil kullanımı olarak CFW son bir haftalık denemelerimde aşağıdaki sonuçları elde ettim.

1-Normal kullanım olarak şarj 3 gün 12 saat gidiyor.
    2-Aktif kullanım 36-48 saat.
    3-Çok yoğun kullanım ise 16-24 saat arası gidiyor.

cok cok özür dilerim halbuki bu mesajo,ıda okumustum sarj sürelerini bi an daldım gittim galiba kusura bakmayın
    tesekkürler
  • Yok ya ne özürü fatih abi bekleriz sorun değil :D

N8 kinetik kaydırma güzel oluyor ancak kısa listelerde devre dışı bırakmadım ben bana böyle daha iyi geldi ama kinetik kaydırmayı rahatlatıyor ve hızlanıyor gibi bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HTrmn -- 14 Ekim 2010; 18:17:06 >
  • bir gelişme yok mu?
  • sanırım bi aksilikle karşılaştı f@tih sorun değil acelemiz yok bekleriz....
  • quote:

Orijinalden alıntı: regasoft
    sanırım bi aksilikle karşılaştı f@tih sorun değil acelemiz yok bekleriz....

Evet yorulmustuk yükle yükle ama uzun zamandır flaş atmıyorum yeni şeyler lazım artık ama güzel olsun geç olsun ömürlük olsun
  • Anlamadığım için soruyorum Fatih üstadım bu resimde gördüklerim 5800 için mi olacak C6 deniyor ama..? (5800 için yeni bir CFW mi var)
  • quote:

Orijinalden alıntı: estami

Anlamadığım için soruyorum Fatih üstadım bu resimde gördüklerim 5800 için mi olacak C6 deniyor ama..? (5800 için yeni bir CFW mi var)

5800 için c6 fwsi varya ona flash ev ekranı ekleyecek f@tih abi
  • 3 diyince fatiiiiiiihhh diye bağırıyoruz tamammı :))

:D 3 :))
  • Yeni cwf ne zaman çıkıyor bilgisi olan varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: visivo

Yeni cwf ne zaman çıkıyor bilgisi olan varmı

Normalde dün filan çıkacaktı ama bir sorun çıktı sanırım.
  • Tek yüklemede sorunsuz kullanıriz inşallah fatih arkadaşın gayretide bu sanırım.
  • quote:

Tek yüklemede sorunsuz kullanıriz inşallah fatih arkadaşın gayretide bu sanırım.

Tamam da şu anda zaten forumdaki cfw lerde önemlş bir sorun yok. Ne fatih ne birol ne benim ne tolunay ne de barış ın cfw sinde sorun denilebilecek birşey yok bence.

Neyse beklemek gerek ne kadar beklersek bence o kadar iyi olacaktır
  • Arkadaşlar;özel ve acilen halletmem gereken bazı konular yüzünden dün sabahtan beri nete dahi giremedim.Bu arada CFW ile ilgisi olmayan bu konulardan dolayı aşırı stres yüklüydüm.O halimle ve kendimi de tam olarak sakin hissetmediğim için CFW ye elimi süremedim.Şu anda kendimi iyi hissediyorum ve çalışmalara tekrar başlıyorum.En kısa zamanda bu CFW yayınlanacak arkadaşlar.Zaten bir gün ertelemiştim ama CFW oldukça gecikti.Tekrar özür dilerim.
    Sizden bir isteğim olacak elinizdeki çalışan değişik versiyonlara ait adobe programlarını bu başlık altına upload ederseniz sevinirim.

Arkadaşlar bir konu daha var;sırtımda sol omuz altında bulunan yumruk büyüklüğünde bir kütle var.Bu kütlenin içeriği büyük ihtimalle yağ bezesi fakat doktorlarım ileride akciğere ulaşmaması için alınmasına karar verdiler.Operasyonda çok büyük ihtimalle üstten iki tane kaburga kemiğimin de alınması gerekecek.Bu operasyon çok büyük ihtimalle haftaya cuma günü olacak ve .Bu yüzden bu CFW yi yayınladıktan sonra ;bir müddet konuyu takip edemeyebilirim.Eğer dönebilirsem kaldığımız yerden devam ederiz.

Son olarak CFW nin gecikmesinde bu sağlık konusunun bir etkisi olmadı sadece günlük hayata ait problemlerden kaynaklanan özel sorunlar.

• Fatih abim çok geçmiş olsun ya inşaallah kısa sürede iyileşirsin. Allah şifa versin
  • Ne özürü
    Özür dilenecek birşey yok ki ortada

Sana iyi çalışmalar problemlerinin düzelmesi dileğiyle bekliyoruz :D
    Geçmiş olsun
    Dikkat et kendine önce sağlık cfw ile ilgili konularla forumda ilgilenecek kişi çok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HTrmn -- 15 Ekim 2010; 22:43:40 >
  • f@tih kardeşim çok geçmiş olsun eğer kendini yorucaksan hiç uğraşma biz bekleriz yeter ki sen sağlığını tehlikeye atma ve ailenle aranıda bozma cfw önemli bişey değil hayatta daha çok önemi olan şeyler var 3 günlük dünya boşuna takma kafana cfw dediğin nedir ki nokia söleriz çıkarır v60 sen kafanı dinleyene ve sağlığına kavuşana kadar takılırızz
  • quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

quote:

Tek yüklemede sorunsuz kullanıriz inşallah fatih arkadaşın gayretide bu sanırım.

Tamam da şu anda zaten forumdaki cfw lerde önemlş bir sorun yok. Ne fatih ne birol ne benim ne tolunay ne de barış ın cfw sinde sorun denilebilecek birşey yok bence.

Nomad ben fatih arkadaşın çıkaracagı cwf için söylemiştim aynı cwf yi 3 kere 5 kere düzenlemek foruma yüklemek zorunda kalıyorsunuz bazen yorucu is çünkü saygı duyuyorum hepinize . Zaten şu an senin cwf kullanıyorum hiç sorun yok harika

• f@tih utam arnıza yeni katıldım öncelikle geçmiş olsun biran önce sağlığına kavuşman dileğimle telefonumuz senin sayende yenilendi sanki bambaşka oldu başarıların devamı dileğimle.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

quote:

Nomad ben fatih arkadaşın çıkaracagı cwf için söylemiştim aynı cwf yi 3 kere 5 kere düzenlemek foruma yüklemek zorunda kalıyorsunuz bazen yorucu is çünkü saygı duyuyorum hepinize . Zaten şu an senin cwf kullanıyorum hiç sorun yok harika

Yok zaten karşılık olsun diye demedim ki Neyse konuyu kirletmeyelim Fatih'in.

• Geçmiş olsun f@tih... CFW filen çok önemli değil önce sağlık kendine dikkat et..
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.