Şimdi Ara

5800 v52 Orjinal Yazılım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
13.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @ e1ektronick : Haklısın,her zaman orjinal kullanmak gerek kanısındayım o kadar modifiyeyle uğraştığım halde.Şu anda symbian^3 kullanıyorum bırakın modifiyeyi hacklemedim bile.Zaten çoğu yazılım siscontentsle signed yapılıyor sadece ndrive 2010 olmadı,2009 kullanıyorum geri kalan ufak modlarıda küçük bizans oyunlarıyla hallettim opdadan sertifikada almadım.Belki sade hackli yazılım ileride yüklerim,ama portlu mort yazılımlar insana kafa yordurmaktan başka bişey yapmıyor.
  • Aynen orjinal rompackli yazılım en iyisi (hackli yani) sadece QT yüklemede sorun çıkıyordu rompackten dolayı onuda sağolsun openstar çözmdü....Orjinalden şaşma yolunada taş koyma:)
  • yuh ya antivirüs hemen gördü ve sildi. rm dosyasını virüs olarak görüyor
  • ben de orjinal yazılıma dönmek istiyorum ama horfile dan silinmiş dosyalar acaba yardım edebilir misiniz başka bi yerden nerden indirebilirim ya da link yenilenebilir mi acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: wasabi340
    ben de orjinal yazılıma dönmek istiyorum ama horfile dan silinmiş dosyalar acaba yardım edebilir misiniz başka bi yerden nerden indirebilirim ya da link yenilenebilir mi acaba

http://www.multiupload.com/CRPVMKLELF al kardeş buradan indirebilirsin.
  • eyvallah atacan çok teşekkür ederim. sağol varol
  • quote:

eyvallah atacan çok teşekkür ederim. sağol varol

sende sağol kardeş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: atacan06

quote:

sende sağol kardeş...

ACİLL YARDIM

Arkadaşlar ben tele cfw yüklemiştim sonra, burda anlatıldığı gibi telefonumun rengini seçtim ( Europe 2 Turkey Black..) Herşey iyi hoş oldu ama, telefonu
    pc ye takınca c6-00 olarak gözüküyor.. jaf da ilk başta 356 5800D yi seçmiştim c6 filan seçmedim bu durum neden böyle birisi yardımcı olabilirmi?? Telefonu garantiye vericem, böyle verirsem anlarlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mustaka89

quote:

quote:

sende sağol kardeş...

ACİLL YARDIM

Arkadaşlar ben tele cfw yüklemiştim sonra, burda anlatıldığı gibi telefonumun rengini seçtim ( Europe 2 Turkey Black..) Herşey iyi hoş oldu ama, telefonu
    pc ye takınca c6-00 olarak gözüküyor.. jaf da ilk başta 356 5800D yi seçmiştim c6 filan seçmedim bu durum neden böyle birisi yardımcı olabilirmi?? Telefonu garantiye vericem, böyle verirsem anlarlar..

hard format atmayı dene

• değişen bişey olmadı.. Bide bişey sorcam telefonun kenarlarında gri çizgiler var, ozaman europe 2 black olanı seçmem lazım dimi yanlış seçmiyorum..?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mustaka89

değişen bişey olmadı.. Bide bişey sorcam telefonun kenarlarında gri çizgiler var, ozaman europe 2 black olanı seçmem lazım dimi yanlış seçmiyorum..?

black olanı seçiceksin jaftan use ini olanını kullan
  • kardeş bende yapıcam bunu insallah yapabilirim yaww...
    bu arada eger bunu yukleyip servise gonderirsek teli kabul ederler mii???? şimdiden sagolunn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seri1618 -- 13 Eylül 2011; 23:30:54 >
  • yapmadan gönderirsende kabul ederler. hem bilgisayar hemde telefon için aynı şey geçerli yeni sistem yüklerseniz telefon yada bilgisayarınızın işletim sistemi garantisini iptal etmiş olursunuz ama donanımsal garantisine birşey olmaz...
  • peki ben eski haline dondurmek istesem(yani fw siz hale)(telefonu aldıgım hale) onu nasil yapıcamm kardeşim??
    birde kulaklık sesinde filan azalma olmuyor di mii??
    (bu arada ilk defa teli hackleyecemm)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seri1618 -- 14 Eylül 2011; 11:32:39 >
  • link silinmiş yenileyebilirmisiniz lütfen teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: teeKin

link silinmiş yenileyebilirmisiniz lütfen teşekkürler

http://www.multiupload.com/CRPVMKLELF
  • teşkr link için
  • ALLAH RAZI OLSUN SAYENİZDE YAPTIM

Bişey sormak istiyorum şimdi ben orjinal v52 yi yüklediğime göre şimdi ben telefon üzerinden güncelleme yapabilir miyim?

biliyorsunuz cfw varken yapılmıyordu telefon çöküyordu şimdi yapabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeasen

ALLAH RAZI OLSUN SAYENİZDE YAPTIM

Bişey sormak istiyorum şimdi ben orjinal v52 yi yüklediğime göre şimdi ben telefon üzerinden güncelleme yapabilir miyim?

Güncelleştirme derken? (harita mağaza messaging müzik çalar vs vs bunları yapabilirsin) Yüklediğin zaten en son sürüm v52.0.007 dir...Bundan daha günceli çıkmadı...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yeasen

ALLAH RAZI OLSUN SAYENİZDE YAPTIM

Güncelleştirme derken? (harita mağaza messaging müzik çalar vs vs bunları yapabilirsin) Yüklediğin zaten en son sürüm v52.0.007 dir...Bundan daha günceli çıkmadı...

peki yani daha günceli çıkarsa yapabilir miyim? örneğin v54 çıktı telefondan güncelleştirme yapabilir myiim?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.