Şimdi Ara

5800 v52 Orjinal Yazılım (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
13.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: yeasen

quote:

Orijinalden alıntı: atacan06

quote:

ALLAH RAZI OLSUN SAYENİZDE YAPTIM

Bişey sormak istiyorum şimdi ben orjinal v52 yi yüklediğime göre şimdi ben telefon üzerinden güncelleme yapabilir miyim?

biliyorsunuz cfw varken yapılmıyordu telefon çöküyordu şimdi yapabilir miyim?

Güncelleştirme derken? (harita mağaza messaging müzik çalar vs vs bunları yapabilirsin) Yüklediğin zaten en son sürüm v52.0.007 dir...Bundan daha günceli çıkmadı...

peki yani daha günceli çıkarsa yapabilir miyim? örneğin v54 çıktı telefondan güncelleştirme yapabilir myiim?

Yapabilirsin tabikide...Adı üstünde 5800 rın resmi orjinal yazılımı bu....Tek fark ilk aldığında telefonu yüklü gelen video muzik parçaları yok..Onlarda gereksiz,boş yere yer kaplıyordu....Telefonu İlk aldığımda direk silmiştim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• cevap için teşekkürler.

yani cfw den sonra bunu yükleyince telefon ilk aldığımız hale dönüyor doğru anlamışım değil mi?
  • quote:

cevap için teşekkürler.

yani cfw den sonra bunu yükleyince telefon ilk aldığımız hale dönüyor doğru anlamışım değil mi?

cok dogru anlamıssın :=)
  • '' Bu dosya ya telif hakkı iddiası nedeniyle veya yükleyen kişi tarafından silinmiştir. ''

Birisi orjinal yazılımı tekrar upload edebilir mi acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PsychoticInfIuence

'' Bu dosya ya telif hakkı iddiası nedeniyle veya yükleyen kişi tarafından silinmiştir. ''

Birisi orjinal yazılımı tekrar upload edebilir mi acaba ?

http://www.multiupload.com/CRPVMKLELF
  • Ya burada yazılanları yapıyorum fakat '' Searching for phone...Not found!!! '' yazıyor sürekli
  • Processing C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356\RM-356_52.0.007_026_000_U01.uda.fpsx...
    Rebooting...
    Finishing CMT session...
    Restarting CMT...
    Pooling phone...
    Phone not found...
    Done!

Burada kalıyor , ikinci kez done! hatası vermiyor nerede yanlış yapıyorum acaba ? telefonda açılmıyo ya
  • quote:

Processing C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356\RM-356_52.0.007_026_000_U01.uda.fpsx...
    Rebooting...
    Finishing CMT session...
    Restarting CMT...
    Pooling phone...
    Phone not found...
    Done!

Burada kalıyor , ikinci kez done! hatası vermiyor nerede yanlış yapıyorum acaba ? telefonda açılmıyo ya

hangi cfw vardı? eger v52.0.101 yüklendiyse onu yüklemen gerekir hic denemedim bilen arkadaş varsa yazar ama navifirm ile indirebilirsin gerekli dosyalarını c ye atarsın
    C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356
    o zaman sorun cıkarmaz diye umuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: necrolic09

quote:

Processing C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356\RM-356_52.0.007_026_000_U01.uda.fpsx...
    Rebooting...
    Finishing CMT session...
    Restarting CMT...
    Pooling phone...
    Phone not found...
    Done!

hangi cfw vardı? eger v52.0.101 yüklendiyse onu yüklemen gerekir hic denemedim bilen arkadaş varsa yazar ama navifirm ile indirebilirsin gerekli dosyalarını c ye atarsın

Sunrise kuruluydu , fakat çok karışık ben alışamadım bi türlü. Eski orjinal yazılıma çevirmeye çalışıyorum. Burda arkadaşın verdiği .exe den kurdum yazılımı. Flashladığımda yeşil çizgiler bir kere doluyor ondan sonra yukarıda yazan hatayı veriyor

• quote:

quote:

quote:

Rebooting...
    Finishing CMT session...
    Restarting CMT...
    Pooling phone...
    Phone not found...
    Done!

Sunrise kuruluydu , fakat çok karışık ben alışamadım bi türlü. Eski orjinal yazılıma çevirmeye çalışıyorum. Burda arkadaşın verdiği .exe den kurdum yazılımı. Flashladığımda yeşil çizgiler bir kere doluyor ondan sonra yukarıda yazan hatayı veriyor

sana link atacağım mesaj kutuna(pm) 101 den 007 ye nasıl geçmen gerektiğini incelemen için...İnceleyip 007 döndükten sonra ....Burdaki adımları uygulayarak orjinale döneceksiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atacan- -- 29 Eylül 2011; 17:27:52 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Rebooting...
    Finishing CMT session...
    Restarting CMT...
    Pooling phone...
    Phone not found...
    Done!

sana link atacağım mesaj kutuna(pm) 101 den 007 ye nasıl geçmen gerektiğini incelemen için...İnceleyip 007 döndükten sonra ....Burdaki adımları uygulayarak orjinale döneceksiniz...

Teşekkürediyorum , merakla bekliyorum PM'ni

• ''C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356'' dizininin içinde ''RM-356_52.0.101_prd.rofs2.V01'' diye bi dosya yok arkadaşlar . Bunun için eski fw'ye dönemiyorum
  • merhaba

burada anlatıldığı gibi orjinal yazılıma geri döndüm, her şey normal gözüküyor fakat v60 güncellemesini yüklemek istedim başarısız oldu. neden labilir.

bir de telefon windows explorer da hala c6-00 olarak gözüküyor ve cfw varken kullandığım bazı uygulamalar hala duruyor. problem ne olabilir? teşekkürler.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

ALLAH RAZI OLSUN SAYENİZDE YAPTIM

Bişey sormak istiyorum şimdi ben orjinal v52 yi yüklediğime göre şimdi ben telefon üzerinden güncelleme yapabilir miyim?

biliyorsunuz cfw varken yapılmıyordu telefon çöküyordu şimdi yapabilir miyim?

Güncelleştirme derken? (harita mağaza messaging müzik çalar vs vs bunları yapabilirsin) Yüklediğin zaten en son sürüm v52.0.007 dir...Bundan daha günceli çıkmadı...

peki yani daha günceli çıkarsa yapabilir miyim? örneğin v54 çıktı telefondan güncelleştirme yapabilir myiim?

Yapabilirsin tabikide...Adı üstünde 5800 rın resmi orjinal yazılımı bu....Tek fark ilk aldığında telefonu yüklü gelen video muzik parçaları yok..Onlarda gereksiz,boş yere yer kaplıyordu....Telefonu İlk aldığımda direk silmiştim...

bi yanlışlıklık olmalı hocam. orjinal yazılıma dönüyorsak niye custom version 52.0.007.c01.01 yazıyor göncellemelerde?
    jaf ta da use ini dedikten sonra 52.0.007 yi bulamamıştım hepsi custom idi. aydınlatırsanız sevinirim.

• Arkadaş konudaki 2 link de çalışmıyor yeniden upload etme imkanınız var mı?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.