Şimdi Ara

5800 v52 Orjinal Yazılım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
13.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Peki lütfen banada yardımcı olurmusunuz :) Ben orj. v52 istiyorum aynen böyle fakat, hackli istiyorum ve sistem dosyalarına erişebiliyim bunun için ne indircem nası bi dosya? Küçük sanırım çünkü bu EMEA var yani. ??
  • ya benim yazdıgım konu neden kısır kalıyo ooofff
  • orjinale döneceğimi artık hiç sanmıyorum c6 harika oldu yalnız servise filan verirsek döndürüz . Paylasim güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: HRMNKY

quote:

Orijinalden alıntı: necrolic09

Link
    5800 v52 orjinal yazılım

Orjinal yazılım kurmak isteyen arkadaşlar var kurulumu basitce anlatayım
    jaf emulatore go diyerek 2. kısma gecin
    bb5 sekmesine gelin
    phone mode offline
    crt 308 tikini kaldır ve sırasıyla
    dead usb
    manual flash
    factory set
    ardından use ini ye tıklayın
    pencere acılacak rm-356 5800 yazanı secin
    ardından cihazın rengine uygun product keyi secin ve flash a tıklayın
    dolduktan sonra 2 kere done uyarısı verir telefon kapanır
    usb sökebilirsiniz :)

Hocam herhangi bir eski versiyondan v52 versiyonuna da bu yolla yükseltebiliriz değil mi?

evet yükseltebilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: OgzKC

Peki lütfen banada yardımcı olurmusunuz :) Ben orj. v52 istiyorum aynen böyle fakat, hackli istiyorum ve sistem dosyalarına erişebiliyim bunun için ne indircem nası bi dosya? Küçük sanırım çünkü bu EMEA var yani. ??

buyrun link fatih abinin hazırlamış oldugu modlanmamıs sadece hackli sürüm
    http://www.multiupload.com/A5FXD9DPJL

5800 Red Edition ==> RM-356_5x.0.00x_C01_prd.rofs3.fpsx

5800 Blue Edition ==> RM-356_5x.0.00x_C02_prd.rofs3.fpsx

5800 Black Edition ==> RM-356_5x.0.00x_C03_prd.rofs3.fpsx

hangi renk ise onu secerek C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356 nin icine atacaksın
    fakat yüklemeden önce sarj durumun iyi olsun ayrıca telefon hafıza kartını bicimlendir ve hard format at *#7370# bilmiyorsan güvenlik kodunu 12345 e geri getirir yanlış girerek bloke etme ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: necrolic09

quote:

Orijinalden alıntı: OgzKC

Peki lütfen banada yardımcı olurmusunuz :) Ben orj. v52 istiyorum aynen böyle fakat, hackli istiyorum ve sistem dosyalarına erişebiliyim bunun için ne indircem nası bi dosya? Küçük sanırım çünkü bu EMEA var yani. ??

buyrun link fatih abinin hazırlamış oldugu modlanmamıs sadece hackli sürüm
    http://www.multiupload.com/A5FXD9DPJL

5800 Red Edition ==> RM-356_5x.0.00x_C01_prd.rofs3.fpsx

5800 Blue Edition ==> RM-356_5x.0.00x_C02_prd.rofs3.fpsx

5800 Black Edition ==> RM-356_5x.0.00x_C03_prd.rofs3.fpsx

hangi renk ise onu secerek C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356 nin icine atacaksın
    fakat yüklemeden önce sarj durumun iyi olsun ayrıca telefon hafıza kartını bicimlendir ve hard format at *#7370# bilmiyorsan güvenlik kodunu 12345 e geri getirir yanlış girerek bloke etme ;)

Hocam çook teşekkür ederim

• Hocam ben bu .exe'yi nereye kuracağım. Tam olarak anlamadımda? Kusura bakmayın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: faruk_17

Hocam ben bu .exe'yi nereye kuracağım. Tam olarak anlamadımda? Kusura bakmayın...

Arkadaşlar acil yardım.. Bilen biri yazsın. Wifi ile yapmayı biliyorum ama bağlanacak kablosuz ağ yok.
  • @faruk exe'yi sadece çift tıkla ve kur bir şey değiştirmeden, sonunda kurulduğuna dair bir kısayol simgesi çıkmıyor, çünkü JAF içine entegre ediyor kurduğun şeyi, Daha sonra arkadaşın dediğini gibi işlemleri yaptığın zaman JAF kendi içinde otomatik olarak buluyor bunu ve sorunsuz kuruluyor, ben denedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktaysar

@faruk exe'yi sadece çift tıkla ve kur bir şey değiştirmeden, sonunda kurulduğuna dair bir kısayol simgesi çıkmıyor, çünkü JAF içine entegre ediyor kurduğun şeyi, Daha sonra arkadaşın dediğini gibi işlemleri yaptığın zaman JAF kendi içinde otomatik olarak buluyor bunu ve sorunsuz kuruluyor, ben denedim.

Tamam hocam. Allah Razı Olsun.
  • vallaha çok teşekkür ederim.maxideki gibi teşekkür edilebilseydi 100 ayrı üyelik açıp teşekkür ederdim.çok gerekli olan birşey.birde benim arkadaş bu şekilde flashlamış galba olmadı diyordu.ama benim arkadaş fw kalıntılarını temizlememiş olabilir.neyse çok teşekkür ederim...
  • süper olmuş sağol ben de orjinal ama hackli sürüme dönmeyi düşünüyordum iyi oldu bu böyle
  • Konu Lazım Olabilir Üstlerde Kalsın :)
  • Teşekkür ederim hocam gecenin bu saatinde konu arayıp seni bulup işimi hallettim :) C6 Sıktı beni :)
  • Hocam kulaklıktan gelen ses zaten düşüktü..Bunu kurduktan sonra iyice düştü yok mu bunu arttırmanın bir yolu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RealSchule -- 29 Nisan 2011; 22:24:48 >
  • C6 sıktı ya bende orjinale gecıcemde bılmıyorum bakım müsait oldugum bı zaman yaparım
  • bişey anlamadım bana güncelleme yapılsınmı diye uyarı geliyor bende güncelliyorum
  • Bu 5800 dan çektiğim sıkıntıyı şimdiye kadar hiç bir telefondan çekmedim.
    Piyasa da bu kadar tutulmasına da bir anlam veremiyorum.
    Bu güncellemeyi de yapalım bakalım nasıl çalışacak.
  • gece sabaha karsi yorum yazmistim e mail parogrami konusunda ve su anda orjinale gectim, ben boyle rahatlik gormedim, c6 denen adi fw telefonlarinizdan bir an once silin (silemezsiniz) uzerine orjinal fw kurun. fazlasiyla stabil, fazlasiyla kasilmayan ve fazlasiyla...... diye uzar gider bu memnuniyeti belirtme cabasi...

ama ben burdaki yazilimi indirmedim, aradigim orjinal fw sadece hackli olan fw idi ve onuda orochi dostum yayinlamis ben ordan indirip kurdum, cok sagolun, eyvallah...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.