Şimdi Ara

5800 XM MEDYA TRANSFER PROBLEMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR MERHABA. telefonum yeni o yüzden fazla detaylı bir bilgim olmadığı için tecrübeli arkadaşarla

danışma gereği duydum..

tel den pc ye aktarım yaparken herhangi bir nokia programı kullanmadan direkt hafıza kartına copy paste şeklinde videove müzik aktarmak istedim ancak başarılı olamadım.pc aktarılır ancak kullanılmaaz gibi bir uyarı verdi. dah sonra sırası ile noki ovi suite nokia pc suite nokia ovi player aracılığı ile aktarım yapmaya çalıştım
    fakat gene başarılı olamadım.. .takmış olduğum usb kablo ile pc teli tanıyor.programlardan nokia ovi suite ve pc suitte tanıyor. destek yazılım yükleme denedim belki önce bu yapılması gerekiyordur diyerek fakat buda buda olmadı. ancak şimdi bişi dikkatimi çekti ve belkide başta sorup bu kadar uzatmam gereksizdi:)

ben nokia kullanan başka bir arkadaşımın usb kablosunu kullndım . kutu içerisindeki ile değil. teli xm değil..

pcnin teli tanıması fakat usb kablosunun aktarım yapmaması gibi bir durum söz konusu olabilrmi?

• PC Suite yada Ovi Suite üzerinden sürükle bırak yaparak dosya aktarımı yapmalısın.

Bu arada ana başlıkta daha çok işine yarar bilgiler bulabilirsin.

http://forum.donanimhaber.com/m_18435733/mpage_282/tm.htm
  • tşkler bunuda deniyeceğim birazdan.. fakat usb kablosunun farklı olması bişi değiştirirmi bu kafama takıldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanerizmir

tşkler bunuda deniyeceğim birazdan.. fakat usb kablosunun farklı olması bişi değiştirirmi bu kafama takıldı

Sürükle bırak olayını telefona değil programların ilgili bölümleri üzerine yapmalısın.

Açıkça yazıyor programların kendisinde zaten açınca görürsün. Buraya sürükleyip bırakın tarzında yazıyor açıklamalar.
  • programlara aktarım değil problemim. programlardan tele aktarım yapamıyorum. . yada yanlış anlıyorum seni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanerizmir -- 17 Aralık 2009; 11:41:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanerizmir

programlara aktarım değil problemim. programlardan tele aktarım yapamıyorum. . yada yanlış anlıyorum seni

Sen programı açıp dediğim yerleri bulup söylenileni yap bi bakalım aktarımı nerden nereye yapıyor görürsün o zaman :)
  • nokai ovi de programa pc den şarkıları yükledim... sonra soldaki tümü kısımının üstünde mouse ile sağ click

yapıp cihaza koplaya dedim. kopyalıyor dedi. ama kopyalamadı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben şu an deneyemiyorum ama şu kısıma sürükle bırak yaparak ekleyebilmen gerekiyor.

• Veya Ovi Player Üzerinden de yapabilmelisin,

• İLGİN İÇİN TŞKLER Ancak ikisindede aktarım başarısız diyor ..
  • usb kablosu farkeder mi _?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.