Şimdi Ara

5800 XM NAvigasyon hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, 2 hafta Nokia 5800 Xpress Music telefon sahibi oldum hesiye olarak, sormak istediğim uydu bağlantılı navigasyon hizmeti almaya kalktığımda OVİ mağazasından yüklediğim harita haricinde yol güzergahındaki bilgileri alırken şebekeden ücretli olarak hizmet almış oluyor muyum yoksa tamamen uydu bağlantısı ile dedikleri gibi ücretsiz mi? benim aklıma yatmayan nokta şu;

SIM kartımı çıkarıp "Haritalar"dan "KONUMUM" seçtiğim zaman yerimi tespit edemiyor ama SIM kartım takılı olduğu zaman gayet güzel tespit ediyor.. bilgilensdirirseniz.....

• Sadece uydudan navigasyon yaparsanız düşmez.Fakat bu yolla uydulara bağlanmanız 3- 5dk.yı bulur.
    Ama herhangi bir şebeke yoluyla navigasyon seçeneği aktif kalırsa data hattı üzerinden hızlı bağlanır GPS uydularına.
  • buraya bir göz atın reis-ieagles
  • quote:

Orijinalden alıntı: ntquartex

Sadece uydudan navigasyon yaparsanız düşmez.Fakat bu yolla uydulara bağlanmanız 3- 5dk.yı bulur.
    Ama herhangi bir şebeke yoluyla navigasyon seçeneği aktif kalırsa data hattı üzerinden hızlı bağlanır GPS uydularına.

teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: bora006

buraya bir göz atın reis-ieagles

Eyvallah ;) sağolun... peki önerebileceğiniz yüklememin daha iyi olacağını düşündüğünüz herhangi bir işlem var mıdır GPS için cep telefonuma? burada araştırırken iki programdan bahsediliyordu,

GARMİN ve Ndrive(sanırım)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mat_67

quote:

Orijinalden alıntı: bora006

buraya bir göz atın reis-ieagles

Eyvallah ;) sağolun... peki önerebileceğiniz yüklememin daha iyi olacağını düşündüğünüz herhangi bir işlem var mıdır GPS için cep telefonuma? burada araştırırken iki programdan bahsediliyordu,

GARMİN ve Ndrive(sanırım)

1-GARMIN
    2-Ndrive

İkisinin de kendine özgü üstünlükleri forumda başka başlıklarda tartışıldı.

• arkadaşlar, henüz GARMİN veya Ndrive programlarını yüklemedim ama şu işlemleri yaptığımda konumumu gösteremedi hala;

"Menü" - "Haritalar" - "Konumum" diyorum ama 3-5 dakika geçmesine rağmen hala konumumu tespit edemeri, ancak wi-fi konumlaması açık olduğunda kısmen yaklaşık konum veriyor, aksi halde GPS bağlantısı kuramıyor sanırım... sözkonusu 2 programdan birini yüklesem sorun ortadan kalkar mı acaba?
  • selamlar,
    ben reis-ieagles sitesinden 5800 için Ndrive kurulum sayfasındaki adımların indirme kısımlarını ve dosya yöneticimle PIPS dosyasının dahili hafızaya ve Ndrive.sis dosyasını da hafıza kartına yükledikten sonra kurulumun ilk aşaması olan

1-) NDrive uygulamasını açın. Gelen ekrandan Türkçe ses dosyalarından birini seçin. ekranı gelince Türkçe ses dosyasından birini seçmeye kalktığımda başında mavi renkli baloncuk içinde ? olan kutucuğun ne anlama geldiğini anladım çünkü açmaya çalıştığımda desteklenmeyen program diyor ve bilgisayarda program uzantısına baktığımda "ZBI" yazıyor... bu programı çalıştırmak için öncelikle hangi programı telefona yüklemeliyim acaba?

1-) 3 dosyayı da indirin ve 1 yere açın.
    2-) TUR_BS.map dosyasını NDrive/maps/ dizininin içine kopyalayın.
    3-) NDrive klasörünü direkt olarak kartın ana dizinine atın. (Kablo ile bağlananlar veri depolama ile bağlansın.) Dikkat edin, klasör direkt kartın ana dizininde olmak zorunda.

Dosya yöneticinizle önce PIPS dosyasını dahili hafızaya sonra da NDrive.sis dosyasını karta yükleyin.

Adım-2: Kurulum:

1-) NDrive uygulamasını açın. Gelen ekrandan Türkçe ses dosyalarından birini seçin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.