Şimdi Ara

5800v40 Kurulumu [04.04.2010]|Resimli Anlatım| Format|Hack&Modfiye| (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.132
Cevap
0
Favori
73.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya bide bişey soracam. kusura bakmayın ben ilk kez nokia ve symbian kullanıyorum daha önce hep WM kullandım bu biraz karışık geldi bana. bu rom patcher açıyorum "if you like this software, then support RP+ with a donation." yazısı çıkıyor. bu çalışmıyor anlamına mı geliyor yani?
  • birol usta biliyorum çok oluyorum amayine ben ndrive dan sonra pıps v1.07 tekrardan kurdum teli kapadım açtım..bununlamı ilgili bilmiyorum ama sonra otomatik döndürme sensörü çalışmıyor neden acaba..valla bıktım format atmaktan..başka program veya tema da kurmadım yalnız seni verdiğin gerekli programları kurdum..neden acaba...ooooffff

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoSebo -- 19 Nisan 2010; 23:05:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: emkgks

birol usta biliyorum çok oluyorum amayine ben ndrive dan sonra pıps v1.07 tekrardan kurdum teli kapadım açtım..bununlamı ilgili bilmiyorum ama sonra otomatik döndürme sensörü çalışmıyor neden acaba..valla bıktım format atmaktan..başka program veya tema da kurmadım yalnız seni verdiğin gerekli programları kurdum..neden acaba...ooooffff

tamam halletim birol usta..sensör ayarlarını kapadım teli kapadım açtım, sonra tekrar sensör ayarlarını açtım oldu..basını şişiriyorum artık idare ediveeer...

• quote:

Orijinalden alıntı: DreamRiver

ya bide bişey soracam. kusura bakmayın ben ilk kez nokia ve symbian kullanıyorum daha önce hep WM kullandım bu biraz karışık geldi bana. bu rom patcher açıyorum "if you like this software, then support RP+ with a donation." yazısı çıkıyor. bu çalışmıyor anlamına mı geliyor yani?

Çalışıyor o bilgi ekranı OK dedikten sonra eğer Hafıza kartına "patcher" klasörünü attıysanız yamalarınız ekrana gelicek ve aktfileştirebileceksiniz demektir.

quote:

Orijinalden alıntı: erenbostan

PRESS POWER ON NOW!

diyor düğmeye bikere basıyorum makinada aygıt bulundu sesi geliyor 1 2 saniye sonra aygıt çıkarıldı sesi geliyor
    haliyle

PRESS POWER ON NOW!
    Searching for phone...Not found!!!

diyor?
    naapmalıyım? flashlayamadım bi türlü?

USB driver eksik
    http://rapid-share.com/files/348443207/ufs_drivers_v10606.rar
    dosyaları "C:/windows/system32" klasorune kopyalayınız.

Not: rapid yazısındaki aradaki çizgiyi kaldırın...

• Süper bir emek ellerinize sağlık.Çok başarılı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cengiz_kurt

Süper bir emek ellerinize sağlık.Çok başarılı...

Güle güle Kullanın Teşekkürler...
  • biroltr arkadaşım.Bana Arabistandan 5800 xpressmusic geldi.herhalde çin malı çakma 5800.Buna senin burada anlattığın gibi yazılım yuykleyebilirmiyim.5800 wifi yok gibi gorunuyor ama yazılım atınca gelirmi?Teşekürler
  • biroltr usta :)

dediğin gibi v40 kurulumunu yaptım tabi ilk denemem oldugu için baya bi tökezledim ama sonunda başardım fakat aklımda birkaç soru kaldı =)

1. öncelikle kurulum sırasında GO yazısına tıkladıgımda BOX DRİVER hatası aldım ama tamam dedğimde devam etti sonra birkac adım daha geçtim FLASH tusuna bastım ilk denememde kurulumu yapamadı bekledi sonra pcye reset attım tekrar denedim bu sefer oldu ve telefonda v40 yazdı şu an normal kullanabiliyorum bir hata yapmışmıyım kurulumda merak ediyorum.

2. hackli demişsin fakat ben unsigned birkaç program kurmaya çalıştım yine "güvenli olmayan" uyarısı verdi ve yüklemedi dedigin rompatcher telefonda var araçların içerisinde tıkladıgımda "RomPatcher+ Info" If you like this software, then support RP+ with a donation..." gibi bir yazı çıkıyor bu normalmi yoksa anormalmi?

3. hack olmadıysa nasıl yapabilirim benim için çok önemli

4. sorum ise kurulumdan sonra yüklenmesi gereken programlar listesinde "Python S60 v2.0.0" kurdum ondan sonra "PYTHON_PACK.sis" kurmaya çalıştıgımda sanırım hack olmadıgı için kurmadı güvenli olmayan sağlayıcı dedi bu konudada yardıma ihtiyacım var

5. ve son sorum sanırım kurulum sırasında heyecandan RED telefonuma BLUE kurmusum yada senin attıgın yamalar sadece mavi ben tekrar telefonumu kırmızıya cevirmek için tema kursam yetermi yoksa tekrar format şartmı ?

şimdiden teşekkürler

• Arkadasım Paylaşımın İçin Çok Sagol Yukledım Baktım Cok Guzel Bır Yazılım..

Ilk Olarak Yukleyemedım Ama 2 Denememe Yukledım Guzel Oldu Elıne Saglık :)

• Üstad V50 geldiğine göre, hack işlemine v50den devam edeceksin değil mi? Ben merakımdan yükleyeceğim hacki beklemeden ama diğer merak ettiğim konu v40 gibi hackleme yapabileceğiz dimi? Bir de uzun mu sürer bu hack işlemlerinin yapılması. V40 da 1-2 ay bekledik bunda da beklermiyiz?

quote:

V50 kullananlardan bilgiler:

Güncelleme sonrası tespitlerim:
    - Menülere de Kinetik kaydırma geldi
    - Ovi Maps ücretsiz sürüm artık ana hafızaya dahil edildi.
    - Cihazı formatladıktan sonra 75 mb hafızaya sahibiz. Bu mükemmel oldu. Ovi Maps filan gibi uygulamalara yer ayrılmayacak bundan böyle
    - Ovi Senkronizasyon uygulaması geldi, Rehberinizi, notlarınızı ajandalarınızı vs senkronize edebileceksiniz.
    - Ovi Mağazanın en güncel versiyonu sisteme dahil edildi. Buna da yer ayrılmayacak
    - Müzikçalar değiştirildi ve görsel olarak daha iyi yapıldı.
    - Rihanna uygulaması Türkçe sürümde yok. lazım da değil.
    - Bariz bir hızlanma söz konusu.
    Size bu versiyonu yüklemenizi şiddetle tavsiye ediyorum. Özellikle ana hafızada büyük bir kazancınız da olacak.

Benim buradan anladığım artık ovi store, ovi maps vs gibi hafıza kartına kurmak zorunda olduğumuz uygulamaları hafıza kartına kurabiliyoruz değil mi? 75 mb boş alan olması hem de hacksiz iken çok iyi olmuş. Birol sen onu hackle 85e çıkarırsın. :)

• evet
    quote:

Orijinalden alıntı: tibet53

Üstad V50 geldiğine göre, hack işlemine v50den devam edeceksin değil mi? Ben merakımdan yükleyeceğim hacki beklemeden ama diğer merak ettiğim konu v40 gibi hackleme yapabileceğiz dimi? Bir de uzun mu sürer bu hack işlemlerinin yapılması. V40 da 1-2 ay bekledik bunda da beklermiyiz?

quote:

- Cihazı formatladıktan sonra 75 mb hafızaya sahibiz. Bu mükemmel oldu. Ovi Maps filan gibi uygulamalara yer ayrılmayacak bundan böyle
    - Ovi Senkronizasyon uygulaması geldi, Rehberinizi, notlarınızı ajandalarınızı vs senkronize edebileceksiniz.
    - Ovi Mağazanın en güncel versiyonu sisteme dahil edildi. Buna da yer ayrılmayacak
    Size bu versiyonu yüklemenizi şiddetle tavsiye ediyorum. Özellikle ana hafızada büyük bir kazancınız da olacak.

Benim buradan anladığım artık ovi store, ovi maps vs gibi hafıza kartına kurmak zorunda olduğumuz uygulamaları hafıza kartına kurabiliyoruz değil mi? 75 mb boş alan olması hem de hacksiz iken çok iyi olmuş. Birol sen onu hackle 85e çıkarırsın. :)

birol usta bekliyorum senden modifiyeli v50 menülerede kinetic gelmiş inşallah hacklenir hackli tel daha iyi oluyor eğer modifiyeli v50 yapmam dersen ben yinede v50 yüklemeyi düşünüyorum

• Evet birol kardeş, V50 hack rica edelim.Hackli telefon daha iyi oluyor.Senin hack yapmanı bekleyeceğim.Birde V50 yi yükleyen arkadaşlar Widget desteği var mı telefonda ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scqo -- 20 Nisan 2010; 13:54:54 >
  • quote:

Bunlara ilaveten çok önemli bir özellik olan Quick Office geldi arkadaşlar. Yukarıda olmayan diğer özellikler ise şöyle:
    - Music player'da gizleme seçeneği
    - Daha hızlı tazeleme hızı (yine Music player'da)
    - Numara çevirici seçeneklerinde arama ayarlarının da bulunması
    - Az da olsa arttırılmış kamera kalitesi
    - Quick Office'in önyüklemeli gelmesine rağmen uninstall seçeneği
    - Web browser'da geçmiş listesi seçeneği
    - Yine Web Browser'da web sayfası gönderme seçeneği (mesaj, bluetooth)
    Ayrıca bu versiyon da V.40 gibi hacklenebiliyor..

• Nokia Firmware
    Nokia Software Updater (NSU) Serverlarına 50.0.005 BETA2 versiyonunu dün gece itibari ile ekledi.
    v50 yüklemek istiyenler. NSU ile bu versiyona geçebilirler.

Beta1 Hakkında!
    1hafta önceden internete sızan ilk beta1 paketlerinin içinde eksik uygulama ve dosya bulunmamakta sadece sertifikalama günlükleri v40 ait eski sertifikalardır buda çok ciddi bir öneme sahip değil. beta2 de extra nokia CIA sertifikasına geçiş yapılmıştır.

NSU GÜNCELLEME ÜRÜN KODLARI:
    SiYAH: 573741
    MAVİ: 559373
    KIRMIZI: 559083
    NAVİ: 587676

Güncellemeye Altarnatif olarak "Navifirm" kullanabilirsiniz. Navifirm programıda nokianın serverlarından yararlanmaktadır.

Not: 50.0.005 Hack yapılabiliyor. Dün gece Beta2 kurduktan sonra Üzerinde düzenlemeleri bitirdim test yapıyorum şimdilik bir sorun yok bekliyen arkdşlar için en geç cuma günü hazır olur. önce orjinal v50 yükleyip biraz kullanın tadını çıkarın. Extra düzeltmeler ve hafıza yer açma işlemleri bitince hackli paketini daha çok seviceksiniz.

Editlicem: Hacksız olarak 3-4 saat kurcaladım ilk izlenimlerimi yazıcam!

• Ben diyorum her yerde... Biroltr arkadaşımın takipçisiyim... Elini çabuk tut usta
  • V50'yi senden bekleyeceğim birol dostum. bu arada bir durumdan bahsetmek istiyorum. telefondaki mesaj hafızam, hafıza kartına ayarlı ve telefonu USB'den bağladığım zaman bu otomatik olarak telefon hafızasına geçiyor. bunun nedeni nedir bilen varsa paylaşabilirmi?
  • Birol kardeş eğer yapılabiliyorsa widget özelliğinide ekleyebilir misin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: scqo

Birol kardeş eğer yapılabiliyorsa widget özelliğinide ekleyebilir misin ?

Özelikle bunun için uğaşıyorum v40ta uyumsuzluk çıkıyordu hiç yapılmıyordu v50 de nerdeyse ucuna geldim telefona sabah8den beri 10-15kez format attım flash göçtü 1 saatte flaşı şokladım kendine geldi telefon hack ve düzenlemeler ile uğraşıyorum bakalım geceden beri uykusuzum izin günümü kod yazmakla geçiriyorum
    Az kaldı olursa widget olucak olmazsa bidaki yazılımlarda.

- V50 en son yaptığım yazılım v40 hızına yetişememiş yeni kodlamada nokia eksiklikler yapmış ben yine v40taki hızı size ayarlıyorum.
    - GPS aynı şekilde deli ediyor geç bağlanıyor. ben yine v40 olduğu gibi kodları değiştiriyorum ve ek antenleri yine açtım.
    - menüde kineticscroll var ama tepkisi ağır bunu v40 kullandığım yöntemle aktif her bölümde farklı ivme göstericek şekilde iyileştirdim.
    - ses çıkışlarında özellikle v50 de video çıkış kalitesinde iyileştirmiş nokia bunu keşke v40 yapsaydım gözümden kaçan bir kodlama varmış onu gördüm v50de bu ses çıkışı ve video çıkış ölçüleri çok çok iyi bu süper bi haber ben çok kullanıyorum video olsun kulaklıkla mp3 dinleme filen olsun.
    şimdilik bukadar çok bilgi vermeyim yeni konu ve başlıkta açıklıyacam

• Allah allah .. Yürü be birol usta kim tutar sebi beee
  • Birol hocam yeni yazılımı görünce coştu. Hocam kendini çok yorma. Sakin kafayla çalış. Daha yapacak çok şey var..
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.