Bu başlıkta anlatılan v40 sistem temizleme yöntemleri v50 uyumlu değildir! Yine bu konuda paket halinde vermiş olduğum bazı programlar v50 ile uyumsuzluk çıkarabilir.
v40 kurulumu ve hack sonrası sıkıntı yaşıyan arkdşlar yeni versiyon çıktı diye sorularınıza karşılık alamıyacaksınız diye birşey yok bu versiyonu yüklüyenler sorun yaşadıkları işlemleri belirtirseler konu içerisinden cvp alabilirler. Bu konudaki bilgiler ve yazılımlarda aktiftir.
quote:
Orijinalden alıntı: metoarslan007
V50'yi senden bekleyeceğim birol dostum. bu arada bir durumdan bahsetmek istiyorum. telefondaki mesaj hafızam, hafıza kartına ayarlı ve telefonu USB'den bağladığım zaman bu otomatik olarak telefon hafızasına geçiyor. bunun nedeni nedir bilen varsa paylaşabilirmi?
birol hocam gözünden kaçmış sanırım bunla ilgili bi fikrin varmı??
slm bir sorum olacak.
telefonu önce v40 ile hack ledim. Daha sonra v50 çıkınca ona güncelledim. fakat v50 yi beğenmedim ve v40 a geri dönmek isterken telefon artık açılmıyor. Hack leme işleminin sonunda pooling phone yazıyor ve orada kalıyor. Telefon da bu arada çizgi çizgi olup kapanıp açılmaya çalışıyor ama nafile. Hard format da artık yemiyor. Telefonu servise verecem artık bi çözümü yoksa. yardımcı olabilecek var mı???
ölmüş telefon ...
quote:
Orijinalden alıntı: eaglex82
slm bir sorum olacak.
telefonu önce v40 ile hack ledim. Daha sonra v50 çıkınca ona güncelledim. fakat v50 yi beğenmedim ve v40 a geri dönmek isterken telefon artık açılmıyor. Hack leme işleminin sonunda pooling phone yazıyor ve orada kalıyor. Telefon da bu arada çizgi çizgi olup kapanıp açılmaya çalışıyor ama nafile. Hard format da artık yemiyor. Telefonu servise verecem artık bi çözümü yoksa. yardımcı olabilecek var mı???
Alt versiyona geçiş yaparken flasha hasar vermediniz işallah. Çünkü yeni bir versiyondan sonra bi alt versiyon/lara geçiş imkanınız yok. Teknik servis kontrolünde sadece geçebilrisiniz. Umarım sorun çıkmamıştır. Siz yeniden v50 atmayı deneyn flash zarar gelmediyse v50 yüklenecektir. Ancak v50 kurulamıyorsa teknik servis müdahale etmeli. Flash formatlayıp sıfırdan yazılım kurmayı onlar yapabilir kullanıcının yapabileceği bir işlem deil bu.
Videoları telefona E:/Videos a ya da direk HF ye atınca göremiyorum galeride. + olarak hem tercihler de hem de muzık calarda mp3 lerimi görmek istiyorum nasıl olucak bu Bi mesajınızda hem sounds hem sounds/digital içine atın demişsiniz pek anlamadım yardımcı olursanız sevinirim kolay gelsin
quote:
Orijinalden alıntı: SviosM-
Videoları telefona E:/Videos a ya da direk HF ye atınca göremiyorum galeride. + olarak hem tercihler de hem de muzık calarda mp3 lerimi görmek istiyorum nasıl olucak bu Bi mesajınızda hem sounds hem sounds/digital içine atın demişsiniz pek anlamadım yardımcı olursanız sevinirim kolay gelsin
mp3lerini aşağıdaki alanlardan brine atarsan hem müzik çalarda hemde tercihlerde göreceksin. C:\sounds e:\sounds C:\sounds\digital e:\sounds\digital
bu nokia maps i telefon hafızasına degilde Hafıza kartına neden kuramıyoruz acaba cünkü neredeyse 10 mb dan fazla yer kaplıyor varmı acaba bir yolu
ovi maps de haritalarda yok ne güzel :S
quote:
Orijinalden alıntı: biroltr
quote:
Orijinalden alıntı: eaglex82
slm bir sorum olacak.
Alt versiyona geçiş yaparken flasha hasar vermediniz işallah. Çünkü yeni bir versiyondan sonra bi alt versiyon/lara geçiş imkanınız yok. Teknik servis kontrolünde sadece geçebilrisiniz. Umarım sorun çıkmamıştır. Siz yeniden v50 atmayı deneyn flash zarar gelmediyse v50 yüklenecektir. Ancak v50 kurulamıyorsa teknik servis müdahale etmeli. Flash formatlayıp sıfırdan yazılım kurmayı onlar yapabilir kullanıcının yapabileceği bir işlem deil bu.
telefonu servise verdim. 2 günde düzeltip gönderdiler. v50 yüklemişler. şimdi senin v50 için olanı yükleyecem. İnş sorun olmaz. :))
Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 15'ten fazla alıntı yapılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz
quote:
Orijinalden alıntı: beeloo723
Evet Hack çok güzel olmuş bnm tek bi sorunum var telefonda tek bir tuş kilitlemeden sonra yeşil beyaz kırmızı ışıkları yanıp 1 2 sn içinde sönüyor ben eski yazılımı geriye nasıl yükleyebilirim eski yazılımı yüklememe gerek yok ise bu sorunu nasıl halledebilirim yardım edermisiniz lütfen ?!?!
Sırf sorununuz buysa.Bunun için yeniden yazılım yüklemeye gerek yok "LightCtrl.sisx" programını bulursanız telefonun ekranını ve tuştakımı ışıklarını kontrol edebilirsiniz.
quote:
quote:
Evet Hack çok güzel olmuş bnm tek bi sorunum var telefonda tek bir tuş kilitlemeden sonra yeşil beyaz kırmızı ışıkları yanıp 1 2 sn içinde sönüyor ben eski yazılımı geriye nasıl yükleyebilirim eski yazılımı yüklememe gerek yok ise bu sorunu nasıl halledebilirim yardım edermisiniz lütfen ?!?!
Sırf sorununuz buysa.Bunun için yeniden yazılım yüklemeye gerek yok "LightCtrl.sisx" programını bulursanız telefonun ekranını ve tuştakımı ışıklarını kontrol edebilirsiniz.
peki yazılımı (orjinal,eski) nasıl geriye yüklerim ?!
quote:
quote:
quote:
v40'dan alt versiyonları geri dönüş yok malesef. Aynı yazılımı yada çıkan bir üst yazılımı kurabilrsiniz sadece. Ama illa alt versyionlardan birine geçmek istyorum derseniz teknik servis kontrolünde bu işlemi yaptırabilirsiniz. Ücret alırlarmı almazlarmı bilemem.
quote:
quote:
quote:
quote:
v40'dan alt versiyonları geri dönüş yok malesef. Aynı yazılımı yada çıkan bir üst yazılımı kurabilrsiniz sadece. Ama illa alt versyionlardan birine geçmek istyorum derseniz teknik servis kontrolünde bu işlemi yaptırabilirsiniz. Ücret alırlarmı almazlarmı bilemem.
uzun lafın kısası artık dönüş yok v50 ye geçiş yapıcaz diyosun neyse eline emeğine sağlık çalışmalarında başarılar kolay gelsin
Açmış olduğu yeni "N-gage Kurumulu "ile ilgili konuda geçen tüm işlemler 5800 v40 Hacked yapılmış bu v40 versiyonunda da çalışmaktadır. ilgili konuya imzamdaki linkten ulaşabilirsiniz.
arkadaşlar kusura bakmayın. bu konularda çok cahilim. tel.ma yeni versiyon yükledim. dili İNGİLİZCE oldu. 19 sayfayı tek tek incelemek çok zor. bana yardımcı olun ltf.
tam iki gündür telefonun dilini değiştirmek için uğraşıyorum. tabii bilmediğimden.sizlerden yardım talep ettim ama kimse cevap vermedi. problemim tel. na PC Suiten yeni versiyon yükledim dili İngilizce Oldu. Nasıl Türkçe yapabilirim?? NSS diye programla mı?
quote:
Orijinalden alıntı: ogretmen0202
tam iki gündür telefonun dilini değiştirmek için uğraşıyorum. tabii bilmediğimden.sizlerden yardım talep ettim ama kimse cevap vermedi. problemim tel. na PC Suiten yeni versiyon yükledim dili İngilizce Oldu. Nasıl Türkçe yapabilirim?? NSS diye programla mı?
Menu -> Settings -> Phone -> Language -> Phone Language -> Türkçe
Türkçe seçtikten sonra teli otomatik olarak kapatıp açıcak.