Şimdi Ara

5800v40 Kurulumu [04.04.2010]|Resimli Anlatım| Format|Hack&Modfiye| (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.132
Cevap
0
Favori
73.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ogretmen0202

tam iki gündür telefonun dilini değiştirmek için uğraşıyorum. tabii bilmediğimden.sizlerden yardım talep ettim ama kimse cevap vermedi. problemim tel. na PC Suiten yeni versiyon yükledim dili İngilizce Oldu. Nasıl Türkçe yapabilirim?? NSS diye programla mı?

Telefonunuzun KENDİ RENGİNE uygun "Euro 2 Turkey" dosyası yerine başka bir dosya seçmiş olabilir misiniz? (4. Maddeyi inceleyin)
  • arkadasım programları ındırdım ama snn soledıgın gıbı jaf ların uyumluluklarında servispack 3 yok !! 2 var 5 war NT war filan ..bn vista kullanıorum ayrıca jaf programını calıstırınca "wındows calısmayı durdurdu" dıo ve kapanıo.windows guvenlık duwarını kapattım olmadı.veri yurutme engellemesının calıstırma lıstesıne bu programı ekledım olmadı..ne yapmam gerekior.ıkı gundur sınırlerım bozuldu bnn yuzunden
    bısey daha war bna sadece hızlı tema efekti ve hızlı kınetıc scroll yeter..sadece bunları da yukleyebılırmıyım ??

(bıraz acık anlatırsan sewınırım) :D
  • ya kafayı yicem yaa.nsu ile yukseltıyım dedım.ondada guncelleme yok dıo.bnm surumum v31 ..nası yok yaa. (tel rengı mavi)
    telefon bi acaip zaten aldıgıma pişman oldum keske monte alsaydım diorum simdi.
    birol tr arkadasım bı msn wer de sunu bı cozelım lutfen yaw .
  • bu açılış logosunu biz değiştirmek istesek nasıl değiştiririz?
  • bu arada güncellemeyi yaptım herşey süper önceden navigasyon sokakta zor çekerdi şimdi evimde bile çekti efekler süper elerine sağlık herşey için
  • Öncelikle paylaşımın ve emeğin için saol

Telefonumu hackladim ama çoğu video da 'video oynatma başarısız kısmen oynatmaya çalışılıyor' diyor ve sadece ses geliyor Yardımcı olurmusun
  • arkadaşlar (birol) ben telefonu dedığınız gıbı formatladım yanı hackledim ve ülke çıktı ve işaretledim sonra kapattım bağladım pcye ve işlemleri yaptım benim pc service pack 2 hani eğer service pack değilse bazı dosyaları biryerlere sanırım kopyalayın demişsiniz ben yanlışk yaptım ve kopyaladım her adımı devam ettırdım kurulum aşamasında ama telefon kapandı bir daha açılmadı ne yapmalıyım yanlışlık yapmışım sonra farkına vardım bılıyorum ama telefonu nasıl kurtaracam yazarsanız sevınırım telefonuma yazık olacak sanırım
  • biroltr
    çok çok acil yardımına ihtiyacım var abicim.
    söylediğin şekilde yapmaya çalıştım ama
    TELEFONUM AÇILMIYOR.
    GÖRÜNTÜ BİLE GELMİYOR.

4. bölümde flasha dosyaları atarken takıldı bi şeyler oldu telefonun ışığı yandı sonra programda not phone diye bi şeyler çıktı telefon bulunamadı diye ama usb bağlıydı
    nası düzeltecem ben bunu yaa kafayı yiycem durduk yerde telefondan olduk
    çok çok acil yardımlarını bekliyorum biroltr kardeş

Bi uyarı çıkıyor.
    Şunlar yazıyor:
    Phone did't respond, if the phone is not started yet please wait for the phone to start and connect to usb, then press YES to continue.Is phone is not responding press NO.
    usb bağlı değil gibisinden ama halbuki bağlı
    bağlı olmasaydı keşke telefona müdehale edemezdi bozuldu telefon
    bi daha denedim gene aynı sonucu aldım.

Aklıma şey geliyor
    ben nokıa nın sitesinden 5 küsürlü bi sürüme güncellemiştim.
    Ama senin yaptığın bu sistem çok hoşuma gittiği için bunu kurmak istedim.
    Abi eski haline gelsinde bunu kurmayı vereyim çok da dert değil ama nolur bana yarıdm ette şu telefonu düzeltelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H@MZ@ -- 12 Kasım 2010; 23:27:57 >

• Telefonu eski haline getirmek istiyorum ama bi türlü olmuyor.Herşeyi yapıyorum not found yazısı geliyor 6-7kez denedim napabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mach2 -- 8 Aralık 2010; 0:01:58 >
  •  5800v40 Kurulumu [04.04.2010]|Resimli Anlatım| Format|Hack&Modfiye|

Jaf bir türlü yükleyemiyorum. Bu tarz bir hata alan çözümünü bulabildimi acaba?

Hackli v51 yükledim, eski hale çevirmek istiyorum ancak jaf bir türlü yüklenmiyor.
  • ya usta ellerine emeğine sağlık .. ama 3 gündür denıyorum ama bi türlü olmuuuyooor .. jaf telefonu görmüyr 4 ayrı pc de denedim benım tlfnn versıyonu v 52 bundamı bi yanlışlık var anlamadım..
  • hocam ben V52 kullanıyorum. hacklı. baya cvf gördümde bu V40 V52 den dahamı iyi acaba? ram değerleri V40 da daha yüksek olduğunu okudum. bu cfw dede öyle yazıyor. V52 var ama bende bunu kurabilirmiyim?
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.