Şimdi Ara

5800v60.0.003 Kurulumu - Hack/Modifiye (23.10.2011)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
1
Favori
14.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beklenen güncelleme en sonunda geldi. Orjinal yazılıma sadık kalmayı sevenler icin en iyi performansla modifiye edip HAFTASONU yayınlayacam.

5800 v60.0.003 Gelen Özellikler

Nokia Browser v7 3.1.33 (symbian^3 deki ile aynı)
    Ovi maps 3.6 ("637" Tam uyumlu verimli sürüm)
    Mesajlara Emotion (gülen,ağlayan, somurtan..vb sarı kafa ekleme desteği)
    Improved phone speed (Performans güncellemeleri)
    Slide unlock unlock ( Sürükle aç Slaytlı tuş kilidi ekranı)
    Support for International Domain Names IDN (Uluslararası Alan Adları IDN desteği)
    Qt version 4.07(3)
    JBak, PocketLock and roaming Guard active
    The music is little bit louder ( iyileştirilmiş müzik çalar sesi)
    Minor bug fixler

ORJİNAL YAZILIM
    Nokia Firmware 5800 XpressMusic RM-356 EMEA 60.0.003 v17.0 (DONWLOAD)

MODİFİYE EDİLMİŞ HACKLİ YAZILIM
    Nokia Firmware 5800 XpressMusic RM-356 EMEA 60.0.003 v17.0 HACK CFW (DOWNLOAD)

NOT: Notbookumda olusan veri kaybi sonucu (harddisk yandi) arkdslar tùm cfw dosyalarimi ve programlarmi kaybettm :( orjinal v60 fw dosyasini jaf ile kurmak isteyenlr china ve rus forum sitelernde fw bulrblrsiniz. Google.cn ve google.ru adreslernden tarama yaptirn.. Konuya cihazimi yaptirinca dosyalri ekleyecem..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biroltr -- 24 Ekim 2011; 10:06:15 >

• takipteyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: bydemirci

takipteyiz
    Arayüzde bir değişme var mı ? En azından Symbian Belle'e benziyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: scqo

Arayüzde bir değişme var mı ? En azından Symbian Belle'e benziyor mu ?

Alıntıları Göster
    sabırsızlıkla bekliyoruz ofwyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kriptoescobar

sabırsızlıkla bekliyoruz ofwyi.

Alıntıları Göster
    Hadi bakalım
  • Birol Allah aşkına nerelerdesin sen? Aylardır tek bir mesaj yazmayıp bir anda ortaya çıktın. Niye koptun forumdan yav? Çok sevindirdin bu haberinle beni. İnşaallah böyle devam eder, buralarda olursun.

@ Aang67

Sen nerelerdesin Tolunay yeğen. Birkaç ay önce çalışmalarıma tekrar başlayacağım demiştin sonra gittin. Sen nerelerdesin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

Birol Allah aşkına nerelerdesin sen? Aylardır tek bir mesaj yazmayıp bir anda ortaya çıktın. Niye koptun forumdan yav? Çok sevindirdin bu haberinle beni. İnşaallah böyle devam eder, buralarda olursun.

@ Aang67

Sen nerelerdesin Tolunay yeğen. Birkaç ay önce çalışmalarıma tekrar başlayacağım demiştin sonra gittin. Sen nerelerdesin?
    kim ne derse desin ofw

• quote:

Birol Allah aşkına nerelerdesin sen? Aylardır tek bir mesaj yazmayıp bir anda ortaya çıktın. Niye koptun forumdan yav? Çok sevindirdin bu haberinle beni. İnşaallah böyle devam eder, buralarda olursun.

@ Aang67

Evet, öyle yapacağımı sanıyordum, olmadı. Evi taşıdık falan filan derken okul açıldı, kendimi birsürü projenin(okulla alakalı) içinde buluverdim, dersane de çıkıverdi; bu yüzden haftasonlarım dolu. 7 günün her gününün yarısı garanti gidiyor anlayacağın Ayrıca ortalık CFW ile uğraşanlarla dolu, bana gerek kaldığını düşünmüyorum. Ama v60'a bir göz gezdiririm.

Ayrıca ne zaman yeni yazılım gelse geldiği ilk gün şans eseri haberim oluyor anlayabilmiş değilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aang67 -- 21 Ekim 2011; 21:00:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Aang67

quote:

@ Aang67

Evet, öyle yapacağımı sanıyordum, olmadı. Evi taşıdık falan filan derken okul açıldı, kendimi birsürü projenin(okulla alakalı) içinde buluverdim, dersane de çıkıverdi; bu yüzden haftasonlarım dolu. 7 günün her gününün yarısı garanti gidiyor anlayacağın Ayrıca ortalık CFW ile uğraşanlarla dolu, bana gerek kaldığını düşünmüyorum. Ama v60'a bir göz gezdiririm.

Ayrıca zaman yeni yazılım gelse geldiği ilk gün şans eseri haberim oluyor anlayabilmiş değilim

Sen onu bunu boşver derslerine alış projelerinde başarılı ol öss ne ek puanlar gelsin Sen kaçıncı sınıftın 4 müydü?

Ortalıkta CFW ile uğraşan bir openstar bir de ben varım başka biri yok Neyse , dediğim gibi önce okul

• Aaa androide gectim v60 geldi neyse ben mutluyum 1 aya 4.0 gelir bizede
  • quote:

Orijinalden alıntı: Selfroot

Aaa androide gectim v60 geldi neyse ben mutluyum 1 aya 4.0 gelir bizede
    Vay be. biroltr tarafından başlık açıldığına çok sevindim. Yaklaşık bir sene öncesinde çok zevkliydi CFW sayfalarını karıştırmak, umarım tekrar aynı duyguyu yaşarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lopexia

Vay be. biroltr tarafından başlık açıldığına çok sevindim. Yaklaşık bir sene öncesinde çok zevkliydi CFW sayfalarını karıştırmak, umarım tekrar aynı duyguyu yaşarım.

Alıntıları Göster
    Orjinal fw yükledim sırf bunun için güncellenirken telefon tekrar başlatılıyor sonra ekrana yazı geliyor güncelleme telefonunuzla uyumlu değil diye

• quote:

Orijinalden alıntı: quickly001

Orjinal fw yükledim sırf bunun için güncellenirken telefon tekrar başlatılıyor sonra ekrana yazı geliyor güncelleme telefonunuzla uyumlu değil diye

bendede aynısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeasen

quote:

bendede aynısı

5800 konusunda heralde şeytanla dans ediyor nokia, 5800 hakkında neye elini atsa hep bozdu

• quote:

Bu Olası sorun Büyük ihtimalle hafıza kartı Çakışmasından ortaya çıkmıştır..

Çözüm
    - Hafıza Kartını Çıkarın.
    - Telefona HARD FORMAT atın (YEŞİL-KIRMIZI-KAMERATUŞU-POWER TUŞU)
    - Format sonrası Cihaz açılınca tekrardan kapatın ve açın.
    - Telefon açılınca *#0000# tuş kombinasyonunu uygulayın
    - Sürüm ve yazılım bilgi ekranından Seçenekler - Telefonu güncelle seçeneğini seçerek yeniden güncelleyiniz...

• quote:

Orijinalden alıntı: biroltr

quote:

Çözüm
    - Sürüm ve yazılım bilgi ekranından Seçenekler - Telefonu güncelle seçeneğini seçerek yeniden güncelleyiniz...

Sırayla yaptım hepsini aynı sorun devam ediyor

Ekleme; Hard formattan sonra nolur nolmaz diye hafıza kartını geri takmadım bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BehzatÇ. -- 21 Ekim 2011; 23:11:18 >

• quote:

quote:

Çözüm

Alıntıları Göster
    Hocam ellerine sağlık şimdiden kolay gelsin

• quote:

quote:

Çözüm

Alıntıları Göster
    Telefon güncellemeleri:
    Telefon güncellenmedi.
    Güncellenme paketi telefonla
    uyumlu değil. Servis sağlayıcınızla
    görüşün.

güncelleme çalışmaları sonucu her seferinde yukarıdaki hatayı alıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: gegirti

Telefon güncellemeleri:
    Telefon güncellenmedi.
    Güncellenme paketi telefonla
    uyumlu değil. Servis sağlayıcınızla
    görüşün.

güncelleme çalışmaları sonucu her seferinde yukarıdaki hatayı alıyorum

Alıntıları Göster
    Birol Hocam,bu modifiyeli OFW yanında,öncekilerde yaptığın gibi sade hackli de istiyoruz.Ama OFW'yi indirip ROFS2 içine installserver.exe'yi gömsek oluyordu değil mi?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yeasen

quote:

bendede aynısı

5800 konusunda heralde şeytanla dans ediyor nokia, 5800 hakkında neye elini atsa hep bozdu

+1

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.