Şimdi Ara

5800v60.0.003 Kurulumu - Hack/Modifiye (23.10.2011) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
1
Favori
14.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HOCAM PEKİ TÜRKÇEMİ BU RUS SİTELERİNDEKİLER?
  • Geçmiş olsun hocam. Bekleyeceğiz artık.
  • geçmiş olsun hocam. ya bu orjinali türkçemi? türkçe ise linkini paylaşırsanız seviniriz. kolay gelsin
  • sagolun arkdslar...bilgisayrda linkler kayitliydi ceptn aratamiyorum rus ve cin sitelernde mevcut sadece buldugnz sitelerde emea koduna dikkat edin.tùrkce olan paket v60.003 EMEA v17 olanda..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biroltr -- 24 Ekim 2011; 16:30:38 >
  • ya arkadaşlar bnde kurmak istiyorum ama nomad cry nin fw si yüklü telefonda v60 ı yüklemem için önce orjinaline çevirip yüklemem mi lazım yoksa direk hafıza kartını çıkarıp güncellesem olurmu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: enevre

ya arkadaşlar bnde kurmak istiyorum ama nomad cry nin fw si yüklü telefonda v60 ı yüklemem için önce orjinaline çevirip yüklemem mi lazım yoksa direk hafıza kartını çıkarıp güncellesem olurmu ?

madem emin'in fw si yüklü o zaman neden bunu kurmak istiyorsun ki
  • quote:

ya arkadaşlar bnde kurmak istiyorum ama nomad cry nin fw si yüklü telefonda v60 ı yüklemem için önce orjinaline çevirip yüklemem mi lazım yoksa direk hafıza kartını çıkarıp güncellesem olurmu ?

Olmaz.Cfw'ye telefondan güncelleme yapamazsınız.Orjinale dönmelisiniz.
  • allnokia.ru/firmware/download.php?id=406 rusca içinde türkçe varmı bilmiyorum denemedim henüz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrKnight

quote:

Olmaz.Cfw'ye telefondan güncelleme yapamazsınız.Orjinale dönmelisiniz.

ya bana nasıl dönülebileceği hakkında anlatım yapan bi site verirmisin unuttum nasıl yapıldığını

• hocam banada çok acil lazım.sunrise fate 101 yüklü bende fakat şimdi orjinal 520007 sürümüne dönmek istiyorum nasıl yapacağım.ovi suite giriyorum v60 gözükmüyor güncellemelerde lütfen yardım edin
  • bandung-flasher.com/nokia-5800-rm-356/119197-nokia-firmware-5800-xpressmusic-rm-356-emea-60-0-003-v17-0-a.html usta buldum ama bandung premium istiyor free indirmeyi bilen varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: DuyguSeli

hocam banada çok acil lazım.sunrise fate 101 yüklü bende fakat şimdi orjinal 520007 sürümüne dönmek istiyorum nasıl yapacağım.ovi suite giriyorum v60 gözükmüyor güncellemelerde lütfen yardım edin

Sen orjinal 101 yüklemelisin önce.52.0.007 değil.
  • Az önce ovi den kontrol ettim güncelleme yok dedi ama telden kontrol edince buldu şimdi kuruyorum bakalım nasıl olacak. inşallah güzel bişey olur
  • birol hocam seni takip ediyorduk sürekli geldiğine sevindim. bekliyoruz senin elinden çıkacakları :)
  • nokıa ovi suite ile tekrardan yükleme yap ve telefondan güncellemeyi yap oluyo
  • Hoşgeldin biroltr, yeniden başlıyorsun buna çok sevindim doğrusu ellerine sağlık
  • birol hocam sabırsızlıkla bekliyoruz seni tekrar tekrar hoş geldin özlettin kendini :-)
  • v60 kullanan müslüman kardeşlerim eksileri artıları gözle görülen değişimler neler? forumda bulamadım ayrıntılı inceleme :S
  • haritalar güncel mi değil mi ?
  • v60.03 Navifirm'e geldi arkadaşlar.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.