Şimdi Ara

[SATILDI] 5800X3D MSİ B550M MORTAR GSKİLL TRİDENTZ 2X8 DDR4 (SAMSUNG B DİE)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
2
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
AMD #AM4 AMD / Intel #AMD Şehir #Konya İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #İşlemci Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 5800X3D MSİ B550M MORTAR GSKİLL TRİDENTZ 2X8 DDR4 (SAMSUNG B DİE)

Detaylandırıp yazdım aşağıya 3 kalem ürüne istediğim fiyat 13500. Pazarlık düşünen ciddi alıcı olan arkadaşlar özel mesaj atarak ulaşabilirler.

Konya merkez elden teslim ederim. Kasa güç kaynağı gibi ekipmanlarınız varsa montaj konusunda da yardımcı olurum. Diğer Güç kaynağı ilanımda var.

Güzel kablolamalı tertemiz montaj yapar sanatı konuştururuz. Parçalar her Türlü teste açıktır. Sorunsuzdur.

7800x3d ye bir anlık gazla geçmem sebebi ile satıyorum arada çok fark olmadı açıkçası. 5800x3d de yeterliymiş. 5600den 5800x3d ye geçince epeyce bir fark olmuştu.

İŞLEMCİ: RYZEN 7 5800X3D Hepsiburada'dan adıma 11.11.2022'de faturalı 11.11.2024'e kadar garantili. Kutu Fatura Tam pinleri vs sorunsuz. tamir vs görmedi.

ANAKART: MSİ B550M MORTAR Garantisi bitti sorunsuz. Kutu ve faturasıyla birlikte verilecektir. İlk sahibiyim. Servise hiç gitmedi tamir vs görmedi. 1 kez montaj oldu kasaya.

ALC 1200 ses çipli 2,5 Gbit Erhernet portu ve çok serin çalışan Vrm yapısına sahip bir modeldir. Hardware Unboxed incelemesine bakarak almıştım.

5950x tak banamısın demez ısınmaz.

RAM: 2x8 Gb 16 GB DDR4 GSKİLL TRİDENTZ 3000 MHZ CL14 1.35 V (SAMSUNG B DİE ÇİPŞETLİ) F4-3000C14D-16GTZ

Çok rahat şekilde 1.52v ile 3800 CL14 gecikme değerlerine çıkabilen özellikle amd sistemler için bulunmaz hint kumaşı ramdir.

Epey aradım zamanında. oyunlarda min fps değerleri açısından epey fark etmekte. Soğutucuları epey kalın ve ağır.

Hynix veya Micron çipli daha yüksek gecikme değerlerinde çalışan ramler ile eşdeğer değildir. 1 kaç gömlek üstündür.

https://www.hepsiburada.com/gskill-trident-z-16gb-2x8gb-3000mhz-ddr4-cl14-pc-ram-f4-3000c14d-16gtz-1-35v-pm-HB0000047XM6

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 11 Kasım 2024 Satıldığı Şehir : Konya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

• Fiyat beleş. İhtiyacım olsa dk düşünmem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • takas varmı?

• Ürün özel mesajdan ulaşarak saat tam 12.43 geçe arayan @SasabtrmS arkadaşımıza 9 dakika içinde satılmıştır. hayırlı olsun. yarın kargoya tank gibi kutu yaparak vereceğim inş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nysarac -- 9 Ocak 2024; 13:55:35 >
  • nysarac kullanıcısına yanıt
    Hızlı bir ticaretti teşekkür ediyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.