Daha uygun fiyat veya pazarlık konusunda talebiniz olursa özel mesajla ulaşırşanız daha çok memmun olurum.
750W Ocz Fatal1ty 2.EL
İncelemesi:
Bunun için bilen biliyor demek isterdim. Yarı Modüler yapısıyla Zamanına göre çok kaliteli bir ürün. Ağır ve 135 mm fanlı.
2.eldir. Çalışmasında sıkıntı yoktur. Çalışır sistemden çıkarılarak kutusuna konuldu. Sessiz bir ürün.
Kutu içeriği tamdır. Göndermeden önce test ve isterseniz tekrar kontrol ederim. Gelip görüp alabilirsiniz Konya içi elden.
Rush Gameforce veya performa gibi markalarla kıyaslamayın sesli çalışır onlar ve birtakım korumaları eksiktir yanılırsınız.
1900 TL
Rampage 600W Rgb Kapalı Kutu
Akakçe linki:
Arkadaşlara aynısından 3 kez aldım. Memmunlar. Biraz zaman sonra bende alayım dedim köşede dursun sistem vs toplarsak diye öylece duruyor bakışıyoruz ara ara. Yedekte. Kutusu açılmadı kapalı kutudur. Dolayısı ile teste kapalıdır. Al Götür cinsinden bir ürün. Mediamarktan alınma 30.09.2025'e kadar garantili. Hesaplı sorunsuz ürün arayanlara hitap eden cinsten. Konya içi elden teslim olur.
1600 TL
High Power Performans Serisi 850W 80+ GOLD Gen5, ATX 3.0 & PCIe 5.0 12VHPWR Güç Kaynağı
Kapalı kutu kfg li konya elden teslim olur. 17 Nisan 2026 ya kadar garantili
SATILDI TL
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.