Şimdi Ara

5850 alacağım ama hangisi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: No Way Out

quote:

Orijinalden alıntı: noyanenis

az önce Sapphire hd 5850 toxic siparişi verdim eksen bilgisayardan 580 liraya umarım iyi bir karttır

O fiyata 5870'ler satılıyor, 5850 almakla cok büyük hata yapmıssın.

Herhangi bir 5850'de TOXIC'in hızını cok rahat geçerdi ve 500 TL'lık 5850 ve TOXİC arasında max saat hızları bakımından hiçbir fark yoktur, ikiside aynı devre uygulaması ve aynı VRM'ler sahip oldugu için TOXIC'ın soğutucusu daha fazla hız aşırtmaya elveriş olacaksada kart bunu sınırlar.

Kısaca paranı sokağa attın...

5850 toxic kullanıyorum 925+1300 mhz de stabil kullanabiliyorum default voltaj ile zaten toxiclere voltaj verilmiyor bilginize

• şuanki işlemcine biraz oc yaparsan muhtemel darboğaz olayını önlemiş olursun,yeni işlemci demek,yeni sistem demek, masraf demek illa değiştireceğim dersen de amd işlemcilere yönel,paran cebinde kalır
  • Arkadaş için voltaj sanmıyorum ki önemli bir kıstas olsun. Toxic'in fiyat dezavantajı bir yana, voltajsız kullanımda sunduğu değerler ve soğutması büyük bir artı olarak görülebilir. Hayırlı olsun, güle güle kullanın.
  • quote:

quote:

az önce Sapphire hd 5850 toxic siparişi verdim eksen bilgisayardan 580 liraya umarım iyi bir karttır

Herhangi bir 5850'de TOXIC'in hızını cok rahat geçerdi ve 500 TL'lık 5850 ve TOXİC arasında max saat hızları bakımından hiçbir fark yoktur, ikiside aynı devre uygulaması ve aynı VRM'ler sahip oldugu için TOXIC'ın soğutucusu daha fazla hız aşırtmaya elveriş olacaksada kart bunu sınırlar.

580 lirada nerede 5870 satılıyor dost söyle alayım 15 tane filan

• quote:

quote:

580 Tl ye bana bir tane 5870 gösterebilirmisiniz?

• quote:

quote:

Hocam banada söylermisin?
  • Var da 700 lira:
    http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=2684

120 lira fark da az değil hani...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-19232E7C9 -- 21 Nisan 2010; 19:41:44 >
  • tanesini 600den satsam 15 tane alsam 300 lira kardayım hiç fena deel
  • toxic, pcs++ bla bla denilen kartlar normal versiyonlara göre gpuya daha fazla v veriyor, vcoreları yüksek.. oc yaparken daha yüksek değer görmelerinin nedeni bu.. ama işte anca o kadarla kalıyorlar, normal versiyon gibi voltaj verme destekleri yok.. sessizlik hariç standart modellerden kötüler, üstelik pahalılar..
  • Şu an gold da sapphire 5850 515 tl.Bence gayet mükemmel bir rakam

http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=87667&ad=SAPPHiRE-HD5850-1GB-256BiT-DDR5-PCi.EXP-Ekran-Kartlari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xallez -- 21 Nisan 2010; 20:20:21 >
  • hocam eğer daha uygun çözüm aranıyorsa 5870 almak gereksiz bence oc ile arkadaşlar 5870'e yakın performans elde edebiliyorlar. ben alırken toxic bulamadım powercolor aldım. ha 5870in üzerinde 2 model daha çıkarsa fiyatıda biraz düşerse alınabilir. ama 5850 güç tüketimi ve performans açısından çok iyi bir kart. çok ihtiyaç duyulursa ileride belki 5850x2 yapılabilir.

için rahat olsun bana göre en sağlıklı seçimi yapmışsın umarım kartını sorunsuz bir şekilde gönlünce kullanırsın
  • kartı aldım iki tane güç girişi var ikisinede takacak mıyım acaba ?
  • quote:

kartı aldım iki tane güç girişi var ikisinede takacak mıyım acaba ?

evet
  • Orijinalden alıntı: noyanenis

kartı aldım iki tane güç girişi var ikisinede takacak mıyım acaba ?
    [/quote

2 de olsa 12 de olsa takıcan ama güç tüketimi iyi endişeye gerek yok
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.