Şimdi Ara

588 MMR (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
2.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • adam ciddi ciddi rankım 1400 açıldı diye sevindi ya
  • İlk hesabım 1300 mmr. Wl -10 olduğu için sanırım. :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BangFish

adam ciddi ciddi rankım 1400 açıldı diye sevindi ya

Knk 7klık adamlarda ahah bunların ki 4-5 ne diye seviniyorlar diyordur.

589 içinse bir yanlışlık olmadı, ağır fail hani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan955

quote:

Orijinalden alıntı: BangFish

adam ciddi ciddi rankım 1400 açıldı diye sevindi ya

Knk 7klık adamlarda ahah bunların ki 4-5 ne diye seviniyorlar diyordur.

589 içinse bir yanlışlık olmadı, ağır fail hani.

bence mesaj kasmak için falan konu açıyım diye yapmıştır ya yoksa basede bekelsem 1k açılır :D
  • 4 Kisi giriyoruz 2 carry mid support felan ama yanımiza adam instapick Zeus alıyor carrmizin yanına gidip farm aldırmıyor lane itiyor üstüne 15 kere oluyor tüm killere ks atmaya Çalışıyor ultilerini gereksiz basıyor ne Zaman duzgun adamlar gelecek bize merak ediyorum :D tamam mmrim 2.5 k olabilir de oyun mekaniklerini yeterince biliyorum flame Yapmıyorum yinede adama sovmuyorum sonra adam çıkıp cyka yazıyor :D napicaz taktik yok mu beyler 4vs5 te baya zor oluyor. Aslında 4 vs 5 olur da yanımızda ki adamda ks atıp feedleyince biraz zor oluyor.

• Ya benimde 1800 mrr kaldım burada çıkamıyorum. 9 Maç üst üste kazandım, tam 2 k olacakken hop 4 lose geldi o kadar kasıyorum sonra düşüyorum tekrar yerimde sayıyorum. Oynayasım gelmiyor böyle olunca.
  • Smurf acin arkadaslar rank maclarinda ise zeus pickleyin. Cybotgmatt adli kisi herseyi paylasiyor zaten algoritmayi bulun bakin ona gore pickleyin. Algoritmaya gore en mantiklisi zeus oldugu icin zeus oynamistim 10 macta smurf acc ile yazdan biraz once. Main 57xx, smurf 54xx mmr. Yazdan beri giremiyorum oyuna ve cok ozledim. Main 49xx den kastim smurf de sadece zeus oynadim ve 53xx geldi. Yazda algoritma, Heroya ve creebe damage, atilan heal ve kuleye yapilan damage en etkili faktordu. Win ve lost faktoru en azlarindan biriydi. Telefondan girdigim icin bulamadim hesaplamayi bulursum sizinle paylasirim.

• Keşke rankedlara girmekte acele etmeseydin. Oyunun Rank sistemi çok çok berbat zaten, seni 10 oyun ve ondan önceki W/L oranına göre bir mmr'a atıyor, yükseltmen içinde arka arkaya kazanman gerekiyor. Var mı böyle bir saçmalık, bir moba'da ne kadar arka arkaya kazanabilirsin ki? Sana tavsiyem yine yeni bir hesap aç ve oyuna gerçekten hakim olana kadar düz maçlara gir, 1400 çok düşük 4 haneli diye sevinme, orada oynarak kendini geliştiremezsinde ayrıca, yeteneklerin körelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thalmar -- 1 Mart 2015; 14:56:31 >
  • yeni hasıbımın Dotabuff :http://www.dotabuff.com/players/217506775
  • İlk ciddi pampage'im geldi :)
    http://www.dotabuff.com/matches/1316191790
  • ya beyler herkes win lose oranı yazmış ama benim biliğim gpm kda vs etkenlerde etkili
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.