Şimdi Ara

588 MMR (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
2.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SirCourage

quote:

Orijinalden alıntı: Unreal Nerd

quote:

Orijinalden alıntı: Ak Sakallı Nene

588 MMR

Daalga geçmeyelim çok üzgünüm :(

Komik bir olay degil arkadas gayet normal bir oyuncu insanlarin mmrina gulmek alay etmek kucumsemek cok yanlis ben o guldugunuz arkadasla gerek lobi gerek pub bir cok oyun attim emin ol 2-2.5k olup o arkadasimiz kadar oynayamayan bir cok kisi var.

Post kasıyor adam kanka, görmedin mi bölümdeki diğer konuları? Ciddi cevaplara gerek yok yani. Kendi de trenchtir zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• İlginize çok teşekkür ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ak Sakallı Nene -- 18 Eylül 2014; 14:11:03 >
  • Noob filan yada oynayamaz demedim Ben eğlencesine güldüm sadece.İzin verde 599 mmrı olan birinede gülebilelim yani 5999dan fazla mmrı olan oyuncular bile varken .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unreal Nerd

Noob filan yada oynayamaz demedim Ben eğlencesine güldüm sadece.İzin verde 599 mmrı olan birinede gülebilelim yani 5999dan fazla mmrı olan oyuncular bile varken .

1 adet gulmek olarak algilanir tamam da bilmem kac tane koyunca bunun adi alay etmek oluyor gibi algiladim arkadasla bir kac kez oynadigimdan zoruma gitti. Bir de mmr gibi hesabinin daha adam gibi aciklanamadigi, supportlarin ezildigi yerin dibine sokuldugu sistem ile insanlari siniflandirmak bence cok yanlis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Smurf açtım hadi hayırlısı artık : 194719822
  • Bu arada aynı e-mailden açtım hesabı sorunsuz ileride sorun çıkmaz dimi takasta falan itemlerimi iyi olanda biriktiricem çünkü.
  • Ak Sakallı Nene kullanıcısına yanıt
    hemen neden ranked giriyorsun daha 75 winin 90 yenilgin var once biraz normal oynasa idin böyle olmazdi bence

•  588 MMR

ilk profilimin son hali bu rank een fazla 10 maç yaptım açıldıktan sonra sence ranked match gerekmez mi artık ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ak Sakallı Nene -- 18 Eylül 2014; 22:11:38 >
  • 599 mmr nedir abi saka gibi o ilk 10 oyunu nasil oynadin cok merak ettim
  • Benim de 1400 mmr geldi winrate'im yüzde 49.5'di ama sorun etmiyorum. Sürekli twitch üzerinden dota izlediğim için her heronun nerede ne yapması gerektiğini biliyorum ancak yetenek olmayınca uygulayamıyorum açıkçası. Keyif almak önemli hocam boşverin mmr'ı falan sonuçta kimsenin top class oyuncu olma hayali yok, boş vakit öldürüyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lostfan

Benim de 1400 mmr geldi winrate'im yüzde 49.5'di ama sorun etmiyorum. Sürekli twitch üzerinden dota izlediğim için her heronun nerede ne yapması gerektiğini biliyorum ancak yetenek olmayınca uygulayamıyorum açıkçası. Keyif almak önemli hocam boşverin mmr'ı falan sonuçta kimsenin top class oyuncu olma hayali yok, boş vakit öldürüyoruz.

çok güzel düşünüyorsun. fakat şuda varki arkadaşın bahsettiği mmr aralıgında oyun oynanmıyor. bildiğin çile çekiyorsun. sürekli afk..... fb yedikten sonra direk rage quit atarlar falan filan. oyundan alacağın 1 saatlik zevki sana zulüm ediyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akales

quote:

Orijinalden alıntı: Lostfan

Benim de 1400 mmr geldi winrate'im yüzde 49.5'di ama sorun etmiyorum. Sürekli twitch üzerinden dota izlediğim için her heronun nerede ne yapması gerektiğini biliyorum ancak yetenek olmayınca uygulayamıyorum açıkçası. Keyif almak önemli hocam boşverin mmr'ı falan sonuçta kimsenin top class oyuncu olma hayali yok, boş vakit öldürüyoruz.

çok güzel düşünüyorsun. fakat şuda varki arkadaşın bahsettiği mmr aralıgında oyun oynanmıyor. bildiğin çile çekiyorsun. sürekli afk..... fb yedikten sonra direk rage quit atarlar falan filan. oyundan alacağın 1 saatlik zevki sana zulüm ediyorlar

aynen tek sorunum bu zaten profilde yazan rakam umurumda değil

• Dota'nın mmr sisteminin tuhaflığını düşününce normal geliyor mmr ın fakat sana tavsiyem yeni bir hesap açıp öyle oyuna tekrar devam etmen.O mmr aralığın gerçekten çok sıkıntı çekersin.Tahminim o kadar süre içerisinde de oyunu yeterince öğrendiğini düşünüyorum en azından yeni bir hesap ile 2-3 k civari çok daha zevkli maçlar çıkarırsın.
  • Yeni hesap açtım 5 kere ceza alıp %8 terk oranıma rağman 1480 rank geldi artık rahatım ne de olsa 4 basamaklı :)
  • 3 yıl içinde 2-3 k bile olabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ak Sakallı Nene

Yeni hesap açtım 5 kere ceza alıp %8 terk oranıma rağman 1480 rank geldi artık rahatım ne de olsa 4 basamaklı :)

Gozunaydin dostum benim de ilk 1300 gelmisti maksimum 2500e kadar cikardim suan 2200deyim. Tek yapman gereken kendini super rahat hissettigin herolari bulmak. Bunlar benim icin void ve lancer idi bi ara. 2kya cikana kadar %65 winrate olmustu ikiside yaklasik

• Teşekkürler, Ne kadar sürede çıkardın acaba
  • 2O14 agustosta 1300du ocakta 2500 oldu. Su an 2200.

• Slark'a vanguard mı o?
  • Hacı arada creep kes gold falan veriyo güzel şeyler bunlar. Bi de ben senin yerinde olsam kendimi bi seviyeye çıkarana kadar rankeda dokunmam bi kere calibre oldukduktan sonra düzeltmesi sıkıntı.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.