Şimdi Ara

58uh635v Hakkı'nda (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
165
Cevap
6
Favori
19.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: major24

quote:

Orijinalden alıntı: MUTAF

ku7000 düşünürken uh635 lgyi görünce bende etkilendim.
    58 inç olan baya buyuk ve hd yayınlarda biraz kötü olabileceğini düşünüyorum.
    heleki sd kanallarda tamamen çamur olabilir büyük ekran. buyuzden 50inç 1 adım daha önde geliyor bana.
    alsammı almasammı bi kararsızlık var halen.
    Tvyi alıp kullanan arkadaşlar iyi-kötü yönlerini paylaşırlarsa sevinirim..

Hocam TV 'yi aldığım eve henüz taşınmadığım için deneme fırsatım olmadı. Şuan TV ünite / sehpası araştırıyorum zira 130cm genişliğinde olan bu tv için beklentilerime göre bir sehpa bulamadım. (1 tane beğendim o da 4binTL çıktı) O sebeple uygun fiyatlı , Modev 6004 140cm lik askılı yada Modev Trend 160cm lik askısız sehpa almayı planlıyorum.

Evli olsam bu kadar büyük ekran bir tv'ye bulaşmaz kaliteli curved ekrana sahip 50" yada 55" tv alırdım Ama bekar evim için , biraz da arkadaşın gazı ile 49-50" bakarken 58" aldık :) Madem aldık yanına 4k Playstation patlatmadan olmaz değil mi :)

ben evliyim, fakat sizin dediğiniz gibi bi durum oldu bendede.
    48 49 50 inç olsun, 55inç olsun bari derken 58uh635v yekadar geldim.
    birde 3bin tlye maledicem alırsam bu tvyi. zaten 55 inç 4k tvler bile 3000 üzeri fiyat varken ben 58 inci uyguna almıs olucam.

evde baya buyuk sehpamda mevcut aslında. aynalı komidin gibi, gayet büyük bir sehpa yani.
    58 inç tv üzerine gayet iyi oturur. tabi evdede 1 yaşında oğlum yurumeye şımarmayada başladı, onuda biyandan düşünüyorum.

yarın birkez daha mağazalarda test edip karar vericem. sd ve hd testine bakmadan zıpladım, 4kya kanıp. hd incelemesi yapmam lazım.

• Indirim cek puan kampanya takibi derken en sonunda 3060 tl ye tv yi aldım. İyiki almışım hayran kaldım. Bence kusursuz ve her yönüyle harika.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: efehasan

Indirim cek puan kampanya takibi derken en sonunda 3060 tl ye tv yi aldım. İyiki almışım hayran kaldım. Bence kusursuz ve her yönüyle harika.

KIRMIZIELMA saticisindanmi?

• MUTAF kullanıcısına yanıt
    Evet kırmızı elma dan. Sorunsuz bir alışveriş oldu.

• quote:

Dogru karar

Fiyat indirimi istedim satici 100tl indirim yapti 11 kasimda. Ilk basta olumsuz cevap almistim fakat bunu firsata cevirebilirsiniz vs diye yazinca baktimki 100tl inmis.. 222 tl cek kullandim. Birde 100 bonus gelecek. Dedigin gibi iyi rakama almis olduk.

Bugun kuruluma gelecek servis. Zaten begendigim tv buydu, iyide fiyata aldim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MUTAF -- 14 Kasım 2016; 12:33:45 >
  • Hayırlı olsun iyi günlerde kullan.

• mrb lar TV'den hala memnunmusunuz acaba? aylardır tv araştırıyorum ve bu üç tv arasında kaldım;

LG 58uh635
    PHİLİPS 55pus6581
    SONY 55xd8505 bu biraz pahalı bu en son seçenek... sizce hangisi olmalı?
  • quote:

hocam bende enişteme n11.com kızılelmadan mağazasından enişteme 11 kasımda bu tv den aldık.hala kutusunda duruyor.montaj ettireceğiz yakın zamanda.
    fakat sonradan öğrendimki kutu içeriğinde kumanda bulunmuyormuş.n11.com da sanırım orjinal kumandalar 100-120 lira.
    orjinale muadil uygun fiyatlı bu tvye kumandayı nerden almam gerekir .malumatınız varmı bu hususta.şimdiden tşkrler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 11 Aralık 2016; 18:9:16 >
  • quote:

quote:

Dogru karar

Fiyat indirimi istedim satici 100tl indirim yapti 11 kasimda. Ilk basta olumsuz cevap almistim fakat bunu firsata cevirebilirsiniz vs diye yazinca baktimki 100tl inmis.. 222 tl cek kullandim. Birde 100 bonus gelecek. Dedigin gibi iyi rakama almis olduk.

hocam illaki AN-MR650 Kumanda mı almamız lazım bu tv ye.yoksa muadil kumandalar varmı.siz nasıl kullanıyorsunuz hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: endülüs_faruki

quote:

quote:

Dogru karar

hocam illaki AN-MR650 Kumanda mı almamız lazım bu tv ye.yoksa muadil kumandalar varmı.siz nasıl kullanıyorsunuz hocam

Ben.almadim hocam.
    Lg telefonuma uygulama yukledim, akilli kumandaya gerek kalmadi.

• endülüs_faruki kullanıcısına yanıt
    hocam bende almayı düşünüyorum şu anda GG'den yalnız kumanda dediğiniz normal bildiğimiz TV kumandası değilmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: berixx

hocam bende almayı düşünüyorum şu anda GG'den yalnız kumanda dediğiniz normal bildiğimiz TV kumandası değilmi?

hocam malesef 58UH635V tv nin kutusundan çıkmıyormuş ki kendi kumandası.saçmalık yani

bundan almamız lazımhttp://urun.n11.com/uzaktan-kumanda/lg-tv-kumandasi-an-mr650-2016-serisi-webos30-100-orijinal-urun-P118648299

AN-MR600 olan bile uymuyor.uysaydı iyi olurdu.mr600 uygun fiyata bulunabiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 11 Aralık 2016; 23:51:18 >

• endülüs_faruki kullanıcısına yanıt
    Hocam n11 satıcıyla görüştüm standart kumanda var içinde diyor akıllı kumanda yoktur diyo ?

• hocam cok tskr ederim inanin ben hic cikmiyo zannettim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu anda media mrkette 3.415 Tl ye denk geliyor.Daha ucuzu var mı ?
  • bende 3430 a aldim arkadaslar daha elime ulasmadi 58 inc..Kullananlar nasil memnunmu 4k videolar ve oyun performansi nasil..

Renk ayarlari paylasacak varmi simdiden tsk birde tv nin resmini atacak
  • up
  • 58uh635 ile 55uh650 arasında çok kararsiz kaldim hemen hemen ayni fiyatlari var kullananlarin dusunceleri neler acaba
  • xyz99 X kullanıcısına yanıt
    635v modeli lg nin tek va panel kullandığı modeldir ve ıps panele göre kontrast oranı en az 3 kat daha fazladır. kesinlikle 635v i tercih etmelisin.
  • Bende vatandan 3600 e aldım bu tvyi ve henüz kurmadım. Kumandaya ekstra 120 tl istiyorlar bu durum biraz can sıkıcı

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.