Şimdi Ara

58uh635v Hakkı'nda (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
6
Favori
19.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yabancı sitelerde dahi detaylı incelemesi yok. Alan arkadaşlardan paylaşımlar bekliyoruz. Özellikle IPS olmaması ve 100 hz olması önemli. Film, oyun, yayın denemelerinizi paylaşın lütfen.
  • 2 aydır televizyon alıcam diye bakmadığım televizyon kalmadı ve bu durumdan çok sıkıldım artık.ilk tercihim 55 inch bir panel olması yönünde ve curved olmaması.. yoksa 49ks8500 de güzel bir panel ama bu sebeplerden dolayı onu eledim.Kafama en çok yatan model bu.Oyun oynamayacağım.ağırlıklı olarak dizi ve film izlemek ve normal televizyon izleme amaçlı kullanacağım.Smart özelliklerini rahatça kullanmak önemli benim için.Ayrıca hareketli görüntülerde takılma kasma gibi olayların olmaması lazım.Televizyonu alanlar kullananlar görüş belirtirse seviniriz ve tabi bu paneli almak isteyen arkadaşlar da uygun fiyat bulurlarsa paylaşırlarsa ona daha çok seviniriz.Şimdiden teşekkürler
  • 17 aralıkta teknosadan 58 olanından aldım fazla anlamam tv den ama görüntü güzel wifi pc gibi anında açılıyor bir filim seyrettim anında açıldı donma takılma olmadı anten de sorun var normal kanallara fazla bakamadım ama güzeldi, beni tatmin etti teknosadan 3699 tl aldım 100 tl teknosa bonusu veriyordu.
    Edit : İçinden çıkan kumanda küçük boyutlu ve çirkin görünümlü hiç yakışmamış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Han_09 -- 19 Aralık 2016; 9:14:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Han_09

17 aralıkta teknosadan 58 olanından aldım fazla anlamam tv den ama görüntü güzel wifi pc gibi anında açılıyor bir filim seyrettim anında açıldı donma takılma olmadı anten de sorun var normal kanallara fazla bakamadım ama güzeldi, beni tatmin etti teknosadan 3699 tl aldım 100 tl teknosa bonusu veriyordu.
    Edit : İçinden çıkan kumanda küçük boyutlu ve çirkin görünümlü hiç yakışmamış

120 tlye MR-650 model akıllı kumanda alıp kullanabilirsiniz büyük rahatlık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Thathurts kullanıcısına yanıt
    İlginize teşekkürler klavyemi alsam akıllı kumandamı alsam kararsız kaldım , turkcell tv ile kullanmayı planlıyorum onun kumandası iş görürmü bilmiyorum akıllı telefona idiren arkadaşlar varmış fırsat bulununca son iki eylem olmazsa alacağım bir kumanda.
  • beyler renk icin tavsiye edebileceginiz ozel ayar varmi..Birde normal yayinlari 4k ya upsale ediyormu ben ayar bulamadim..simdiden tsk
  • yokmu Bir Allahin kulu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tv va panel olmasından ötürü dikkatimi çekiyor. Ama ne bir inceleme var ne bir yorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tv ye va panel ve 100 hz diyorsunuzda lg nin kendi sitesinde ips oldugu yazıyor. Uluslar arası forumlarda da 50hz oldugu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ovrclds kullanıcısına yanıt
    VA ve 50 hz olmalı.
  • LG,2015 serisi 50LF650V gibi panel çıkarmadı saçmalık resmen.Dırect LED,VA panel, gerçek 100Hz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERNEPTAH -- 5 Ocak 2017; 16:27:59 >
  • Uzun zamandir tv arayisindayim su an vestelin 65ub9100 modelini alicam sanirim 65 inch ve tam bir f/p urunu ama gecen hafta teknosada lg sorumlusu bu tv yi cok ovdu ve su hdr ozelligi ciddi anlamda kafami kurcaliyor. Tek sorun buyuk ekran bi tv istiyorum o yuzden 65 ten 58 e dusmek istemiyorum.

Sizce lg oldugu icin 65 vestel yerine 58 lg almalimiyim yani farka degermi ? Gozle gorulur bir fark hissedermiyim normal kullanimda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ovrclds

Uzun zamandir tv arayisindayim su an vestelin 65ub9100 modelini alicam sanirim 65 inch ve tam bir f/p urunu ama gecen hafta teknosada lg sorumlusu bu tv yi cok ovdu ve su hdr ozelligi ciddi anlamda kafami kurcaliyor. Tek sorun buyuk ekran bi tv istiyorum o yuzden 65 ten 58 e dusmek istemiyorum.

Sizce lg oldugu icin 65 vestel yerine 58 lg almalimiyim yani farka degermi ? Gozle gorulur bir fark hissedermiyim normal kullanimda?

Lg ile bu tv yi karsi karsiya inceledim.Rakip bile olamaz lg ye..Sony nin 1080 p si bile vestelein 4k sindan iyi gorunuyor.
    Xbox one s te Otomatik 4k yukseltme ile Hdr Gears of wars 4 oynadim 25 senelik oyun hayatimda gordugum en etkileyici oyun ambiansi idi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zooe -- 7 Ocak 2017; 17:43:50 >
  • saygı duyuyorum ama okadar abartılacak kadarda degil vestelin 4 k sını bende inceledim okadar kotu oldugunu düşünmüyorum. birde vestelde kullanılan panelinde lg nin 65uh600 paneli oldugunu duydum.

Ama şu hdr işte. ileride sd tv lerle hd tvler gibi olurmu diye dusunuyorum. Malum tv yi uzun sureli kullanım için alıyoruz..
  • Bu tv ıps mı pva mı? 50 hz mi 100 hz mi? Konuda farklı farklı anlatılıyorda doğrusu hangisi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: khaos

Bu tv ıps mı pva mı? 50 hz mi 100 hz mi? Konuda farklı farklı anlatılıyorda doğrusu hangisi ?

O konu muamma lg sitesinde ips diyor. Internette ve yabanci forumlarda pva. 50 hz olayida dogru sanirim. 100hz ise dusunulmeden alinir
  • Çok araştırdım arkadaşlar hatta bir makalede okudum bu tv ile ilgili ilk olarak kesinlikle 50hz ikini önemlimnokta ise tartışmalı hatta davalık nir olay bazı uzmanlar bu tv nin gerçek 4 k olmadığının rgbw piksel dizilimi olduğunu söylyor tartışmalı bir konu. Lakiiiin almadım bende aldım. Sonuç olarak baktım görüntü kalitesi güzel ee bende moda tasarım grafik dizayn tv yapımcısı catt curt vs işleri ile uğraşmıyorum. Alt tarafı filim izleyeceğim bence f/p olarak iyi. Okuduğum yazı da link olarak şu

http://m.teknolojioku.com/haber/televizyonunuz-gercekten-4k-mi-yoksa-3k-mi-31379.html

• Bide şu var çok araştırıp kurcalamıcan hocam anadoluda bir laf vardır ölüyle çok oynarsan ya o..rur va sı..ar diye aynen öyle illa bişi buluyosun bişi çıkıyor 3 ay tv baktım iki defa tv iade ettim. 3 yıldır tv araştıran arkadaşlar var adamlar yaşlandı. Al kurtul seyret.
  • Aynen oluyu cok yikamayacaksin. Bende buyuk ekran oldugu icin 65ub9100 alicam. Nasil olsa izlerken o da cok guzel gelicek.yok hdr mis yok rgbw imis bunlarin birazda pazarlama stratejisi oldugunu dusnuyorum. Illaki faydasi vardir ama sonucta ben gordugume bakarim. E iki tv de guzel goruntu veriyorsa tabiki bir meksika ata sozununde dedigi gibi bigger is better. O yuzden tercihim vestel 65 olucak.
  • Vestel alacağıma tv izlemeyi bırakırım daha iyi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.