Şimdi Ara

58uh635v Hakkı'nda (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
6
Favori
19.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aylardır takipteydim, çarşamba gece vatan gecenin kazananı sen ol kampanyası kapsamında 3799 TL den 3299 TL ye çekti. 15 Adet TV Gece saat 2.00 olmadan satıldı. Birinide ben aldım. Keşki almasaydım. Bu gün 2999 tl fiyatı görünce şok oldum. 300 TL mi şu an yerlere saçmış hissediyorum. :)

Ihtiyacı olan kaçırmasın derim tam bir Fiyat Performans TV si.
    Yanında sihirli kumanda verilmiyor ama başka siteden 100 tl ye kargo dahil alma şansınız var. TV Sihirli Kumanda destekliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaesaR -- 27 Ocak 2017; 12:42:16 >
  • HORTHORTHORT

beyler şimdi vatan pc denemail geldi, bu tv 2999tl... hemen forumda araştırayım dedim.. alınır mı ??

ben film tv izlemek icinve pc mi baglamak icin ( salonda ) alıcagım.

bir de aklımı karıstıranbenım pc'm de 4k monitör vardı, ve HDMI giriş değil de Display port lanbaglanıyordu. Bundadisplay port yok,ee ben pc mi hdmi ile baglayınca gercek 4k goruntu alabilecekmiyim?
  • CaesaR kullanıcısına yanıt
    Caesar bende şimdi o emaili aldım vatanda 2999tl.. merak ettim kullandın mı tv yi ? maçlarda falan hızlı sahnelerde ekran kasıyor mu ? yoksa civa gibi akıcı mı?

standart tv kanalları 58" olması sebebiyle nasıl gorunuyor? bulanıkmı ? yoksa idare edihyor mu ?..
  • Epeyde bu tv ıps panel ve 50 hz gözüküyor.Nekadar doğru bilmem.

http://www.epey.com/televizyon/lg-58uh635v.html
  • CaesaR kullanıcısına yanıt
    Ya ben de salı günü satın aldım 3800 TL'den bugün 2999 TL ye düştü. Tam 800 TL zarardayım. Ne yapmamız gerekiyor? İade veya aradaki fark değerinde vatan kuponu için diretmemiz lazım.
    Hayır yani anlarım şans işidir bu ama alırken sorduk ilerde indirime girme gibi bir durum söz konusu mu diye. Eğer öyle ise 1-2 hafta bekleriz sıkıntı değil dedik. Adam ''yok yok zaten şuan fiyatı 4200'den düştü, indirimde'' dedi. Tabii ki inanmadım fiyatı her yerde 3800 3900 zaten. Ama indirime girmeyecek demesi onların hatası.
  • Tv nasıl hocam ben de almayı düşünüyorum , maçlarda oyunlarda falan hızlı sahnelerde takılma oluyormu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bende 3000 tl.ye media marktan bir tane kaptım bu tv den.(LG 58UH635V) genel fikirlerimi paylaşayım...

42"lg lcd tv den 58"4k hdr ekrana geçince önceklikle devasa bir büyüklük oldu elbette...

*normal hd kanallar gayet başarılı görüntü vermekte, renkler harika....
    *webos 3 gayet akıcı
    *kumandası elime küçük geldi kullanışsız bence!sihirli kumandası haricen alınmalı
    *1080p,720p,480p film divx...vs.. gayet güzel görüntüler elde ettim...henüz 4k film deneme şansım olmadı!
    *xbox one s 'te 4k+hdr özellikleri aktif ederek ve oyun moduna alarak birazda ayarları kurcalayarak müthiş görüntü elde ettim...oyunları direkt 2160p(4k) ya upscale etmesine rağmen özellikle bf1 oyununda çok canlı görüntüler sunabildi.bakalım gerçek 4k scorpio konsolla nasıl olacak?
    *ışık sızması,ghosting...vss.. herhangi bir kusur göremedim. En azından bana arızalı ürün denk gelmedi denebilir.

bu fiyata cidden tüm güncel teknolojileri barındıran gayet başarılı 10 bit ips panel olduğunu düşünüyorum...fakat stoklar tükendi bulabilirmisiniz bilemiyorum!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: fakcakaya

arkadaşlar bende 3000 tl.ye media marktan bir tane kaptım bu tv den.(LG 58UH635V) genel fikirlerimi paylaşayım...

42"lg lcd tv den 58"4k hdr ekrana geçince önceklikle devasa bir büyüklük oldu elbette...

*webos 3 gayet akıcı
    *kumandası elime küçük geldi kullanışsız bence!sihirli kumandası haricen alınmalı
    *1080p,720p,480p film divx...vs.. gayet güzel görüntüler elde ettim...henüz 4k film deneme şansım olmadı!
    *xbox one s 'te 4k+hdr özellikleri aktif ederek ve oyun moduna alarak birazda ayarları kurcalayarak müthiş görüntü elde ettim...oyunları direkt 2160p(4k) ya upscale etmesine rağmen özellikle bf1 oyununda çok canlı görüntüler sunabildi.bakalım gerçek 4k scorpio konsolla nasıl olacak?
    *ışık sızması,ghosting...vss.. herhangi bir kusur göremedim. En azından bana arızalı ürün denk gelmedi denebilir.

bu fiyata cidden tüm güncel teknolojileri barındıran gayet başarılı 10 bit ips panel olduğunu düşünüyorum...fakat stoklar tükendi bulabilirmisiniz bilemiyorum!!!

Bu Üründe Mva panel var dostum. Görüntü canlılığı kalite ondandır. Bir teknoloji mağazasında Lgnin diğer televizyonlarını izle elindeki televizyonunun görüntüsünü göremeyeceksin.

• quote:

Orijinalden alıntı: hekimoglu19

quote:

Orijinalden alıntı: fakcakaya

arkadaşlar bende 3000 tl.ye media marktan bir tane kaptım bu tv den.(LG 58UH635V) genel fikirlerimi paylaşayım...

*webos 3 gayet akıcı

Bu Üründe Mva panel var dostum. Görüntü canlılığı kalite ondandır. Bir teknoloji mağazasında Lgnin diğer televizyonlarını izle elindeki televizyonunun görüntüsünü göremeyeceksin.

bu tv için lg kendi sitesinde ips panel olarak yazmış

58uh635v Hakkı'nda

• Bende bu gün gittim baktım sanırım stokta çok az vardı hiçbiryerde 3000 e bulamadım

• LG ips paneller çok sorunlu deniliyor arkadaşlar.

Varmı bu konuda bilgisi olan başından bişey geçen ?

• quote:

Orijinalden alıntı: eren441

HORTHORTHORT

beyler şimdi vatan pc denemail geldi, bu tv 2999tl... hemen forumda araştırayım dedim.. alınır mı ??

bir de aklımı karıstıranbenım pc'm de 4k monitör vardı, ve HDMI giriş değil de Display port lanbaglanıyordu. Bundadisplay port yok,ee ben pc mi hdmi ile baglayınca gercek 4k goruntu alabilecekmiyim?

Evet alicaksin hocam Hdmi 2.0 destekledigi icin Ekartin hdmi 2.0 destekliyorsa 4k alirsin..Ama input lag olayina bisey diyemem..

• Arkadaşlar Vatan'ın meşhur indirimini kaçırdım. Sizce tekrardan 3000 bandında satın alma şansım olur mı bu TVyi. En uygun nerden alabilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: eeznoraa

Arkadaşlar Vatan'ın meşhur indirimini kaçırdım. Sizce tekrardan 3000 bandında satın alma şansım olur mı bu TVyi. En uygun nerden alabilirim?

http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/lg-58uh635v-58-147-ekran-4k-uydu-alicili-smart-led-tv-264629876

Şuan açık ara en iyi fiyat. Axess 100 chip para ve ekstra gg indirimi ile vatana yakın fiyata alabilirsinizz

• hekimoglu19 kullanıcısına yanıt
    Hocam cevap için teşekkürler. Ekstra gg indirimi nasıl oluyor acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: eeznoraa

Hocam cevap için teşekkürler. Ekstra gg indirimi nasıl oluyor acaba?

Mobil üzerinden alırsanız %5 maks. 100 tl indrm var yanlış görmediysem.

• Ben 2 ay once 3600e aldim şimdi 4700 olmuş tv : D

• quote:

Orijinalden alıntı: 1982-utkan

quote:

Orijinalden alıntı: eren441

HORTHORTHORT

Evet alicaksin hocam Hdmi 2.0 destekledigi icin Ekartin hdmi 2.0 destekliyorsa 4k alirsin..Ama input lag olayina bisey diyemem..

İnput lag değerleri çokmu kötü hocam bu TV nin ?
  • arkadaşlar iyi günler. bende vatan indiriminden bu almış bulunuyorum. fakat kendi uydu alıcısı için 4k deniliyor ama trt 4k yı açmadı. acaba sebebi ne olaki.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.