Şimdi Ara

58uh635v Hakkı'nda (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
6
Favori
19.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sorun sinyal ile ilgilidir. TRT 4k açılıyor. Frekans değiştiği için açmıyor. Yeni frekansı taratmanız gerek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Axess kartı olanlar için iyi bir indirime girdi.
    http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/lg-58uh635v-58-147-ekran-4k-uydu-alicili-smart-led-tv-264629876

Ben 3000 TL'lik fiyata gelmesini bekleyeceğim. Beklemeyenler alabilir fiyat makul.
  • ARkadaşlar sizce bu TVöi yoksa Vestel 65UB9100'mi ne dersiniz?

• 58UH635V de izlediğiniz bir film ile PC monitöründen izlediğiniz aynı değil. Televizyondaki biraz yavaş akıyor. Benim gözüm fark ediyor ama arkadaşım hiç farkına dahi varamadı :)
    Ama ailemin evinde bulunan -1.000 TL lik vestel tv de bu sıkıntı yok. PC ekranı gibi akıcı sahneler. Ama onunda renkleri LG gibi değil :)
  • Trt4k kanal eklemek istiyorum fakat beceremiyorum. İnternetteki videolara bakınca transponder sekmesini seçtiklerini görüyorum . Ama ben o kısma geldiğimde o sekme pasif durumda olduğundan secemiyorum. Mümkünse manuel ayarı nasıl yaptığınızı anlatabilir mısınız ? ( Uydu ayarlarına girmeye calistigimda kanallar silinecektir yazısı çıktığından ilerlemeye .... Yemedi :) )

• Bununla Sony xd7005 arasında kaldım.

Halada kararsızım
  • major24 M kullanıcısına yanıt
    Ayni sıkıntı bendede var transporter aktif degil maalesef

• Biraz sorunlu bir televizyon ve gerçekten de 3k. Kanal geçişleri çok yavaş deniyor. Panel VA değil IPS. Hızı 50 Hz.
  • Evet kanal geçişleri çok yavaş. Bir süre sonra bu duruma alışıyor , Rahatsız olmuyorsunuz.

• Noax N kullanıcısına yanıt
    Va panel olduğu yazılmıştı. Emin misiniz?

• emrahsnr kullanıcısına yanıt
    Sitesinde yazıyor. Youtube kanallarına yükledikleri videoda da özellikle IPS diye belirtiliyor da forumdaki VA çılgınlığı nereden çıkıyor anlamadım.

VA daha eski ve daha kalitesiz bir teknoloji olarak algılanmış hep yurtdışı teknoloji sitelerinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noax

Sitesinde yazıyor. Youtube kanallarına yükledikleri videoda da özellikle IPS diye belirtiliyor da forumdaki VA çılgınlığı nereden çıkıyor anlamadım.

VA daha eski ve daha kalitesiz bir teknoloji olarak algılanmış hep yurtdışı teknoloji sitelerinde.

VA panel eski ya da kaltesiz değildr. IPSin de VAnın da kendine göre üstün olduğu, kötü olduğu tarafları vardır.

ben karanlıkta film ve dizi izlemeyi seven biri olarak, siyahları daha iyi gösterdiği için VA panel tercih ederim örneğin.

LGnin kendi sitesinde IPS yazıyor ama birçok yabancı inceleme ve forum sitelerinde VA olduğu yazılmıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrahsnr

quote:

Orijinalden alıntı: Noax

VA panel eski ya da kaltesiz değildr. IPSin de VAnın da kendine göre üstün olduğu, kötü olduğu tarafları vardır.

ben karanlıkta film ve dizi izlemeyi seven biri olarak, siyahları daha iyi gösterdiği için VA panel tercih ederim örneğin.

LGnin kendi sitesinde IPS yazıyor ama birçok yabancı inceleme ve forum sitelerinde VA olduğu yazılmıştı.

Olabilir ben çok uzmanı değilim bu konunun. Sitesine ve videosuna göre konuştum. Ayrıca aldım da ben bu televizyonu. Kargoda şu an.

• Bu TV yi alacak arkadaşlar hiç akıllı kumandaya para vermeain, gerek yok. Face e girip , chatlesirim derseniz klavye işinize yarar. Buna bile gerek duymayabilir mişiz.

Google Play / App Store dan " LG TV Plus" uygulamasını indirip.

- telefon ekranının touch pad ve scroll görevinde kullanabilir.

- kanal ve sesi arttırıp azaltabilir.

- bütün kanal listesini görüp, geçiş yapabilir.

- arama web de arama yapabilir. Cep klavyesini kullanabilir.

- bütün TV uygulamalarıni görüp geçiş yapabilirsiniz.

- Klavyedeki bütün işlevsel tuşlar var diyebiliriz . Bir tek TV nin ayarlar kısmını bulamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mkardes1903

Sorun sinyal ile ilgilidir. TRT 4k açılıyor. Frekans değiştiği için açmıyor. Yeni frekansı taratmanız gerek.

Trt4k yi nasıl ekleyebiliriz ? Zira transponder düzenle aktif değil.

• Bu Tv için hazır kanal listesi yok mu?
  • TV kanal listesini uydudan çekiyor. Nasıl alıyor bilmiyorum , kurulumu yapan servis böyle söyledi.

Tarayıcıdan Dizimag - dizibox gibi yerlerden birşey izlemeye kalktığımda sırasıyla şu uyarılarla karşılaşıyor izleyemiyorum

.

- Bellek kazanmak için daha fazla uygulama yeniden başlatılacak.

- Web tarayıcısı beklenmedik şekilde kapatıldı. Son web sayfasına devam etmek istiyor musunuz ?

Ayrıca şunu da belirtmek isterim ki ( TV bu şekilde geldi yada yaptığım manuel güncelleme ile böyle oldu)

Kullanılabilir dahili depolama :

611 / 635 MB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi major24 -- 15 Şubat 2017; 16:52:6 >
  • Arkadaşlar bende bu televizyondan aldım. Ps4 oynarken fifa 17 ve bf1 de sadece online da bi kasma sorunu var. Böyle bi sorun yaşayan varmı.

• 4 aydir.kullaniyorum, iyiki almisim diyorum.

Yok input yok panel yok.hz. takilmadan aldim tvyi.

Cokta memnunum.

• MUTAF kullanıcısına yanıt
    Merhaba tv hakkında bi kaç sorum olcak.
    Bu tv ile internetten dizi film sitelerinden rahatça film yada dizi izlenebiliyormu?
    Canlı futbol maçı izlerken takılma topun izi gibi rahatsız edici şeyler varmı deneyinlerinizi paylaşırmısnız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.