Şimdi Ara

58uh635v Hakkı'nda (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
6
Favori
19.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam bu tv yaz döneminde (sonbahar da olabilir) 2200 tl civarında satıldı kipalarda. O fiyatı görünce 3500 bile çok geliyor
  • emrahsnr kullanıcısına yanıt
    Almaya dün cok nıyetlendım sonra dedım kı 3500 flan olsun alırım sımdı bırden çıkınca vazgectım onlara inat almıyacam baska marka alacam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrahsnr

Hocam bu tv yaz döneminde (sonbahar da olabilir) 2200 tl civarında satıldı kipalarda. O fiyatı görünce 3500 bile çok geliyor

50uh635di o tv. Stoklar bitti bu tvde ondan fiyatlar sürekli yukarda. Tek tek eriyor stoklar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hekimoglu19

quote:

Orijinalden alıntı: emrahsnr

Hocam bu tv yaz döneminde (sonbahar da olabilir) 2200 tl civarında satıldı kipalarda. O fiyatı görünce 3500 bile çok geliyor

50uh635di o tv. Stoklar bitti bu tvde ondan fiyatlar sürekli yukarda. Tek tek eriyor stoklar.

Evet haklısınız. 50UH imiş...

Yine de, 58 UH modelinde de acaip bir dalgalanma olmuş...
  • Bu televizyonu 2 hafta önce aldım ve bazı sorularım var.

1) Televizyonun daha önce kullanılıp kullanılmadığını nasıl anlarız? Diğer televizyon konularında servis menüsünden kaç saat ekran süresi olduğu görülüyormuş. Bunda da var mı aynı menü?

2) Televizyonun kenarlarında, özellikle de köşelerde, renkler daha koyu. Sanki gölgeli gibi. Ancak bu kendini özellikle açık renkli sahnelerde belli ediyor. Sizde durum nedir? Servis çağırmak gerekir mi?
  • nebriiii N kullanıcısına yanıt
    Merhaba bende 2 hafta aldım olalı şu an için bir sıkıntı görmedim.
    acaba eco ayarında yada güç tasarrufu minimumdamı yaptı karartmayı yada her kanaldada yapıyor.

bence standart ve güç modunu kapatın
    cevabınızı bekliyorum bende merak ettim. akşam bende bakayım tam detaylı olarak

iyi günler...
  •  58uh635v Hakkı'nda

58uh635v Hakkı'nda

58uh635v Hakkı'nda

58uh635v Hakkı'nda

58uh635v Hakkı'nda

Bunlar değişik zeminlerden görüntüler. Sıkıntı sağ ve sol üst köşelerde ve bazen alt ve yan kenarlarda fark ediliyor.

Bu durum koyu renkli sahnelerde dikkat çekmese de bazı açık renkli sahnelerde üst köşeler daha koyu kalıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nebriiii -- 5 Nisan 2017; 20:15:17 >

edge led panel olmasının getirdiği homojen olmayan ışık dağılımından kaynaklı durum. DSE (dirty screen efec-kirli ekran efekti) de var. Az ya da çok her led tvde oluyor. Ya kafaya takmcaksınız ya da benim gibi satacaksınız TVyi :)
  • Ortadaki renk değişimlerinde sıkıntı yok bence. TV izlerken farketmek mümkün değil.

Bazıları maç izlerken çim sahada gölgelenme olduğundan bahsetmiş. Benim baktığım maçlarda çimlerin renginde hiç sıkıntı yok.

Sadece üst köşelerdeki gölgelenme bazı sahnelerde gözüme takılıyor.
    Nebriii merhaba ; her zaman gözüküyormu yoksa sadece bazenmi yapıyor.
    bende baktım pek göremedim ama.
  • Her zaman var ancak doğal olarak her sahnede belli olmuyor. Örneğin koyu renklerin hakim olduğu sahnelerde dikkatli baksan da görünmüyor. Ama açık renklerin hakim olduğu sahnelerde köşeler biraz daha koyu kalıyor. Örnek fotoğraflar:

58uh635v Hakkı'nda

58uh635v Hakkı'nda

58uh635v Hakkı'nda

58uh635v Hakkı'nda

58uh635v Hakkı'nda

58uh635v Hakkı'nda

58uh635v Hakkı'nda

Sağ ve sol üst köşelere dikkat. Ortalarda yer alan renk değişimleri normal film izlerken görünmüyor fakat köşeleri fark etmek çok kolay.

• lg kullanıcısı biri lg tv letin smartının çok kötü olduğunu internetten film ixlerken ön bellek hatası verdipini yazmış ama model belirtmeden genelllemiş bu modelde bıyle bir sorun yaşayan oldumu internetten uzunca film izlene denedinizmi?
  • Bu tv de favori kanal olayını anlamadım..
    Favori kanalı listeleyip 1-Star 2-show gibi ayarlayıp, sonra 1 e basıp starın açılmasını sağlayamıyoruz...
  • Orjinal Lg Akıllı kumandası Mr 650 yi kullanmıyacağım, uygun fiyata veririm, ilgilenenler pm atabilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civil engineer -- 27 Nisan 2017; 22:49:39 >
  • Merhaba şu an ereyon.com da 3560 tl ye geliyor havale ile sizce uygunmudur daha uyguna mal edilebilinirmi ?
  • Mol3v kullanıcısına yanıt
    stokta yok yazıyor
  • beyler suan teknosada kampanyada tv sizlerin tavsitesi nedir. memnunmusunuz. kulkanım olrak ağırlıklı internetten dizi film izlenecek ve futbol maçları
  • teknosada suan indirimde interntten alsam begenmezsem iade olayı oluyor dimi kurulum olsa dahi
  • beyler tv yi aldım hayırlı olsun. deneyimlerimi paylaşırım
    hocam naptınız tv yi golgelenme sorunu çözüldümü bende aldım benimde basıma geldi
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.