Şimdi Ara

59,95 TL Lenovo Lecoo ES204 Bluetooth Kulaklık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.829
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Mağazadan alabilir miyiz birde ses kalitesi nasıldır acaba ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler aldım bir tane.

• Teşekkürler, yararlandım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dfk24 kullanıcısına yanıt

Bugun oglen mağazadan bu fiyattan satin alabildim. Urunu henüz denemedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler hocam

• ahmetbey14 A kullanıcısına yanıt
    Hocam rica etsem ürün kalitesi hakkında bilgi verebilir misiniz malzeme kalitesi nasıl yanında gelen kablo çok mu dandik

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Yanında gelen micro usb kisa kablo yumuşak malzeme ile kapli. 5v 0.42amper maks geçiş var. Kulaklık 0.07a ile sarj oluyor.

Kulaklık kulağa iyi oturuyor. Ergonomisi gayet iyi. Ses berrak değil. Netlik var ama sanki bir tabakanin arkasindan geliyormuş gibi. Ses yüksekliği fazla. Idare edecek bi kalite var.

Bu kulaklık keyif vermez. Ancak iş görsün diye alınır. Ederi ancak bu bence.

• ahmetbey14 A kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen orijinal Lenovo değil. Hani Lenovo mağazasının üst katına dükkan açmışlar da orda üretiliyor gibi.

• Bende şubeden aldım, çok iyi bir ses kalitesi yok müzikte, ama 4 dolara denk geliyor , bu fiyata alınabilir 2 tane alacaktım iyiki 1 tane almışım dedim yedekte bulunsun diye alın ama beklentiniz düşük tutun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartal0001903 -- 6 Mayıs 2022; 20:17:58 >

Orjinal lenovo olsa ne olur ki. Sadece 4 dolar.. içinden silikon başlık bile çıkmıyor. O kadar maliyet odaklı bir urun. Ayrıca seste gecikme var. 200 ms falan heralde

• Bende mağazadan biraz önce aldım. Maksat ara sıra müzik dinleyip sporda kullanma amaçlı.

• mikrofonun ses kalitesi fiyatına göre iyi. konuşmalar anlaşılabilir şekilde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endero -- 7 Mayıs 2022; 23:41:17 >
  • Kapıda uygulanmasında görünmüyor, Go Smart diye bir marka var, Fiyatları 30-50TL. Çok az kullanılacak, ev okul arası ders dinlenecek, iş görür mü acaba bunlar?

• Kulakta durmuyor mağazadan almıştım, iade alırlar mı acaba ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.