Şimdi Ara

59 lvl andream battle priest hangi itemler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
3.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 59 lvl andream prieste +7 hell breaker aldım ama.Elbise olarak +8 fabric setmi yoksa +8 priestlerin 2. kıyafeti var onlardanmı(ismini hatırlamadım kıyafetin) alıyım.fabric yerine diğerinden +8 alırsam atağım çok düşermi defansım ne kadar artar?

• almaya degmez atagın duser ama defansta çok bi degisiklik olmaz. bu arada boyle bi soru sorduguna gore herhangi bir anti def itemin yok yani ardreamde is yapamazsın...
  • andream için krowaz set al kanka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Souls of Black -- 8 Ağustos 2010; 23:07:07 >
  • Hf değilsen BP ardreamde iş yapmaz.
  • dostum bende ardream bp onermesemde hele dusuk butceye ama sana yine bir char yazayım zaten bazı itemleri yapmsın

7hb
    8 fabric
    dual old pe
    dual old roc
    old ske
    old wp

boyle bır charla ıyı oynuyorsan belkı ıs yaparsın

bu arada soruna gelırsek 8 fabrıc al
  • quote:

Orijinalden alıntı: Souls of Black

andream için krowaz set al kanka

atın şu adamı forumdan ardreame krowaz set yap dedi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: geranimo_25

quote:

Andreame krowaz set dedi andream diye bir yer yok ardream olcak onu iyice vurgulamış arkadaş :D

+7Hb
    Ske belt
    Dual roc
    Dual we
    paper7dd
    wp

Şimdilik işini görür heralde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mext -- 9 Ağustos 2010; 0:38:38 >
  • oluyorsun db. alıyorsun hf. yardır babam gitsin.
  • HF olursan priest akar arkadaşların da dediği gibi. Ve bence priestte atak o kadar önemli değil. Defans önemli çünkü zaten Damageleri çok fazla
  • quote:

quote:

Ya bu adam çok zeki
  • quote:

Orijinalden alıntı: TrickeD

HF olursan priest akar arkadaşların da dediği gibi. Ve bence priestte atak o kadar önemli değil. Defans önemli çünkü zaten Damageleri çok fazla

Hf nedir kardeş?Ben bu knighta 7 yıl önce başladım 4 sene oynadım ve 2 -3 senedir oynamıyodum.Şimdi yeniden başlıycam ama unutmadım oyunu merak etmeyin.Priest combosunu kralıda bendedir.Ama oyun baya bir değişmiş hf nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toranammo

quote:

Orijinalden alıntı: TrickeD

HF olursan priest akar arkadaşların da dediği gibi. Ve bence priestte atak o kadar önemli değil. Defans önemli çünkü zaten Damageleri çok fazla

Hf nedir kardeş?Ben bu knighta 7 yıl önce başladım 4 sene oynadım ve 2 -3 senedir oynamıyodum.Şimdi yeniden başlıycam ama unutmadım oyunu merak etmeyin.Priest combosunu kralıda bendedir.Ama oyun baya bir değişmiş hf nedir?

Hastalıklı Fadime
  • BP yapcaksan ardreamde tadını alamazsın BP nin tadı 62den sonra başlıyo.Tabi bu benim düşüncem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T4H4 -- 9 Ağustos 2010; 13:37:44 >
  • ardreamda damage vuramazsın. base yap.
  • 8 Fabric
  • Dual old roc old ske belt wp we bu takı sıralamasıyla + 7 hb yerine pazarlarda aynı fiyata +8 ii dolaşıyor. +8 paper set str gidersin

Dual diamond ring ske belt pendant için 2 3 tercih çıkarabilirim +2 amulet of str +2 lupus pendant yada oda gene Wp olsun küpeler pe yada we olabilir
    paper sette hepsi str gitmeyip 1 yada 2 sini hp secebilirsin +8 ii kullanabılırsın

2 tercihin karışımını kullanıp ortaya kombinasyonda cıkarabilir yada diğer bir önerim takılarda abartı str ama ucuz olan unıqe takıları kullanıp
    paper seti 3 hp 2 str yada 2 hp 3 str ye çıkartıp +7 ii alıp en ucuz yoldan iş yapmaya bakabilirsin ama ne kadar iş yaparsın bilemıyorum
    Anca ardreamın boş oldugu gece saatlerınde takılabılırsın
  • Mrb arkadaslar su bu chara iş yapar dıosunuz bn sımdı yenı char kasıorum lwl 50 itemlerim

+6 Paper dd (13)
    +9 paper Set
    +8 iron impac
    Dual Old roc
    Dual Old we
    İron neck
    gLass belt
    Walkery goguslukkafalık cahs
    dual patos

daha andreama gıtmedım lwl 50

Sw Carnack -East

VincenzoLoquinta

Clas karus

Bp Priest...

Yormlarınızı beklıorum

Ufak bi Dip not ekleyim :

Ya 7 Hell Breaker ile +8 iron impack arasında kararsız kaldım ama genede +8 iron impack aldım Yanlısmı yapmısım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H1p3r4kt1F -- 8 Eylül 2010; 18:55:56 >
  • quote:

quote:

fail
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.