Şimdi Ara

59 LWL Bİ STR Cİ ARDREAM CHARI NSL OLMALI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 59 LWL Bİ STR Cİ ARDREAM CHARI NSL OLMALI
    şimdiden thx

• Priestten Bahsediyorsun sanırım ? +7 iron impact veya +7 totomic clup lupus +9 str takılar üstüde +8 olsa Tam olur Bence.. Bide DD
  • +7 iron impatc,+8 fabric set(kafalık dd25)görev takıları
  • +7 ii +9 Str Paper set +1 dual agate earring Def ve Hp veren yüzükler Güzel olur
  • Şahsen Benim Öyle :D 30 suan ama Kasıyhorum İron impact +7 +9 takılar +8 fabric coat 59 da dd alırım
  • Bence Ardream Charindan str'ci priest olmaz.Eger sc kullanacaksan olur.Ac torment,parasite.Alamayacagin adam yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nurett1n___24

59 LWL Bİ STR Cİ ARDREAM CHARI NSL OLMALI

Elinde iron impact +7 veya hell breaker +7 yoksa strci olmamalı
  • quote:

Orjinalden alıntı: cagrielmas23

Bence Ardream Charindan str'ci priest olmaz.Eger sc kullanacaksan olur.Ac torment,parasite.Alamayacagin adam yok

katılıorum.sadece rezzer olursan ve sc kullanırsan iş yaparsın
  • bence +7 iron impact üstü +8 giysi lupus +0 ya da +1 diğer takılarıda görevlerde verilen str takıları olmalıdır en azından hp artar resistancelar artar az da olsa defans artar bi de ardreamde sc kullanmalı rezz + heal olmalı
    üff tam süper olur
  • hangi serverdasın? eğer ares dies ise kendine +6 priest cap dd bul sana spike ile 500 anca vururlar o varsa kendine tam str takı yap 8-9 sonra large breaker aşağı olmasın silah ama tavsiyem iron impack ya da hell breaker kalkan desen defender of lord ya da dagger kalkan(solucanlatdan çıkan abistte)..defans çok öenmli strci için çünkü asaslar cok vuruyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Oz4N

+7 ii +9 Str Paper set +1 dual agate earring Def ve Hp veren yüzükler Güzel olur

ohaa kim bulmush +9 str setiii naaptın sen bee... ardream charıı yapıom dedi adam 59 lvl...
  • ARDREAM da str bence kendi adıma boşuna derim çünki str leri çok kolay kesiyom..defans olmuyor dengeli yap derim...
  • takıların gorew takıları (hp icin)
    elbiseler +8 we +9
    +1 rebirth Iron Impackt(bulursan +2 +3 rebirth)
    DD 15 cap
    DD 50 talia (en az 3 4 tane lzm sana)
    charı boyle yap sakın 60 olma
  • +7 iron impact +8 fabric set dd 25 kafalık (paper)lazım bunları yaparsan senı tutan olmaz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ToNyJaa

+7 iron impact +8 fabric set dd 25 kafalık (paper)lazım bunları yaparsan senı tutan olmaz...

aslında dd ye e gerek yok,3 tane +8 hp ve 2 tane +8 str yap fabrikleri malice açık olsun gene seni tutamazlar,en azından benim arkadaş öyle vs de onu alan pek çıkmıyor(onun giydiği fabriklerden emin değilim hepri +8 str de olabilir ama ben 3 hp ve 2 str yapardim).
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.