5920 T7500 2.2 GHZ bilgisayarım var. Speedfan programında İşlemci sıcaklıkları 1 tanesi 48 ise diğeri 55 lerde felan işlemci sıcaklığı. İkisininde aynı sıcaklıkta olması gerekmiyormu acaba.
hayır kısa süre için farklı sıcaklık değerlerine ulaşabiliyorlar. uzun süreçte de genelde aralarında 1-2 derece fark oluyor
sürekli ikisi arasında fark var biri düşük diğeri yüksek bende anlamadın bunu, servisten yeni geldi makina, acaba macunu felan iyi sürmedilermi
Servis genel temizlik yaptı mı araştırmak lazım.Genelde ince iş olduğu için uğraşmıyorlar.Bende 60-70leri görüyordum,bilgisayarı söküp işlemciyi çıkarttım ve macunun olmadığını gördüm.Hemen macununu yeniledim,şimdi 40 derece gösteriyor. Servise bir sorun sizde.
quote:
Orjinalden alıntı: sungur 13
Servis genel temizlik yaptı mı araştırmak lazım.Genelde ince iş olduğu için uğraşmıyorlar.Bende 60-70leri görüyordum,bilgisayarı söküp işlemciyi çıkarttım ve macunun olmadığını gördüm.Hemen macununu yeniledim,şimdi 40 derece gösteriyor. Servise bir sorun sizde.
ben nasıl macunlarım bilgin varsa yardım edermisn kardeş fan hiç durmuyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme