Şimdi Ara

599 tl ipad mini alinir mi? ne derece mantikli? omru ne kadardir sizce?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Butcem 700-750 falan. Gunlerdir kafayi yiyoum. Sadece bunu bulabildim. Yardimlar icin simdiden tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• orjinalmi
  • Evet orjinal. A5 islemcili 512 ramli olan.

• quote:

Orijinalden alıntı: aktashalil07

Evet orjinal. A5 islemcili 512 ramli olan.

Satın alınmaz iPad mini Retina'ya yönelin. Apple Store'da ögrenci indirimi ve havale ile 810 Tl'ye alınabiliyordu. Dolardan sonra bir değişiklik oldumu bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akke4323 -- 10 Mart 2015; 17:01:38 >
  • Almış olmak için iPad almayın. Bütçeniz o kadarla sınırlıysa başka tabletlere yönelin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maceraya,aceleciliğe gerek yok 200-300 daha fazla ver retinali mini al,hemde ömrü daha uzun olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ok de sarj ve apple kalitesinden dolayi ipad istiyorum. Android tablet de kullandim. Cin isi olanlardan tutun bilindik bi kac markaya. Ama sarj suresi 2 -3 saati gecmedi. Sonrasinda yasadigim kasma yavaslama sorunlarini da anlatamam. Yani android tablete para vermek istemiyorum. Vatan kampanyasi cok iyiymis. Ikinci ellere de guvenemiyorum. O yuzden israrla ipad istiyorum. Asil amacim film ve internet. Filmi de online izlcem. Ama oyun da oynadigim zamanlarda takilsin kasilsin istemiyorum.

• Dostum iPad mini ve İPad mini retina kullanmış biri olarak yorum yapıyorum.

Eğer paran varsa kesinlikle Retina derim. Çünkü mini ekran kalitesi yönünden oyunların hızı yönünden çok arka planda kalmaya başladı artık. Mini 3 niyetliydim başta fakat tek farkı Touch ID olduğu için Mini 2 ye yöneldim. 850 TL ye Retina Mini almıştım ikinci el bölümünden. Demem o ki iPad mini ye para verme

• hiç ipad kullanmamışsan , ipad mini retinasız modeli ilk 1-2 hafta zevkle kullanırsın.sonra birisinde retinalı modeli görürsün(arasında bence aşırı ekran kalite farkı var ), artık kendi tabletini kullanmak istemezsin
    ayrıca a5 ile a7 işlemci arasında dağlar kadar fark var.
    düşünün taşının doğru kararı verin
  • quote:

Orijinalden alıntı: aktashalil07

ok de sarj ve apple kalitesinden dolayi ipad istiyorum. Android tablet de kullandim. Cin isi olanlardan tutun bilindik bi kac markaya. Ama sarj suresi 2 -3 saati gecmedi. Sonrasinda yasadigim kasma yavaslama sorunlarini da anlatamam. Yani android tablete para vermek istemiyorum. Vatan kampanyasi cok iyiymis. Ikinci ellere de guvenemiyorum. O yuzden israrla ipad istiyorum. Asil amacim film ve internet. Filmi de online izlcem. Ama oyun da oynadigim zamanlarda takilsin kasilsin istemiyorum.

Şuanda almak istediğin cihazın kullanıcısıyım. 7 aydır kullanıyorum. Ben 700 tl ye almıştım. Oynadığım yüksek oyunlar asphalt8,real racing 3,gt racing 2, Gta san andreas , vegas gangsteri (gangster4), world of tank blitz, gibi oyunlar oynadım. Kasmıyor hiç birinde. Sadece ufak tefek kasmalar olaibliyor ama rahatsız edici şekilde değil zor anlaşılıyor hatta. Ama şuan 2015 mart ayındayız şuan almazdım cihazı. mini retina almaya bak derim. 750 bütçeye 50-60 lira daha ekleyip mini retina alabilirsin. Daha rahat edersin. Ama ben bu cihazı 1 yıl falan kullanıcam sonra değiştiririm dersen al. İpad'in Ölüsü Bile Kullanılır Cihaz kötü değil biraz eski sadece

• https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=103561139&p=1#103561282

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.