5ber in alternatifi var mı şuan satın alımlara kapanmış sitede. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
5ber in alternatifi var mı şuan satın alımlara kapanmış sitede. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cagonni -- 22 Şubat 2025; 17:7:55 > |
Merhabalar, Firsty'yi ben bir türlü ekleyemedim 5ber'a. Neyin Qr code'unu istediğini bir türlü çıkartamadım. |
Bende de 9esim var, Firsty'yi ben de ekleyemedim. Karekodu bir şekilde alabildim ama karta yazarken hata veriyor. Çözümü var mı bilmiyorum ama Firsty sitesinde bu tarz kartlara (esim adapter olarak geçiyor) henüz destek verilmediği belirtilmiş. |
Zaten her şeye başka ülkelere göre gereğinden fazla para ödüyoruz, başımıza icat çıkartmayın. Düğünde çalgıcılara para saçanlar gibi olduk, yeter istemiom bişi artık. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M540 -- 26 Şubat 2025; 11:4:43 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
bir activation code veriyor onu qr yapın öyle okuması lazım. lpa ile başlayan < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cifaretto -- 25 Şubat 2025; 20:11:33 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |