Şimdi Ara

5ber.eSIM Deneyim eSIM'siz Android Cihaz Kalmasın (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
771
Cevap
64
Favori
44.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
Giriş

5ber in alternatifi var mı şuan satın alımlara kapanmış sitede.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Toporov kullanıcısına yanıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cagonni -- 22 Şubat 2025; 17:7:55 >
  • Merhabalar,

Firsty'yi ben bir türlü ekleyemedim 5ber'a. Neyin Qr code'unu istediğini bir türlü çıkartamadım.

• Bende de 9esim var, Firsty'yi ben de ekleyemedim. Karekodu bir şekilde alabildim ama karta yazarken hata veriyor. Çözümü var mı bilmiyorum ama Firsty sitesinde bu tarz kartlara (esim adapter olarak geçiyor) henüz destek verilmediği belirtilmiş.

• Zaten her şeye başka ülkelere göre gereğinden fazla para ödüyoruz, başımıza icat çıkartmayın. Düğünde çalgıcılara para saçanlar gibi olduk, yeter istemiom bişi artık.

• 5ber kullanmadığım standart kartımı satıyorum. E-imza okuyucu veya rootlu telefonda premium gibi kullanabilirsiniz. 500 TL. Kargo 60-100 arası bir şey tutar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M540 -- 26 Şubat 2025; 11:4:43 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • nehiryeli kullanıcısına yanıt

bir activation code veriyor onu qr yapın öyle okuması lazım.

lpa ile başlayan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cifaretto -- 25 Şubat 2025; 20:11:33 >
  • bazen günlük sınırsız internet için firsty kullanıyordum ama o da hız sınırı vs derken çöp olmuş. roamify biraz daha iyi. kullanacak olan olursa aklında bulunsun

• Arkadaslar bnesim kullanmanizi tavsiye ederim gayet ucuz hizida guzel
    Bnesim 5 euro indirim veren kodum. NE4PG529

https://www.bnesim.com/

Sınırsız olmasada ucuz paketleri olan Bnesim referans kodumuda eklemek istedim 5 Euro indirim alabilirsiniz. Yurtdışı paketleri mevcut
    İndirim koduyla Türkiye 10gb, Türkiye dahil Avrupa'da 5gb 2.07 euro yaklaşık olarak 76 liraya alıp kullanabilirsiniz
    Süre sınırı olmayan paketleri mevcuttur. Aylık paketlere göre %30 daha pahalı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.