Şimdi Ara

5ber.eSIM Deneyim eSIM'siz Android Cihaz Kalmasın (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
745
Cevap
63
Favori
41.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    birdahaki parti v3 gelecek, tabii önce bunların bitmesi gerekiyor :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cagonni C kullanıcısına yanıt

Peki sizden alacağımız kartlara kendi uygulamasıyla veya 3. parti yöntemlerle profil yükleyebiliyor muyuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt
    herşey aynı hocam, bütün programları denedik, hepsiyle sorunsuz çalıştırdık.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

sitelerini inceledim de kendi uygulamaları yok android için EasyEUICC vermişler ama EasyEUICC kart okuyucu ile çalışıyordu. EasyEUICC_9esim yazıyor apk adında acaba modladılar mı kendi simleri için kart okuyucusuz mu çalışıyor bilginiz var mı?

EasyEUICC modlamışlar evet, biz windowsta kart okuyucu ile, androidde kart okuyucusuz olarak çalıştırdık ve profil yükledik. 5ber uygulaması da zaten easyEUICC modlanmış halidir.

teşekkürler hocam. o zaman rootsuz, kart okuyucusuz, sınırsız profil yükleyebileceğimiz en uygun seçenek sizden sim almak.

biz bütün sağlayıcıların fiyatlarına baktık zaten, şuanda 5ber standart bile gümrükle beraber 20 doları geçiyor. biz kargo ve vergi dahil 650den değil 750den bile versek hızlı gelmesinden ötürü tercih edilebilir.

Sizden alacağımız sim karta diğer firmaların esimlerini yükleyebilecekmiyiz.

Tek seferde tek esim yükleme yapılıyor sanırım.

• sssss5 S kullanıcısına yanıt

istediğiniz esimi yükleyebilirsiniz herhangi bir sınırlama yok. 50ye kadar profil yükleyip içlerinden istediğinizi çalıştırabilirsiniz. 50 adet yüklenmiş esimi silip tekrar 50 adet yükleyebilirsiniz.

5ber.eSIM Deneyim eSIM'siz Android Cihaz Kalmasın

Hocam tek tek silinebiliyor mu, toplu olarak mi siliniyor

• emkara E kullanıcısına yanıt

tek tek silebilirsiniz.

• Arkadaşım bnesim firmasından fiziksel sim kart almıştı süre sınırsız şehir dışında olduğum için henüz aktif edemedim. Yanına gidince ben aktif edeceğim telefona takacağım vs.

Gelen sim kartın yazılabilir olduğunu nasıl anlayabilirim.

Eğer android telefon için sim karta esim yazma programı varsa bana APK adını söyleyebilir misiniz. Özelden link atabilirsiniz.

• @Cagonni

Aradım ama göremedim. Bence yeni bir konu açın sitenizi ve sisteminizi tanıtan. Daha işlevsel olur diye düşünüyorum.

• osos11 O kullanıcısına yanıt

https://forum.donanimhaber.com/esim-uyumlu-olmayan-telefonlar-icin-fiziksel-sim-kartlar-5ber-alternatifi--160570878

Hocam $12 5ber kartta gümrük vergisi $10 çıkmıyor 100 150 lira bir şey çıkıyor teslim alırken.

v2 v3 arasındaki fark nedir acaba?

Zaman zaman yurtdışına çıktığım için esim benim için artık mecburiyet oldu. Telefonum çift simli Redmi Note 10S. Esim yok.

Esim.me uygulamasından kontrol ettiğimde "Sim1 yuvası V2 kart uyumlu" diyor ancak 5ber ve 9esim (hatta bir de Switch esim var) uygulamalarında telefonumun uyumsuz (sitelerinde uyumlu olduğu belirtilmesine rağmen) olduğu belirtiliyor.

Mümkünse kart okuyucu ile filan uğraşmadan, esim profillerini telefonumdan yönetebilmek istiyorum. Bu nedenle sordum.

• Nâyî N kullanıcısına yanıt

v3 STK menüsü içeriyor. Yani iphone ile de kontrol edilebilen bir kart haline geliyor. Android için de araya bir program kurmaya gerek kalmıyor.

biz premium getirmiştik, o gümrük ücreti standart olur diye düşünmüştüm. Sonuç olarak bizim sattığımız simkart premium 5ber denk geldiği için, yazdığımız şeyin çok da yanlış olduğunu söyleyemeyiz.

Buna 5ber standart ile ilgili sorun giderildi, istediğiniz kadar profil yükleyebiliyorsunuz diyebilirsiniz fakat Türkiye'de müşteri kitlesinde bunu yapabilecek teknik altyapı maalesef şimdilik yok.

https://store.hologram.io/

Fiyatı çok uygun lakin kullanan görmedim daha.

demek istediğim daha kimseye 10 dolar ekstra ücret çıktığını görmedim konuda. ben de premium almıştım sadece 25 doları ödedim teslim alırken de 100 lira ödedim.

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.